Joe Satriani και Steve Vai μαζί στο Rockwave 2025

Στον καράφλα πέρασα σούπερ, περιμέναμε όλοι πότε θα κάνει κάποιο λάθος και ο άνθρωπος δεν χάνει ούτε νότα.
Επιβεβαιώνω, όταν τον είχα δει προ δεκαετίας και βάλε, έβρεχε νότες από παντού. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω "ωχ έρχεται το δύσκολο σημείο" σε κάποια κομμάτια που τα ήξερα νότα-νότα (όχι στην κιθάρα, στο στόμα τα ήξερα ως μπρλμπλρμπλρμπλρ...) και όταν έφτανε εκεί, λες και έπαιζε και παραπάνω από ό,τι στο στουντιακό. Έχω να το λέω.

Επιβεβαιώνω, όταν τον είχα δει προ δεκαετίας και βάλε, έβρεχε νότες από παντού. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω "ωχ έρχεται το δύσκολο σημείο" σε κάποια κομμάτια που τα ήξερα νότα-νότα (όχι στην κιθάρα, στο στόμα τα ήξερα ως μπρλμπλρμπλρμπλρ...) και όταν έφτανε εκεί, λες και έπαιζε και παραπάνω από ό,τι στο στουντιακό. Έχω να το λέω.
Πέθανα με την παρένθεση 😂

Όσοι έχουν πάρει ήδη το ακριβό εισιτήριο και νόμιζαν ότι θα πάνε εδώ κοντά στον Λυκαβηττό ξαφνικά υπάρχει ενημέρωση ότι πρέπει να παν στη Μαλακάσα και ότι τα εισιτήρια πλέον κοστίζουν 40 ευρώ. Και κερατάς και δαρμένος.

Αθάνατες ελληνικές διοργανώσεις

Ειδα μια φωτο απο το tour, με τους γερονταρες σε σταση ροκ ειδωλου τα 20ies του, και σκεφτηκα να κανω φωτοσοπ με τους κριτικους απο το muppet show να κρατανε superstrat.

Μετα ομως μπηκα στο site του rockwave, και ειδα οτι πρωτο ονομα ειναι ο... Alice Cooper :ROFLMAO: οποτε θα ηταν αδικια, τζοβενα ειναι ακομα, ουτε στο δημοτικο δεν εχουν παει :ROFLMAO:
Στον Αλικη θα πηγαινα. Σ αυτους με την καμια

a04koz.jpg

Έτσι όπως τα έφερε η ζωή (ή ο διοργανωτής...), εμείς που ερχόμαστε από εξωτερικό και δεν έχουμε μεταφορικό μέσο για Terravibe, είμαστε για να κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Εγώ και ο @kabamaru-x- είμαστε σε αναζήτηση... βιώσιμης λύσης, οπότε αν κάποια παρέα Noiz-άδων σκέφτεται να πάει με αυτοκίνητο στη συναυλία και έχει χώρο για 2 άτομα... μας λέει. Long shot αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και τέτοια.

Dear all
Αν κάποιο μέλος με όχημα ανηφορίσει στο Terra Vibe, θα ήταν εξαίρετο αν ήθελε να επικοινωνήσει με άλλα μέλη - όπως το έθιξε ο @Έκτορας- για να γίνει κοινή μετακίνηση.

Κοινότητα είμαστε άλλωστε... 😉
ΥΓ: Πώς έχω την εντύπωση ότι οι διοργανωτές βάζουν κάτι πούλμαν για τη μεταφορά; :unsure:

ΥΓ: Πώς έχω την εντύπωση ότι οι διοργανωτές βάζουν κάτι πούλμαν για τη μεταφορά; :unsure:
Είναι δωρεάν ή πληρώνεις?

Σε ένα φεστιβάλ θυμάμαι είχαν μπει άλλοι μέσα ή δεν είχαν βάλει αρκετά δρομολόγια επιστροφής και κάποιοι έμειναν στην Μαλακάσα και έψαχναν να γυρίσουν με ωτοστόπ

Είναι δωρεάν ή πληρώνεις?
Λογικά θα έχει κάποιο εισιτήριο. Αλλά το λέω, γιατί η κόρη μιας συναδέλφου πήγε Alice Cooper και το έκανε με τα πούλμαν που είχαν βάλει.

Λεωφορεία για συναυλίες στο Terravibe έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Οχι δωρεάν, βεβαίως.Για την συγκεκριμένη συναυλία, δεν έμαθα τίποτα.

Το λιγότερο που θα έπρεπε να κανονίσει ο διοργανωτής, θα ήταν δωρεάν μεταφορά για όσους το επιθυμούν, μετά την σκανδαλώδη μεταφορά τοποθεσίας, ΔΥΟ μόλις εβδομάδες πριν το event. Και το ανύπαρκτο χρονικό περιθώριο είναι καθοριστικό, για ανθρώπους που έχουν πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή και δεν υπάρχει χρόνος να ακυρωσουν / αλλάξουν το παραμικρό.

Για να μην μιλήσουμε για το κόστος των εισιτηρίων της συναυλίας. Εγώ πλήρωσα 88 ευρώ για θέση με κάθισμα, στο κέντρο της Αθήνας και τώρα που προσφέρουν εισιτήριο των 40 ευρώ για να είμαι όρθιος… στην Μαλακάσα. Οι μαλακασες που αισχροκερδούν στην πλάτη μας. Αλλά, γιατί όχι…; Στο Ελλαδιστάν, βρίσκουν και κάνουν.

Trending...

Νέα θέματα

Back