Ναι, έχω μείνει στο Dubai για λίγο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω δει τα προβλήματα που υπονοείς αναφέροντας γκετοποιημένους γκασταρμπάϊτερς.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ και δεν είναι το Dubai
Επίσης στην Ελλάδα έχω μείνει Εξάρχεια, Πατήσια και τώρα μένω ΒΠ. Έχω διαφορετική άποψη για τις αιτίες των προβλημάτων.
Έχω μείνει και εγώ Εξάρχεια,έχω δουλέψει και σαν φοιτητής Εξάρχεια και παρομοίως έφυγα προς ΒΠ.
Δεν έχω πρόβλημα να σου πω και που.
Από τα σκαλάκια,τα γνωστά σκαλάκια,στο Μαρούσι.
Στην πραγματικότητα δε μας ενοχλεί η "κουλτούρα". Αλλιώς θα έβλεπες και διαδηλώσεις κατά των σεϊχηδων στη Μύκονο. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η φτώχεια, η αμορφωσιά και η μιζέρια.
Εμένα πάντως αν ένας σείχης νομίζει ότι μπορεί να αγοράζει γυναίκες και να τις χ...ζει ή ότι να παντρεύεσαι ανήλικα είναι κομπλέ,μια χαρά πρόβλημα έχω.
Άλλωστε δε μου ανήκει το Nammos,για να μην έχω πρόβλημα..
Αλλά από τις αγγελίες ξεκινήσαμε,έτσι δεν είναι;
Καμία απάντηση γιατί τα ρουσφέτι,μπαξίσι,παζάρι,κ.ά. λέξεις δεν υπάρχουν στο γερμανικό λεξιλόγιο;
Αυτό έθιξα εξ'αρχής και η φάση πήγε αυτομάτως στον.....ρατσισμό..
Κλασσικά ελληνικά εικονογραφημένα..
Υ.Γ. Γιώργο,όταν κάποτε στην Ελλάδα ήμουν χάπατο,πηγαίναμε σε γνωστό καταυλισμό της Αττικής με μουσικά όργανα να διδάξουμε δωρεάν στα παιδιά.
Τρία ΣΚ κράτησε η φάση.
Μετά μας την έπεσαν οι γονείς ότι απασχολούμε τα παιδιά.
Α,έχω παρεβρεθεί και σε γάμο ανηλίκων,στον οποίο άλλοι γονείς έδωσαν λόγο για τα παιδιά τους,επίσης ανήλικα..
Καλά όλα αυτά με τους κοινωνικούς αποκλεισμούς,αλλά κάποιες "πολιτισμικές ιδιαιτερότητες" καλό είναι σαν προοδευτικοί άνθρωποι να τις καυτηριάζουμε και όχι να φοβόμαστε μην μας πουν ρατσιστές..
Τέσπα,εγώ έγραψα κάτι για τις αγγελίες,
σαν να έγραψα ότι άμα σου πει Έλληνας ότι θα περάσει να δει μια κιθάρα πιθανόν να κρυώσει ο καφές σου να τον περιμένεις και πιάσαμε και τους Ρομά τώρα ..