- Πόντοι
- 48
Κοιτα, τωρα που το ξαναβλέπω...VangelisV είπε:Εγω ξερω οτι αν ο Hammett φτασει τα 70 και εχει Παρκινσον μια χαρα θα παιζει το wah![]()
Νομίζω οτι βλέποντας οτι ειναι 53 ετών σήμερα... Δεν μπορω να τον φανταστώ 70...
Κοιτα, τωρα που το ξαναβλέπω...VangelisV είπε:Εγω ξερω οτι αν ο Hammett φτασει τα 70 και εχει Παρκινσον μια χαρα θα παιζει το wah![]()
Κανένα κομματάκι- Θα ήθελα να το έχει η οικογένεια του ή κάνας σοβαρός παίκτης για να το ακούγαμε ξανά.fusiongtr είπε:Καλά, αυτό είχε γίνει 1564,3 κομμάτια και το ξαναφτιάξανε. ;D ;D
Κρίμα δεν είναι ρε Τέρρυ να μην έχεις έστω ένα κομματάκι από αυτά?
Αυτό είναι "τίμιο ξύλο".![]()
Ωραια και πες οτι την ειχες, τι περιμενεις να ακουσεις οταν τη βαλεις στον ενισχυτη; Και πες οτι απεκτησες και τον βινταζ μαρσαλ που παει πακετο. Τι πιστευεις οτι θα ηταν τοσο διαφορετικο; Επειδη δεν ξερω για εσενα, που πιθανοτατα να εισαι 100 φορες πιο παιχτης απο εμενα, θα σου πω τι θα εκανε στα δικα μου χερια. Τιποτα διαφορετικο απο μια αλλη καλη gibson με αντιστοιχα, οσο γινεται, specs. Μια μετριοτητα θα ακουγοταν, οπως και τωρα.Holystone είπε:Πλακα πλακα, δεν το σκέφτηκα καθόλου! Με προσγείωσες απο το όνειρο "Αχ πώς θα ήταν να την είχα εγω" σαν το τζόκερ ενα πράγμα.
Αν την είχα σπίτι μου πραγματικά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ ή να φύγω απο το σπίτι ήσυχος...
:-X Επίσης, ακομα θυμάμαι την λαλακια που είχα κανει παλιά πιτσιρικάς σε ενα live: δανεική απο τον δάσκαλο μου μια Gibson Les Paul cherry custom με εβενο του '70 αν θυμάμαι καλά, που κάνουμε sound check, και μετα την αφήνω σε ενα δωματιακι μαζι με άλλες, άλλων κιθάρες, εκτός προσοχής...
Και φεύγω και πάω και για κανένα γύρο για λιγο εκεί διπλα... :-[ :-X
Σήμερα, δεν θα έπαιρνε ουτε μισό λεπτό για να εξαφανιστεί...
Για αυτο, παμε να πάρουμε μια τέτοια να κάνουμε τη ζωή μας; ;D
http://www.thomann.de/gr/vintage_v100pgm_lemon_drop_reissued.htm
Νομίζω αν θα έπαιρνα άλλη κιθάρα, αυτή θα ηταν![]()
Σωστός...S9F είπε:Να μην την "λυπάσαι" καθόλου. Αντιθέτως να λυπάσαι που τα τελευταία χρόνια πέρασε από κάτι ανεκδιήγητους brokers (μεταξύ των οποίων και ο Phil Harris στο 2ο video που παρέθεσες) και έχουν αφαιρεθεί και κάποια original parts καθώς και από έναν ιδιοκτήτη-προικοθήρα ο οποίος την αγόρασε γιατί κάπως έπρεπε να ξοδέψει τα χρήματα της -πρώην πλέον- γυναίκας του...![]()
Αδιάβαστος. 8) Με τον κηδεμονα σου next time.kwstas79 είπε:Hint: όλες οι κιθάρες έχουν 6 χορδές.
παραμείνειΑγαπάμε Metallica αλλά ο Kirk μετά από δεκαετίες σκληρής προσπάθειας έχει καταφέρει ναξαναγίνειαρχάριος ?
Κι εσύ μ' αυτά που λες αστειότερος από τους Laurel και Hardy.Ο Kirk Hammet είναι καλύτερος και επιδραστικότερος κιθαρίστας από τους Greene και Moore.
παραμείνει
Ο Kirk Hammet είναι καλύτερος και επιδραστικότερος κιθαρίστας από τους Greene και Moore
Ναι αλλά ακουΓω ότι το φυσατοπαραδακι.
Οπότε κάτι θα κάνει καλά, δεν μπορεί...