- Πόντοι
- 1,158
Ο τόνος σου είναι προσωπικός και εριστικός. Και ειναι η δεύτερη φορά που αντιδράς συναισθηματικά για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποιο ΔΕΝ εχω θιξει.Δεν έγραψα επί προσωπικού.
Είναι απλά σύνηθες στην Ελλάδα να εκφέρει κάποιος γνώμη κατά το δοκούν, για γεγονότα σε άλλες χώρες, αγνοώντας τη μαρτυρία αυτών που τα έζησαν.
Στην περίπτωσή μας αν τα συγκεκριμένα κτίρια ήταν καλά για να ζεις,δε θα μου το πει ο Μπάμπης από το Κιλκίς που το πιο κοντινό σε Ρωσία είναι να έχει φάει ένα πιροσκί,αλλά οι άνθρωποι εκεί και η προσωπική εμπειρία πάλι εκεί.
Δε μίλησα επί προσωπικού.
Και μιλάω για μέρη που έχω επισκεφτεί,για κτίρια που έχω διανυκτερεύσει και μάλιστα με τους ανθρώπους τους μέσα.
Εσύ πόσο πολύ γνωρίζεις για αυτά τα κτίρια που έκανα εξ'αρχής λόγο,πέρα από ένα κλικ στο Internet;
Κι όμως μου επισημαίνεις να μην υποθέτω πράγματα που δεν γνωρίζω..
Ειδικότερα, σε παραπανω ποστ, παρασυρόμενος, αφήνεις υπαινιγμό για υπερασπιση μου σε συγκεκριμένη πολιτική θέση στην οποια εναντιώνεσαι. Αλλά αυτο ειναι αυθαίρετο, άσχετο και θα μου κανεις τη χάρη να το αποσύρεις, γιατί σε αυτό αναφερόμουν με αυτο:
Μην υποθέτεις πράγματα που δε γνωριζεις μονο.
Εχω αναπτύψει επαρκώς τις θέσεις παραπάνω, δεν εχεις απαντήσει κατι επ αυτών βεβαια, αλλά εκει ειναι. Εσύ επιλέγεις να στρεβλώνεις σε διάφορα σημεια αυτά που έχω γράψει όπως όταν γραφεις οτι δήλωσα "τα κτιρια είναι καλα για να ζεις" ενω εγω εχω γραψει ότι τηρουμένων των συνθηκων και των αιτιών ήταν καλές λύσεις.
Θεωρώ ότι για τις πολεοδομικές και αρχιτεκτονικές λύσεις έχω μια μικρή άποψη που σιγουρα δεν την έφτιαξα με κλικ στο ιντερνετ καθώς είχα ξεκινήσει να τη διαμορφώνω απο πριν απο αυτο.
Last edited: