Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ...
χρησιμοποιώ τα παρακάτω πετάλια:
vox 847 wah me true bypass
marshall ed-1 compressor
Boss ge-7 equalizer
vox bulldog distortion
carl martin classic chorus
boss dd-6 digital delay
τα πετάλια ειναι συνδεμένα με τη σειρά που τα έγραψα, και τροφοδοτουνται απο 1spot εκτος απο το wah που εχει δικο του μετασχηματιστη για να το μετακινώ πιο μακριά.
όταν ανοίγω τον ενισχυτή (valve jr head) μερίπου στο 1/3 και χωρις να ανοίξω το vοlume της κιθάρας, όταν όλα τα πεταλάκια είναι bypassed δεν υπάρχει θόρυβος
όταν ανοίξω και τα 2 κανάλια του bulldog (δηλαδή high gain distortion) αλλά χωρίς να έχω ανοιχτο volume της κιθάρας, γίνεται ένα απίστευτο φύσημα και μάλιστα ακούγεται και ένα επαναλαμβανόμενο "ντουπ-ντουπ-ντουπ".
το bulldog μόνο του δε κάνει κανένα θόρυβο.. πως είναι δυνατόν να βγάζει τέτοια φασαρία όταν είναι στη σειρά και όλα τα άλλα πετάλια είναι κλειστά?
δοκίμασα να αλλάξω τη σειρά με την οποία τροφοδοτούνται τα πετάλια απο το 1spot και παρατήρησα οτι έχει διαφορά στο θόρυβο χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα όμως..
χρησιμοποιώ φτηνα καλωδιάκα του 1,5 ευρώ αλλά δε μου φαίνεται αυτός ο θόρυβος και το περιοδικό "γκντουπ" να γίνεται να προκληθούν απο καλώδια...
γενικά 6 πεταλια στη σειρά δεν είναι και ΠΟΛΛΑ πετάλια για να δικαιολογείται τέτοια φασαρία.. και η πρίζες μου έχουν γείωση
τι να κανω???
τα φώτα σας παρακαλώ