- Πόντοι
- 938
Έπαιζα παιχνίδια στην για πολλούς χρυσή εποχή τους τέλος 1990ς αρχές 2000ς. Έπαιξα το Diablo 2 και warcraft 3 online από την ημέρα που ανεβήκανε μέχρι πριν 2-3 χρόνια, καταλαβαίνω και πιστεύω ότι μερικά παιχνίδια είναι καλλιτεχνικά δημιουργήματα και έχουν πίσω τους ευφυΐα και κόπο. Δεν τα αφορίζω όλα, απλά πιστεύω ότι η εποχή τους πέρασε και σε αυτά. Δεν έχω υπολογιστή για να δω τι βγαίνει τώρα αλλά έχοντας παρακολουθήσει την πορεία θα κάνω την μαντεψιά ότι πάνε κατά διαόλου. Δεν έχω πια όρεξη να παίξω, ήταν μια φάση που πέρασα έχοντας παίξει μερικά από τα καλύτερα.Παντω Αγιε, αν δε σου αρεσει η μορφη τεχνης που ονομαζεται "video gaming", διοτι περι τεχνης προκειται, και αν δεν εχεις επαφη με αυτη, τοτε μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασμα απο τον ¨ελιγμο" αυτον οπως τον αποκαλεις. Διοτι, και αυτη ειναι η αυστηρα δικη μου σκοπια και ενα προσωπικο βιωμα , θεωρω κλασεις ανωτερη βιωματικη εμπειρια τον τερματισμο του metal gear solid απο συναισθηματικης αποψης, παρα την παρακολουθηση της ενατης σε concert hall.
Υποκειμενικα βιωματα μεν, αληθινα ετσι ενιωσα ομως.
Μουσική όμως δεν σταμάτησα ποτέ να ακούω, βαρέθηκα κάποια ακούσματα αλλά βρήκα άλλα. Θεωρώ ότι η μουσική ως τέχνη είναι πιο διαχρονική και πιο χρήσιμη από άλλες τέχνες, και κάποιες φορές ασύγκριτα πιο συναισθηματικά φορτισμένη... Άποψη μου