- Πόντοι
- 4,208
με μπερδεψατε σήμερα και άνοιξα μπύρα.
Άσε με κυρ Αλή μου, φαρμάκι ήπια σήμερα.
Πάω να βάλω μια βότκα.
με μπερδεψατε σήμερα και άνοιξα μπύρα.
Εντάξει, δεν έγινε κάτι, απλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην πορεία, ξέρουμε που θα πάει η δουλειά από Οκτώβριο (δυστυχώς) ?Άσε με κυρ Αλή μου, φαρμάκι ήπια σήμερα.
Πάω να βάλω μια βότκα.
Εντάξει, δεν έγινε κάτι ...
Σήμερα ή γενικά?Έγινε, έγινε.
Και να πεις ότι δεν το περίμενα ...
Μπαμ έκανε το πράγμα.
Σήμερα ή γενικά?
μια χαρά είναι το βίντεο, με τις παντοφλίτσες του, τον ωραίο του λόγο, μια χαράΔεν έχω βρεί την επιθυμία τόσες μέρες να δώ το αρχικό βίντεο. Αλλά ρε παιδί μου η φάση των Floyd έχει αγγίξει επίπεδα ξεκατινιάσματος γενικά και ως τέτοια φυσικά έχει παγκοσμια δημοφιλία.
Το βίντεο ειναι μια χαρά και οι παντόφλες και ο καφές επισης.μια χαρά είναι το βίντεο, με τις παντοφλίτσες του, τον ωραίο του λόγο, μια χαρά
εμένα μ αρέσει να τον ακούω. Χειρίζεται πολύ καλά το λόγοΤο βίντεο ειναι μια χαρά και οι παντόφλες και ο καφές επισης.
Επίσης για τα γούστα μου είναι φοβερός ο Roger σαν μουσικός, συνθέτης, στιχουργός και πολλά άλλα που άπτονται της μουσικής.
Με κουράζει αφάνταστα το τηλεοπτικού τύπου beef για τα οικογενειακά τους. Επίσης τον τσιγκλάνε συχνά με flame ερωτήσεις και πρέπει να λάβουμε υπ όψιν ότι όσο σκεπτόμενος άνθρωπος να είναι (που είναι) εξακολουθεί να είναι και ενας άνθρωπος σε δύσκολη ηλικία που μάλλον έχει βαρεθεί λίγο.
Και ξαναλέω και πολλά κάνει στα 80 του. Άλλοι τα είχαν βροντήξει απο νωρίτερα.
δηλαδή?Επίσης ο τίτλος του νήματος είναι λίγο προβοκατόρικος, έ Δημήτρη...; ?
Εσύ δεν "άνοιξες" αυτό το θρεντ με αυτόν τον τίτλο;ο δικός μου εννοείς?
Πρέπει να έχεις μια κάποια αντιπάθεια στον Roger...Εάν σου έκανε κάτι πες μου να πάρω ένα τηλ. στον Γιάνη να του τα ψάλει.?δηλαδή?
εγώ τον άνοιξα....Εσύ δεν "άνοιξες" αυτό το θρεντ με αυτόν τον τίτλο;
Πρέπει να έχεις μια κάποια αντιπάθεια στον Roger...Εάν σου έκανε κάτι πες μου να πάρω ένα τηλ. στον Γιάνη να του τα ψάλει.?