- Πόντοι
- 218
δεν βιαζομαστε. λιγες νοτες με ουσια(βλεπε jimmy page keith richards). εγω θεωρο οτι θα μαθω να παιζω σαν τους ηρωες μου. θελω να πω θα πρωσπαθησω, αν πρωσπαθησης ισως και να χασεις αν δεν πρωσπαθησης εχεις χασει ηδη!
18 λεπτά πριν, NT Nick Trick είπε
χαιρετω! τα σπαω με δικο μου στυλ!
Στις 21/9/2023 στις 10:02 ΜΜ, NT Nick Trick είπε
χαιρετω! τα σπαω με δικο μου στυλ!
Πιο μετά το χάλια....την αποψη σας για το παραπανω σολο. παιζω καλα, μετρια, χαλια, οι αποψης σας θα με βοηθησουν! εγω θεωρο οτι καλα το παω το συγκεκρημενο, περημενω οποιος θελει αποψης...
Δεν χρειάζεται να χτυπάς πάντα τις χορδές με την πένα όταν παίζεις με παραμόρφωση.
Μπορείς να χτυπάς μια φορά την χορδή, και επειδή ο ήχος διατηρείται λόγω της παραμόρφωσης, να πατάς στην ίδια χορδή σε άλλο τάστο χωρίς να την ξαναχτυπάς με την πένα.
Όλοι εκτός από εμένα όταν ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα έπαιζαν χειρότερα .Πιο μετά το χάλια.
Όλοι εκτός από εμένα όταν ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα έπαιζαν χειρότερα .
Να σου πω την αλήθεια βρήκα ένα βίντεο που είχα τραβήξει όταν ήμουν 17 χρονών στο οποίο έπαιζα κιθάρα. Εννοείται πως τώρα είμαι χειροτερος από τότε και ούτε μπορώ να παίξω αυτά που έπαιζα.(malmsteen ktl.) Αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι στα 21-22 σταμάτησα να παίζω και ξεκίνησα πάλι στα 38....Εγώ παίζω ακόμα χειρότερα από ότι όταν ξεκίνησα.
στα 21-22 σταμάτησα να παίζω και ξεκίνησα πάλι στα 38....
Εντάξει απλά 17-18 χρόνια είναι πολλά.Όλοι τα έχουμε κάνει αυτά.
Και όχι μόνο μια φορά.
E όχι και όλοι φίλος. Εγώ δεν έπαιζα κιθάρα στα 17, δεν την σταμάτησα στα 22 και φυσικά δεν την ξανάρχισα στα 38. Και δεν φαντάζεσαι πόσο ευτυχισμένος είμαι με αυτά που διαβάζω εδώ...?Όλοι τα έχουμε κάνει αυτά.
Εντάξει απλά 17-18 χρόνια είναι πολλά.
Να σου πω την αλήθεια βρήκα ένα βίντεο που είχα τραβήξει όταν ήμουν 17 χρονών στο οποίο έπαιζα κιθάρα. Εννοείται πως τώρα είμαι χειροτερος από τότε και ούτε μπορώ να παίξω αυτά που έπαιζα.(malmsteen ktl.) Αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι στα 21-22 σταμάτησα να παίζω και ξεκίνησα πάλι στα 38....
Ν’ αγιάσει το στόμα σου.Αυτά είναι πολλά χρόνια, δεν δικαιολογούν το επίπεδο σου στην κιθάρα, μήπως να σκεφτείς να κάνεις κάτι άλλο με τον χρόνο σου, σκέψου μήπως δεν το έχεις