Αγγελιες με κουλες δικαιολογιες...

Δεν υπάρχει κανένα λογικό άλμα. Η αφετηρία ήταν το "για να γνωρίζουμε το ποιός είναι ποιός εδώ μέσα"*, μία ύποπτη προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του συγκεκριμένου μέλους, η οποία στηρίζεται στην λανθασμένη πεποίθησή σου ότι μπορεί να είμαστε εδώ μέσα δύο (προς τρεις) δεκαετίες αλλά να μην ξέρουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι ρατσιστής.

Μένω λοιπόν στο ότι η Διαχείριση παραδέχεται ότι παρεξήγησε κάποια πράγματα, αλλιώς, όχι μόνο θα έδιωχνε τα μέλη που κατήγγειλε (εντός και εκτός εισαγωγικών), αλλά - απ' ότι μας ενημέρωσες - θα έφευγε κιόλας.

* όχι το "συγκεκριμένο σχόλιο είναι ρατσιστικό".
Το moderation δεν είναι επάγγελμα. Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τον κάθε προβοκάτορα που τσεκάρει συνεχώς τα όρια "αν τον παίρνει". Η απάντησή μου ήταν σε ανάλογο ύφος. Το ότι μπαίνεις εδώ για να μου υποδείξεις για δεύτερη φορά ότι πρέπει να φύγω δείχνει ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα.

Και για να τελειώνουμε, αν κάποιος θέλει να (ξανα)δοκιμάσει το ή εγώ ή αυτός, εδώ είμαι.

Αξιότιμα μέλη, αυτό "νήμα" έχει στρίψει πολύ λάθος- μπορεί να φταίνε και οι ζέστες.
Ε, αν συνεχιστούν τα μα μου σου του, νομίζω ότι δεν θα μας λείψει.

Σας ευχαριστώ.

Έχει γίνει woke
Ουφ... τώρα ίσιωσα. Γιατί για λίγο νόμιζα ότι γίναμε wok
Wok_cooking.jpg

O Τραμβ υποτιμά το δολλάριο, αλλά ο Νάκας δεν ρίχνει τις τιμές.
Τι μας κρύβουν;
Άμα τις ρίξει θα καταλάβετε πόσο φτηνιαρικα όργανα είναι και θα αγοράζετε harley benton.Ειναι θέμα marketing.

οι έτσι
Οι έτσι όμως από καιρού δεν αναφέρονται ως έτσι, καθώς ο όρος θεωρείται αυτό που λέγαμε παραπάνω.
Και όπως προείπα, το topic είναι αγγελίες...

Οι έτσι όμως από καιρού δεν αναφέρονται ως έτσι, καθώς ο όρος θεωρείται αυτό που λέγαμε παραπάνω.
Και όπως προείπα, το topic είναι αγγελίες...
Αν έκανες παρέα με έτσι όπως εγώ που έχω παιδικούς έτσι φίλους θα διαπιστωνες ότι έτσι αποκαλούν τον εαυτό τους και μάλιστα υπερήφανα.

ότι έτσι αποκαλούν τον εαυτό τους και μάλιστα υπερήφανα.
Και μπράβο τους και it's fine by me. Αλλά εδώ αν αρχίσεις εσύ με τους έτσι και άλλος με τους έτσι, θα γίνουμε η γνωστή ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

ΥΓ: Dear all μπορείτε αν θέλετε να ανάψετε και κάνα κλιματιστικό, φτιάξετε μια φραπεδάρα με πολλά παγάκια και θα δείτε τι υπέροχα που θα νιώσετε

Ουφ... τώρα ίσιωσα. Γιατί για λίγο νόμιζα ότι γίναμε wok
Wok_cooking.jpg
Σταματήστε να τσακώνεστε,σε λίγο βγαίνουν,Terry γειάς τα χέρια σου!
Τι είναι αυτό εντωμεταξύ?
Δεν πιστεύω να είναι καμιά κινέζικη αηδία? :ROFLMAO:

Έχει περίπου έναν χρόνο που έχει να ανέβει ωραίος ενισχυτής σε καλή τιμή... 🥺
Και να ανέβει,θα τον προλάβουμε η θα πάς πάλι να τον χώσεις σε καμιά ντουλάπα?
Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου,θα πάρω ένα αναψυκτικό και ένα ποπ κόρν και θα έρθω να την στήσω απέναντι απο το σπίτι σου,να δώ ρε συ Nekkon,τι θα πρωτοκουβαλήσεις.

