• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Digital Arranger Synthesizer Emulator Apps and Programs

Ανδρέας Αμπράμοβ

russian32gb

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Παρατήρησα ότι υπάρχουν προγράμματα και εφαρμογές προσαρμογέα ψηφιακού αρμονίου συνθεσάϊζερ, σαν το ORG 2024 , τα έχετε δοκιμάσει; Έχω βρει κανά 3αρι αλλά αυτό το τελευταίο αποδείχτηκε πολύ ωραίο, παίζεις αρμόνιο συνθεσάϊζερ από όπου θες μέσω υπολογιστή λάπτοπ κινητό τάμπλετ κλπ

1ον) Please, αν θελεις μην ανοιγεις συνεχεια καινουργια thread για το ιδιο ουσιαστικα ζητημα, πρεπει να εχεις ανοιξει ηδη καμμια 10ρια

2ον) Τα PC DAW ειναι μια εναλλακτικη λυση των synth workstation, δηλαδη ειναι καταλληλα προσαρμοσμενα και εξελιγμενα για να φτιαχνεις ενα δικο σου κομματι η performance απο την αρχη. Να φτιαχνεις δηλαδη δικους σου ηχους, δικους σου ρυθμους κλπ.

Αν αυτο που θελεις ειναι τις λειτουργιες ενος arranger, με ετοιμους ρυθμους και τετοια, το καλυτερο ειναι να παρεις ενα arranger. Ειναι πολυ μεγαλη μανουρα να μαθεις ενα DAW και να πετυχεις να προγραμματισεις αυτα που σου δινει ετοιμα ενα arranger, αν σου αρεσουν οι ηλεκτρονικοι ρυθμοι σε φαση techno- trance και τετοια υπαρχουν καποια προγραμματα να σε καλυψουν, αν ομως θελεις και ελληνικους ρυθμους, με τη γνωστη λογικη τα ακκορντα αριστερα- η μελωδια δεξια, κουμπακια για γεμισματα και παμε, θα πρεπει να φας ΠΟΛΥ χρονο, αλλα ΠΟΛΥ χρονο, δε θα σε σωσει κανενα ετοιμο προγραμμα.

Αν λοιπον δε θελεις να φτιαξεις απο το μηδεν κομματια, και απλα θελεις να εχεις τις λειτουργιες ενoς arranger, κανε μια χαρη στον εαυτο σου: παρε ενα arranger.

Άλλος που μου λέει να μην ανοίγω θέματα η να κλείσω αυτά που έφτιαξα, συγνώμη ρε παιδιά, ποιο είναι το κακό ; Ας μου εξηγήσει ο moderator ο administrator του φόρουμ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έκανα ;

@Slew Rate για δες ρε συ τι γίνεται γιατί είναι δεύτερος που μου λέει να κλείσω τα threads τα θέματα που ανοίγω η να μην ανοίγω άλλα γιατί είναι λέει τα ίδια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back