Προς το περιεχόμενο

Video Comments

1. In: Tommy Emmanuel

Από Spyros Delta, 10/04/19

1 ώρα πριν, Πνοή και Νύξη είπε

Ο καλύτερος κιθαρίστας που περπατά αυτή τη στιγμή στη γη.

Μαζι με αυτον
    derek.thumb.jpg.43104c42a1971c1aef00f9f943c6b8ee.jpg

2. In: Tommy Emmanuel

Από Πνοή και Νύξη, 10/04/19

Ο καλύτερος κιθαρίστας που περπατά αυτή τη στιγμή στη γη.

3. In: Ωραίος ο μικρός!

Από rgxinap, 10/04/19

14 hours ago, dimsonic said:

χμμμ....δεν ξέρω...

θα ήθελα και εγώ ώρες ώρες να παίζω έτσι χωρίς ευρηματικότητα, να κάνω αυτά τα κόλπα και μετά να παίζω τα δικά μου....

(βέβαια δεν ξέρω αν το παιδί παίζει τα δικά μου...το πιό πιθανό θα τα παίζει, αλλά σιγά μην θέλει...:classic_rolleyes: )

και επανέρχομαι, μήπως αυτές οι κιθάρες έχουν αυτό τον ήχο γενικότερα?

προφανώς για να βγαίνουν αυτες οι αρμονικές ο ήχος θα πρέπει να έχει πολύ distortion/compression και τα μεσαία τέρμα ψηλά, ενω το action να είναι χαμηλό ως πολύ χαμηλό, και οι χορδές 9άρες το πολύ 10άρες. Ο ενισχυτής είναι συνήθως high-gain με μοντέρνο ήχο. Οχι οτι δεν έχουν δύναμη αυτοί οι παίκτες να shred-αρουν στην ακουστική με 12άρες, απλά δεν θα βγεί αυτό το "fluency", ενδεχομένως.

Οσον αφορά αυτά που παίζουν, θα δεις οτι το σκεπτικό τους είναι επαναλαμβανόμενο, η δε τεχνική κερδίζεται με πολύ εξάσκηση, δεν είναι 1 και 2 που παίζουν έτσι αλλά στρατιές ολόκληρες. Η ασία και η λατινική αμερική είναι τίγκα στους shredders, αν π,.χ μια Τουρκάλα χωριατοπούλα απο την ανατολία παίζει έτσι :

φαντάζεσαι το επίπεδο που μπορεί να φθάσει ένας "δυτικός" (/κορεάτης/ιάπωνας/κτλ) μικρός παίκτης ο οποίος έχει καλύτερη προσβαση και σε μαθηματα αλλά και σε εξοπλισμό.

Προσωπικά malmsteen/EVH/buttencourt/Pantera/κτλ (κουτσο)έβγαλα πριν πολλά χρόνια, και ενώ ξέρω οτι αυτοί ήταν ενα επίπεδο κάτω απο τους καινούργιους, και ξέρω οτι με 1000 ζόρια θα παίξω κάτι που μοιάζει, δεν έχω την παραμικρή διάθεση. Ηδη, και έχοντας σοβαρο οικογενειακό πρόβλημα, όσο έπαιζα το παραπάνω τραγούδι (Sails of Charon) για να το μάθω πριν το βιντεάκι, η γυναίκα μου είχε πει, πότε στον @ουτσο θα σταματήσεις να κάνεις ασκήσεις και θα παίξεις κανα τραγούδι? Ελάχιστα σολο shred-άδων αγγίζουν τις χορδές του κόσμου, και όταν το κάνουν, ε τότε αυτο είναι μεγάλη επιτυχία.

4. In: Tommy Emmanuel

Από Αετός, 10/03/19

Σίγουρα ένας απ' τους καλύτερους.

5. In: Yamandu Costa - Como el aire

Από Αετός, 10/03/19

1 ώρα πριν, dimsonic είπε

δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το διαβάσει κανείς για να το πιστέψει!

Έλα ντέ.Φτωχά τα λόγια...

IP.Board Videos by DevFuse
  • Δημοσιεύστε κάτι...