Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από cigaret13, 02/04/19

22 λεπτά πριν, dimsonic είπε

να δεις πόσο καλύτερα ήταν το να δεις Fleetwood Mac χωρίς Lindsey Buckingham....

(με Peter Green...)

Συμμετείχε ο Peter Green στο Rumours??  Καλός ο Peter αλλά αυτό που έμεινε από τους Fletwood είναι το Rumours.....καλό το Albatros και το black magic αλλά.....?

2. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από dimsonic, 02/04/19

10 hours ago, Πνοή και Νύξη said:

Nταξ, μπορεί και να είναι καλύτερα από το να δεις Fleetwood Mac χωρίς Lindsey Buckingham :classic_smile:

να δεις πόσο καλύτερα ήταν το να δεις Fleetwood Mac χωρίς Lindsey Buckingham....

(με Peter Green...)

3. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από dimsonic, 02/04/19

δεν ξέρω κατα πόσον ισχύουν αυτά σήμερα ....

4. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από Spyros Delta, 02/04/19

1 ώρα πριν, dimsonic είπε

α κατάλαβα....

στημένο το παιχνίδι...:classic_wacko:

Ναι αλλα δεν εχει σχεση αυτο  με την ουσια του ποστ, περι διαφορας διασκευης/επανεκτελεσης κλπ

5. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από vagelism, 02/04/19

εγω χαιρομαι που εγινε μια συζητηση για αυτους στο Νοιζ..{δεν ξερω αν ειχε ξαναγινει στο παρελθον}

γιατι πιστευω οτι τα παιδια το αξιζουν.. ειτε παιζουν διασκευες ειτε επανεκτελεσεις...ειτε οτιδηποτε πιστευει ο καθενας μας.

Οπως ειπα κ στην αρχη..τοσο καλης ποιοτητας ηχητικο κ παικτικο αποτελεσμα απο ροκ Ελληνικη μπαντα..δεν εχω ξανακουσει.

It blew my socks off..που λενε κ στο Αμερικα...

special ευχαριστιες στον Σπυρο που επαιξε το τι κακο..κ ειδαμε ποσο ομορφο κ καλοστημενο ειναι το κομματι κιθαριστικα.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...