Αγγελιες με κουλες δικαιολογιες...

"Οι Ελληνες ειναι κακοι οδηγοι"

Αντικειμενικα αληθες, επιβεβαιωμενο στατιστικα.

"Εισαι Ελληνας, αρα εισαι κακος οδηγος"

Ηλιθιο συμπερασμα βλακα, που δεν ξερει πως δουλευει η στατιστικη.

"Προσεχε σε ποιανου το αμαξι θα μπεις, ειδικα αμα βρισκεσαι στην Ελλαδα"

Πανσοφη συμβουλη, και ας διαμαρτυρονται οι sjw.
+ προσεχε απο ποιον δρομο θα διαβεις!!!!!!!!!!

Εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά δε θα έκανα ποτέ παρέα με Telecasterάκια. Και στις αγγελίες ρωτάω κι αν υπάρχει Telecaster στο σπίτι τους, ακυρώνω τη συναλλαγή. :) :) :)
εγω το παω και ενα βημα παραπερα και προκαταβολικα συγγνωμη.
ρωταω: Εχεις κιθαρα;;;;;!!!!!
με το που θα μου πει Ναι,,,!!!!!
- ευχαριστω καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!! δεν θα αγορασω!!!!!

Σημερα στο γυμναστήριο έπιασα την κουβέντα με έναν γνωστό μου που έχει "rooms to let" (έτσι το λέγαμε τότε- ΄τωρα τα λέν αιρ μπι εν μπι) σε ένα τουριστικό μέρος της Ελλάδας.
"Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι στις κριτικές στο booking , δεν τους θέλω καν για πελάτες" , μου λέει.
"Εσύ δεν θα έθρεις να κλείσεις καμια μέρα στα δωμάτια μου; " συνεχίζει.
"Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι στο hosting για διακοπές του λέω, δεν τους δίνω σεντ, θα πάω στο Κάπρι" :LOL:
eεκλαψα!!!!!!!!!!!!!!!!
πισω απο το desk μιας reciption εενος ξενοδοχειου, σε μια μικρη, γραφικη (με τη καλη εννοια) περιοχη του Αργοσαρωνικου!!!!!!!!!!!!!!! πληρωμενη απαντηση!!!!!

Το σάητ δεν έχει το feature να συγχωνεύονται αυτόματα οι συνεχόμενες απαντήσεις από τον ίδιο χρήστη?

Εδώ πλέον δεν έχει το feature να επεξεργάζεσαι την απάντηση σου (λίγα δευτερόλεπτα δίνει περιθώριο)….

10' ειναι. Αλλα και πάλι λίγα.

Όπως θα έλεγε και ο @manosx 😂

Εδώ πλέον δεν έχει το feature να επεξεργάζεσαι την απάντηση σου (λίγα δευτερόλεπτα δίνει περιθώριο)….
Άλλος επεξεργασιοφοβικός από δω

10' ειναι. Αλλα και πάλι λίγα.
Άλλος λιγολεπτοφοβικός από δω

Βρε παιδιά χαλαρώστε, δε χρειάζεται να τις μετρήσετε να δείτε ποιά είναι η πιό μεγάλη. Για πολλοστή φορά ένα ενδιαφέρον νήμα καταστρέφεται από κάποιους που δεν μπορούν να συμμαζέψουν το εγώ τους...

και παρομοίως έφυγα προς ΒΠ.

παρεμπιπτόντως πρέπει να είμαι ο μοναδικός μ@λ@κ@ς που έκανα (και συνειδητά) την αντίστροφη κίνηση και ήρθα από τα ΒΠ στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου και αναπόφευκτα, ντε φάκτο μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια, έβαλα και πολύ νερό σε πολλές από τις political correct (sic!) θεωρήσεις μου (μάλιστα! μέχρι σημείου πνιγμού για κάποιες)...

