- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Καλώς ή κακώς, έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι άνθρωποι, με μαζική αποδοχή ή μαζικό αποκλεισμό. Όταν κάποιος λέει "δεν αντέχω τη τζαζ", δεν έχει κάτσει να ακούσει όλη τη τζαζ δισκογραφία, απλά μεταφέρει μία γενική εντύπωση (του/της, στη συγκεκριμένη περίπτωση). Ομοίως, το να αποδίδονται συγκεκριμένα patterns συμπεριφορών σε κοινωνικές ομάδες, είναι πολύ συνηθισμένο, και βέβαια δεν έχει κάποια σχέση με "ρατσισμό". Ίσα-ίσα, πολλές κοινωνικές ομάδες είναι υπερήφανες για τα ειδικά χαρακτηριστικά τους, και τα χρησιμοποιούν για διάφορους σκοπούς (έτσι π.χ. οι έλληνες νησιώτες θεωρούνται φιλόξενοι γενικώς, αλλά οι Ανδριώτες έχουν εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στους τουρίστες).
Αν υποπτευόμουν ότι υπάρχει ρατσιαμός στο noiz, θα αποχωρούσα, αλλά δεν υπάρχει. Είμαι αρκετά χρόνια μέλος ώστε να μπορώ να το πω πολύ σοβαρά. Το ότι αποδόθηκε "ρατσιαμός" εκ' μέρους εκπροσώπου της Διαχείρισης, κατά τη γνώμη μου είναι ένα ενδιαφέρον περιστατικό, καθώς, αν ισχύει θα πρέπει τα μέλη να εκδιωχθούν, ή η Διαχείριση να ξεκαθαρίσει ότι ίσως πρόκειται για παρεξήγηση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι κάποιων η συγκεκριμένη ρετσινιά.
Αν υποπτευόμουν ότι υπάρχει ρατσιαμός στο noiz, θα αποχωρούσα, αλλά δεν υπάρχει. Είμαι αρκετά χρόνια μέλος ώστε να μπορώ να το πω πολύ σοβαρά. Το ότι αποδόθηκε "ρατσιαμός" εκ' μέρους εκπροσώπου της Διαχείρισης, κατά τη γνώμη μου είναι ένα ενδιαφέρον περιστατικό, καθώς, αν ισχύει θα πρέπει τα μέλη να εκδιωχθούν, ή η Διαχείριση να ξεκαθαρίσει ότι ίσως πρόκειται για παρεξήγηση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να κρέμεται πάνω από το κεφάλι κάποιων η συγκεκριμένη ρετσινιά.