Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από dimsonic, 02/05/19

39 minutes ago, Πνοή και Νύξη said:

Ρε ας αφήσουμε τον μουσικό τύπο κι ας κοιτάξουμε τον προσωπικό τύπο. Αυτές οι ξεροκεφαλιές της εφηβείας μας, πλέον μου φαντάζουν δογματικές, αν όχι φονταμενταλιστικές. Τα ίδια συνέβαιναν κάθε που "παραστράτιζε" η αγαπημένη μας μπάντα από την ασφάλεια (δόγμα) αυτού που είχαμε συνηθίσει. Νομίζω δηλ.

έλα τώρα....

στην εφηβεία ήμουν όταν άκουγα τους μακ με Γκρην και στην εφηβεία ακόμα όταν άκουσα το rumors.

Αν ήταν να διαλέξω κάποιους με κλειστά μάτια τους πρώτους.

Και τότε και τώρα.

2. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από Πνοή και Νύξη, 02/05/19

Ρε ας αφήσουμε τον μουσικό τύπο κι ας κοιτάξουμε τον προσωπικό τύπο. Αυτές οι ξεροκεφαλιές της εφηβείας μας, πλέον μου φαντάζουν δογματικές, αν όχι φονταμενταλιστικές. Τα ίδια συνέβαιναν κάθε που "παραστράτιζε" η αγαπημένη μας μπάντα από την ασφάλεια (δόγμα) αυτού που είχαμε συνηθίσει. Νομίζω δηλ.

3. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από dimsonic, 02/05/19

το rumors είναι καλό. Όπως επίσης πολύ καλό είναι και το tusk.

Είναι απλώς διαφορετικά πράγματα.

Και επιμένω: όταν έγινε η αλλαγή ο κόσμος ένιωσε σαν να έφαγε χαστούκι.

Τι να κάνουμε κάποιοι δεν είχαν γεννηθεί να δουν πως αντέδρασε τότε ο μουσικός τύπος (και όχι μόνο).

4. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από Πνοή και Νύξη, 02/05/19

11 ώρες πριν, dimsonic είπε

να δεις πόσο καλύτερα ήταν το να δεις Fleetwood Mac χωρίς Lindsey Buckingham....

Συμφωνώ και σ' αυτό. Απλά για μένα είναι δύο διαφορετικά group παρόλο που μοιράζονται το όνομα. Το πρώτο με ενδιαφέρει περισσότερο, από άποψη γούστου. Το rumors όμως είναι δισκάρα και οι Fleetwood έδιναν σπουδαία show ελέω Lindsey, του οποίου είμαι fan. Και τώρα, έχουν πάρει σπουδαίους "συνεχιστές". Ο Mike Campbell είναι από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. Απλά για λόγους νομικούς, διατηρούν το όνομα.

5. In: Villagers of Ioannina City - Jiannim

Από cigaret13, 02/05/19

42 λεπτά πριν, Nestoras είπε

(Είναι και ο αγαπημένος μου κιθαρίστας)

Το ξέρω και περίμενα να "τσιμπήσεις"....?    

Παράθεση

Κατι και για τους earth wind and fire να πουμε ρε παιδια.

Έπαιζε και σ'αυτούς ο Peter Green...???

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...