Για τον ρατσισμό έχω να πω τα εξής. Θυμάμαι ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι κάπου 9 στις 10 συλλήψεις Ελλήνων πολιτών για κλοπές και διαρρήξεις, είναι Ρομά. Είναι ένα πραγματικό στατιστικό που αφορούσε το 2022.
Ή υψηλή αυτή παραβατικότητα, από μια ομαδα ανθρώπων, δεν οφείλεται σε καμία κουλτούρα, χρώμα δέρματος κλπ. Δεν είναι στο αίμα τους η κλοπή, να το πω λαϊκα. Είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι, αμόρφωτοι, και ζουν σε συνθήκες φτωχιας. Είναι καθαρά κοινωνικό και πολιτικό θέμα.
Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει γενικεύσεις για έναν ολόκληρο πληθυσμό ατόμων. Είναι άκρως ρατσιστικό, στιγματίζει τον λαό αυτόν, και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ένταξη του στην κοινωνία.
Δεν εκφράζω άποψη για τα σχόλια των αγαπητών συμφορουμιτων, όπου τα θεωρώ καλοπροαίρετα. Απλά, αναλύω λίγο το ζήτημα και δηλώνω ότι κάθε μορφή ρατσισμού (θα έπρεπε να) είναι μη αποδεκτή.

Η έκθεση της ΕΛΑΣ, όπου δήθεν αναφερόταν πως οι Ρομά είναι υπεύθυνοι για το 86% της εγκληματικότητας στη χώρα είναι φυσικά επικό fake.

Όπως έδειξe και η ιστοσελίδα Ελληνικά Hoaxes, το περίφημο «86%» στην έκθεση της ΕΛΑΣ δεν αφορούσε τη συμμετοχή των Ρομά γενικά στο έγκλημα, αλλά μόνο στις οργανωμένες ομάδες με μέλη ελληνικής καταγωγής που έκαναν κλοπές και διαρρήξεις μέσα στο 2022.

«Λεπτομέρεια»: σύμφωνα με την ίδια έκθεση της ΕΛΑΣ (όχι τα fake news), μόνο το 4% των κλοπών και διαρρήξεων είχαν γίνει επιβεβαιωμένα από οργανωμένες ομάδες. Έκαναν δηλαδή πάρτι ρατσιστικών εντυπώσεων με το 86% του 4% της εγκληματικότητας.

Last edited:
Αμάν... deja vu

Πώς στον κόρακα πάλι βρεθήκαμε από τις αγγελίες σε... αλλότρια θέματα, που ως γνωστό οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο; :unsure:

Αμάν... deja vu

Πώς στον κόρακα πάλι βρεθήκαμε από τις αγγελίες σε... αλλότρια θέματα, που ως γνωστό οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο; :unsure:
Συγνώμη, αν εννοείς εμένα, το έβαλα απλά για αποκατάσταση της αλήθειας, όχι για να ξεκινήσει flame war.

Συγνώμη, αν εννοείς εμένα, το έβαλα απλά για αποκατάσταση της αλήθειας, όχι για να ξεκινήσει flame war.
Δεν θυμάμαι προ ημερών που έσβηνα post - μπορεί και εδώ- όταν το θέμα πήγε εκεί. Στοιχεία παρέθεσες, δεν διαφωνώ και σίγουρα δεν το έκανες για να αρχίσουν τίποτα... όργανα, αλλά υποτίθεται ότι είναι ένα "νήμα" για αγγελίες.

Ας μείνουμε λοιπόν εκεί, με την ελπίδα πάντα ότι το θέμα θα επεκταθεί στο "εκεί" και δεν θα πάει πουθενά αλλού...

Καλο θα ηταν να σβηστουν τα νεα ποστ μαζι και αυτο το δικο μου εδω.
ΟΚ θεωρώ (και ελπίζω να μην διαψευστώ) ότι άπαντες έλαβαν το μήνυμα, οπότε ας συνεχίζουμε χωρίς διαγραφές.
Αν βέβαια ξεφύγει το θέμα, θα περάσουμε στο παλιό, καλό και δοκιμασμένο... 😄 🔒

Trending...

Νέα θέματα

Back