Και να ανέβει,θα τον προλάβουμε η θα πάς πάλι να τον χώσεις σε καμιά ντουλάπα?
Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου,θα πάρω ένα αναψυκτικό και ένα ποπ κόρν και θα έρθω να την στήσω απέναντι απο το σπίτι σου,να δώ ρε συ Nekkon,τι θα πρωτοκουβαλήσεις.
Σε συνέχεια του προβοκατόρικου thread, θα πω ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, το πρώτο πράγμα που θα αρπάξω μετά από τη γυναίκα και τα παιδιά μου, θα είναι η Telecaster μου 😅

Και για να τελειώνουμε, αν κάποιος θέλει να (ξανα)δοκιμάσει το ή εγώ ή αυτός, εδώ είμαι.
Για να καταλαβαίνω τι διαβάζω... Εννοείς ότι είσαι 100% σίγουρος ότι έχεις την στήριξη του ιδιοκτήτη του φόρουμ έναντι οποιονδήποτε άλλου χρήστη... Γιατί έτσι όπως το λες είναι σαν κάλεσμα σε τσαμπουκά, παλικαρίσιο μεν, κάπως αστείο δε

Χειρότερο από αυτό είναι να πουλάς κάτι ενώ έχεις ανάγκη και να το έχεις γράψει κιόλας στην αγγελία.
Μέλος εδώ μέσα που το είχε κάνει μου είπε ότι υπήρχαν υποψήφιοι αγοραστές τελείως θρασίμια..

Προσωπικά στο εξωτερικό κάνω και προφάιλινγκ,δηλαδή πάντα θα προτιμήσω να αγοράσω από κάποιον Μαξιμίλιαν,παρά από κάποιον Μοχάμεντ.
Δεν έχει σχέση με ρατσισμό, απλά είναι θέμα κουλτούρας.
Για παράδειγμα τι εννοεί συνήθως ένας Γερμανός με το "καλή κατάσταση" και τι ένας Άραβας ή Τούρκος,είναι μέρα με τη νύχτα..
επισης τι εννοει και ενας Ελληνας, (οι παροντες ισως εξαιρουνται) σε μεταχειρισμενο οταν λεει, σαν καινουριο!!!!! ειναι μεγαλη κουβεντα! να ενας λογος που το να το δεις κατι απο κοντα ειναι μονοδρομος!

Θα ήθελα να επισημάνω ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι προβληματικά και, κατά τη γνώμη μου, ρατσιστικά.

Όταν γενικεύουμε συμπεριφορές και νοοτροπίες με βάση την καταγωγή (π.χ. "έτσι σκέφτονται οι Άραβες", "οι Τούρκοι είναι αλλιώς", "οι λέξεις αυτές προέρχονται από συγκεκριμένους λαούς για κάποιο λόγο"), ουσιαστικά αναπαράγουμε στερεότυπα που στιγματίζουν ολόκληρες ομάδες ανθρώπων. Αυτός ακριβώς είναι ο ορισμός του ρατσισμού: η απόδοση χαρακτηριστικών σε άτομα με βάση την εθνικότητα ή την κουλτούρα τους.

Παρακαλώ να αποφεύγονται τέτοια σχόλια στο μέλλον. Αν συνεχιστούν, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με τους κανόνες της κοινότητας.
αν... Στατιστικα απο εμπειριες πωλητων και αγοραστων - & στη πραξη συναλλαγες που εχουν γινει με πολλους λαους, διαφορετικων κουλτουρων, αυτα που γραφονται παραπανω, ισχυουν; γιατι να μη γραφτουν/ειπωθουν, αν φυσικα οποιος τα γραφει δεν ειναι προσβλητικος.

Trending...

Νέα θέματα

Back