Mosky -no worky

Έκτορας

Δυνατό μέλος
Πόντοι
963
(Απολογούμαι για το ηλίθιο του τίτλου… )

Αγόρασα ένα φθηνό Mosky Tap Tempo και δεν δουλεύει. Έχει δοκιμαστεί σε δύο διαφορετικά πετάλια, στα οποία το δικό τους (μεγαλύτερο) tap tempo, δουλεύει κανονικά. Η αξία του Mosky είναι τόσο χαμηλή που δεν αξίζει να σκάσω κιόλας (20 ευρώ) μιας και οι ερωτήσεις εδώ είναι δωρεάν, είπα να δω εάν κάποιος / κάποια , έχει καμιά ιδέα.

Παραθέτω φωτογραφίες εξωτερικού / εσωτερικού.

Thanks!

Attachments

• IMG_0086.jpeg
    IMG_0086.jpeg
    2.5 MB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_0084.jpeg
    IMG_0084.jpeg
    2.6 MB · Εμφανίσεις: 0
Μπορείς να βρεις άλλους δύο κιθαρίστες να ακολουθούν κατά γράμμα αυτά που παίζεις λίγο καθυστερημένα και σε φθίνουσα ένταση.

Πχ. εδώ:

Για να ρυθμίζω το tap tempo προτείνεις να τους κοπανάω με κάτι στο κεφάλι ή να τους κλωτσάω….? Εμένα και τα δύο με βολεύουν…

Τα πετάλια που δοκίμασες ποιά είναι? 'Εχω μια υποψία.

Τα πετάλια που δοκίμασες ποιά είναι? 'Εχω μια υποψία.

Τα δύο Strymon που έχω, Timeline & Mobius. Τα οποία λειτουργούν κανονικά με το Strymon multi switch που επίσης έχω. Δεν είναι θέμα settings.

Απλά το Mosky το θέλω λόγω μεγέθους. Μπορώ να το στριμώξω στο board.

Να προσθέσω επίσης ότι με TRS cable δεν παίρνω απολύτως τίποτα από το Mosky. Εάν αλλάξω σε TS cable, παίρνω άκυρες αλλαγές στον ρυθμό, που δεν συμβαδίζουν με το tap που κάνω. Σαν να… αποσυντονίζεται εντελώς το Timeline.

παίζει να μην έχει πρόβλημα. Απλά να μην είναι συμβατό…

Α μπράβο, υποψιαζόμουν ότι Strymon έχεις και κάτι κάνει νερά με το TRS.

Καταρχάς ο διακόπτης μέσα στο Mosky είναι σωστός, είναι SPST Normally Open (NO). Το Strymon τέτοιο διακόπτη περιμένει να δει, και συνήθως τέτοιους διακόπτες βρίσκεις στα περισσότερα πετάλια (για τέτοιες λειτουργίες όπως το tap tempo). Οπότε θα έπρεπε να δουλέyει.

Υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα έχει να κάνει με την TRS έξοδο του Strymon και το TS jack του Mosky. Βασικά τι υποψιάζομαι, δεν έχει μείνει και τίποτα άλλο να φταίει.

To Strymon θέλει TRS γιατί χρησιμοποιεί το tip για το tap tempo σήμα και στο ring για 2ο σήμα που φεύγει απο το multiswitch. Το Sleeve είναι η γείωση πάντα. Κανονικά, θα έπρεπε να δουλέυει με το TRS καλώδιο σωστά, απλά στο ring δε θα πήγαινε τίποτα. Και με TS καλώδιο, πάλι θα έπρεπε να δουλεύει φτάνει το tip να κούμπωνε σωστά. Αλλά κάτι δεν κάθεται καλά. Μάλλον το TS jack του Mosky δένει το Ring με το Sleeve και αυτό δεν αρέσει στο Strymon.

Aν έχεις κολλητήρι, πάρε ένα TRS jack των 2 ευρώ και βάλτο στο Mosky. Σύνδεσε tip και sleeve κανονικά όπως είναι ήδη συνδεδεμένα στο τωρινό και άσε το ring ασύνδετο. Θα πρέπει να δουλέψει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back