[PART 5]
Πάμε και στα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ τώρα.
Όπως ο κάθε κλασικός μοντέρνος κιθαρίστας έχει αποψάρα πάνω στα πάντα και δεν του αρκούν αυτά που βρίσκει ήδη έτοιμα γιατί δεν ικανοποιείται με τίποτα ψάχνοντας το κάτι παραπάνω (κατα τη γνώμη του), έτσι και εγώ, δεν υπάρχει κιθάρα μου που να μην της έχω αλλάξει τα φώτα σε θέμα μαγνητών.
Στην Telecaster μου αντικατέστησα τους stock vintage fender μαγνήτες με τους Q-Pickups Keith Richards Hot Set. Έσκαψα και το body για να χωρέσει ο P90 στη neck θέση. Και είμαι ευτυχισμένος με τον ήχο μου!
Στην Αμερικάνικη Showmaster μου έχω αντικαταστήσει όλο το HSS σύστημα. DiMarzio Evolution - DiMarzio Virtual Vintage - Seymour Duncan Little '59 πήραν τη θέση των stock μαγνητών. Και είμαι ευτυχισμένος με τον ήχο μου!
Στην Κορεάτικη Showmaster μου αντικατέστησα τον έναν και μοναδικό humbucker της με το Suhr Doug Aldrich Set σκαβοντας και εδώ το body στη θέση neck που δεν υπήρχε. Και είμαι ευτυχισμένος με τον ήχο μου!
Στην
Stratocaster μου αντικατέστησα τους stock am standard fender μαγνήτες και το hum τους στις θέσεις 1,3,5 με τους Bill Lawrence SCN Set. Εδώ δεν είμαι ευτυχισμένος με τον ήχο μου. Είναι ικανοποιητικός, μου αρέσει, αλλά πάντα σκεφτόμουνα τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω.
Τους φλέρταρα για πολλά χρόνια, γλυκοκοίταζα πάντα τις 90's Stratocasters Plus, αλλά ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα. Ε ήρθε η ώρα τους.
λογικά το PART 6 θα αργήσει μερικές μέρες καθώς όλο αυτό το συνονθύλευμα κομματιών θα πρέπει να ενωθεί και να γίνει κιθάρα.
[...συνεχίζεται]