- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Συνεχίζω: αυτό που πραγματικά με εξοργίζει, είναι ότι αυτό το θλιβερό ον που ονομάζεται στις μέρες μας "έλληνας" πιστεύει ότι έχει α) χιούμορ ("χιούμορ" βέβαια είναι να αυτοσαρκάζεσαι, όχι να κοροϊδεύεις τους άλλους, αλλά το εν' λόγω ζώο δεν καταλαβαίνει από τέτοια), β) επιχειρηματικό δαιμόνιο (ενώ του πουλάνε ότι δεν μπορούν να πουλήσουν ούτε σε τυφλούς, πάντα οπαδός του τζάμπα και του ότι "εγώ έχω μία άκρη για όσα οι άλλοι πληρώνετε"), γ) λύσεις (μάλιστα ο άλλος το έκανε και όνομα κόμματος, στο στυλ "αράξτε, ήρθαμε εμείς με τις λύσεις, μη βασανίζεστε"), ενώ είναι η προσωποποίηση του προβλήματος, δακτυλοδεικτούμενο γίδι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Κατά τα άλλα, να διδάξουμε ποίηση, είμαι βέβαιος ότι το κτήνος με το μηχανάκι που επιδίωξε να με προσπεράσει πάνω σε στροφή στο φανάρι, παραλίγο να τον σκοτώσουν τα άλλα αυτοκίνητα (διότι δεν κοίταγε), γύρισε και με είπε "μαλάκα" (και έφυγε φυσικά, ποτέ δεν περιμένουν να ακούσουν την απάντηση) - αυτό το κτήνος θα συγκινηθεί πολύ από Active Member και μετά θα περάσει σε Παπαδιαμάντη.
Κατά τα άλλα, να διδάξουμε ποίηση, είμαι βέβαιος ότι το κτήνος με το μηχανάκι που επιδίωξε να με προσπεράσει πάνω σε στροφή στο φανάρι, παραλίγο να τον σκοτώσουν τα άλλα αυτοκίνητα (διότι δεν κοίταγε), γύρισε και με είπε "μαλάκα" (και έφυγε φυσικά, ποτέ δεν περιμένουν να ακούσουν την απάντηση) - αυτό το κτήνος θα συγκινηθεί πολύ από Active Member και μετά θα περάσει σε Παπαδιαμάντη.