- Πόντοι
- 4,208
Όσες μα όσες φορές πετυχαίνω κλιπ τους (ή short) λέω δεν παίζει αυτό το πράγμα να είναι φυσικά παιγμένο με τόση ακρίβεια...Αμάν αμάν, τι ήταν αυτό? :classic_ohmy:
Είσαι προπέτης.οταν γυρισετε βριστε με
Το παρεξηγησες το παιδι βρε Γιωργη...Είσαι προπέτης.
Μα καλά τι ταραγμένος παρτίκουλας είναι αυτός; Και εκεί που αναρωτιόμουν πόσο σκληρά δάχτυλα έχει για να έχει τέτοια αττάκα και λεγκάτο, έρχεται στο τέλος να απαντήσει ξηλώνοντας τις χορδές. Μάλιστα.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιταβασικά μετά από τέτοια παράσταση δεν μπορεί να μένει άθικτη η κιθάρα.
λείπει η κορύφωση, το κερασάκι.
Κατά τα άλλα αν και καλός
α. επαναλαμβάνεται
β. το κομμάτι υστερεί ηχητικά ( δεν γεμίζει το μιξ όπως ένας Emmanuel)
γ. αυτά που κάνει δεν ταιριάζουν 100% στο κομμάτι
(εννοείται δεν μπορώ να κάνω ούτε το 1%, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Αλλά δεν θα το άκουγα δεύτερη φορά. Και την μια το έτρεξα)
καλά, δεν είπα τίποτα. Δεν μου άρεσε, δεν μου αρέσουν αυτά.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Δεν περιμενα να σου αρεσει. Γενικα με τα πιο μοντερνα πραγματα κ ειδικα τα πιο aggressive παιξιματα ξερω οτι δεν τα πας καλα ?
Μεχρι εδω ολα καλα... αλλα
β)Το στυλ δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με Εμμανιουελ. Εδω ειναι μια μπλουζ/ροκ εκτελεση κανονικα. Το οτι παιζει με ακουστικη δεν παιζει κανενα ρολο, ουτως ή αλλως σαν ηλεκτρικη της συμπεριφερεται. Απιστευτο στυλ (παλι γουστο ειναι αυτο βεβαια) κ ξεχωριστο (αυτο δεν ειναι υποκειμενικο)
Φυσικα δεν ειναι για ολους. Αλλα η παρομοιωση με Τομμυ ειναι 150% αστοχη. Σαν να εγραφες αυτο κατω απο το βιντεο του Γκαρυ Μουρ το ιδιο, πως δε γεμιζει το μιξ σαν τον Εμμανιουελ. Μηλα με πορτοκαλια
γ) δεν ταιριαζουν σ'εσενα dim οχι στο κομματι. Το οποιο το σεβομαι αλλα μη λεμε κ ο,τι θελουμε
Βρε αυτο το καταλαβαινω κ δε θα ελεγα τιποτα αν ηταν μονο το δε μ'αρεσεικαλά, δεν είπα τίποτα. Δεν μου άρεσε, δεν μου αρέσουν αυτά.
Μ αρέσουν οι μπήτλεις
υποθέτω έχεις ακούσει τον Τομμυ να ροκάρει...Βρε αυτο το καταλαβαινω κ δε θα ελεγα τιποτα αν ηταν μονο το δε μ'αρεσει
Η συσχετιση με Τομμυ ηταν αστοχη. Εδω εχουμε 100% ηλεκτρικια μπαντα, με το παιξιμο να ειναι 100% ηλεκτρικης... παιγμενο με ακουστικη..?
Εδω εχουμε 100% ηλεκτρικια μπαντα, με το παιξιμο να ειναι 100% ηλεκτρικης... παιγμενο με ακουστικη..?