Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Ωραίος ο μικρός!

Από Jet72, 10/03/19

Πραγματικός ταχυδακτυλουργός! Ό,τι αρνητικό και αν σκεφτώ βλέποντας / ακούγοντάς τον θα είναι απλά προϊόν της... ζήλιας μου!

Με την ευκαιρία, όλο αυτό που βλέπω μερικές φορές σχετικά με το tapping και τις tapped αρμονικές απαιτεί (εκτός της τεχνικής) άπειρους κομπρέσσορες, κάργα gain, σουπερλόου άΚΣιον ή απλά είναι σουπερδάχτυλα;

2. In: Ωραίος ο μικρός!

Από Πνοή και Νύξη, 10/03/19

4 λεπτά πριν, dimsonic είπε

όπως λες...

θα ήθελα να ακούσω τον μικρό μαζί με μια rhythm section να παίζει κάτι με αρχή και τέλος...

Eίμαι σίγουρος ότι θα τα πάει μια χαρά. Μπορεί ήδη να το κάνει και να μην το ξέρουμε. Κι αν δεν το κάνει, τουλάχιστον έχει τις βάσεις και τα εφόδια να το κάνει σε χρόνο ρεκόρ. Δεν θέλω να τον κρίνω εξ' ολοκλήρου. Κρίνω μόνο αυτό που άκουσα.

3. In: Ωραίος ο μικρός!

Από dimsonic, 10/03/19

12 minutes ago, Πνοή και Νύξη said:

Bλέποντας το βίντεο επανέρχομαι στην πεποίθηση ότι όλοι αυτοί οι youtubers έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

όπως λες...

θα ήθελα να ακούσω τον μικρό μαζί με μια rhythm section να παίζει κάτι με αρχή και τέλος...

4. In: Ωραίος ο μικρός!

Bλέποντας το βίντεο επανέρχομαι στην πεποίθηση ότι όλοι αυτοί οι youtubers έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Εγώ άκουσα ένα πράγμα το οποίο περιέχει εξωγήινα στοιχεία παιξίματος, σκέρτσο, δεξιοτεχνία, ακρίβεια, σπάσιμο κανόνων, ακόμη και χιούμορ. Δεν έχει καμία σχέση όμως με το υπόβαθρο το οποίο καλείται να υπηρετήσει. Θα μου πεις βλέπεις το δέντρο και δεν βλέπεις το δάσος. Κι εγώ θα σου πω ναι, αλλά πλέον διαφωνούμε στο ποιο είναι το δέντρο και ποιο το δάσος.

Y.Γ.
    -Απεταξάμην τον Ron Thal? Απεταξάμην τον Ron Thal? Aπεταξάμην τον Ron Thal?

5. In: Ibanez Guitar Festival 2013 - Performance: Gary Willis, Part 1 of 2

Έχει ενδιαφέρον, γιατί εκτός από υπερμουσικός και hyper-μπασίστας, έχει αναπτύξει δική του τεχνική στο δεξί χέρι (οι περισσότεροι "τεχνοκράτες" θα του έλεγαν ότι παίζει "λάθος") κι είναι και εξαιρετικός δάσκαλος απ' ό,τι φαίνεται. Τον έμαθα πριν μερικές μέρες μόνο.

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...