Για να ξέρετε πως εμφανίζονται οι διαφημίσεις

η συμμετοχή μου εδω επικριθηκε και εχει την επιδοκιμασια των μελων.

Εγώ άλλο κατάλαβα.

Αυτό που επικρίθηκε είναι η λογική σου για την χρήση του ad block και την χρησιμότητα των διαφημίσεων.

Καμία σχέση με την συμμετοχή σου φυσικά, ίσα ίσα, η συμμετοχή σου είναι εξέχουσα.

Αυτό κατάλαβα εγώ, αλλά μπορεί να είμαι και χαζούλης.

Φόρουμ είναι. Ο κάθε επισκέπτης ή μέλος διαβάζει - γράφει αυτά που τον ενδιαφέρουν και αυτά που νομίζει ασχέτως εάν είναι σωστά ή όχι.

Τώρα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα απλά δεν τους ενδιαφέρει.
Αυτο λεω και γω

Οσο για τα αλλα προφανως δεν μπορω να συνεχισω στον ιδιο ρυθμο παρουσιας οταν η συμμετοχή μου εδω επικριθηκε και εχει την επιδοκιμασια των μελων.
Πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. 

Η λέξεις "επικρίθηκε" και "επιδοκιμασία" νομίζω είναι υπερβολικές ή κάνω λάθος;

Πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. 

Η λέξεις "επικρίθηκε" και "επιδοκιμασία" νομίζω είναι υπερβολικές ή κάνω λάθος;
Καντε εναν κοπο και διαβαστε ξανα τι εγραψε ο @Yannis Methenitis και βαλτε αποδέκτη τον εαυτο σας.

Και είπα για τον κβαντικό, γιατί το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιεί ad block και να μπαίνει παντού μέσω VPN που να παραπέμπει σε ip στην Σιβηρία, έχοντας χακάρει το ρούτερ του γείτονα για να έχει ίντερνετ.

"Επιδοκιμασια", πάντως, ειναι έννοια αντίθετη με το "επικρίθηκε". Αποδοκιμασία είναι ο σωστός όρος....

Καντε εναν κοπο και διαβαστε ξανα τι εγραψε ο @Yannis Methenitis και βαλτε αποδέκτη τον εαυτο σας.

Γι' αυτό έγραψα ότι έχετε πιάσει από μια άκρη και δεν κουνάτε.

Κατά την γνώμη μου και ο Γιάννης ήταν υπερβολικός.

"Επιδοκιμασια", πάντως, ειναι έννοια αντίθετη με το "επικρίθηκε". Αποδοκιμασία είναι ο σωστός όρος....
Επικριθηκε και αυτο επιδοκιμαστηκε. Τουλάχιστον δεν αποδοκιμαστηκε.

Αν δεν αποδοκιμαστει τουλαχιστον σημαινει οτι ο κοσμος συμφωνεί εδω οτι γραφω μπαρουφες οτι το παιζω αρθρογραφος.

Έκανες και like ?

Σε ένα συγκεκριμένο post.

Για το πνεύμα του ποστ το έκανα.

Για την άποψή του για το ad block και τις διαφημίσεις στο noiz, συμφωνώ με αυτή την άποψη.

Αλλά δεν είναι μόνο ένα το ποστ, είναι και άλλα στα οποία δεν έκανα like, και εκεί ήταν επίσης υπερβολικός κατά την γνώμη μου.

ΥΓ. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα τα βρουν μεταξύ τους, και θα τα βάλουν μαζί μου και οι δύο.

Αν έμπαινε συνδρομή, εγώ δεν θα συμμετείχα, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να πληρώσω για κάτι τέτοιο.

Έχω άλλες ανάγκες να προηγούνται.
Ακόμα αυτό μας έλειπε να πληρώναμε και συνδρομή, και σε κάθε "εγώ φεύγω" να μας γυρευαν και τα λεφτά πίσω.

Γι' αυτό έγραψα ότι έχετε πιάσει από μια άκρη και δεν κουνάτε.

Κατά την γνώμη μου και ο Γιάννης ήταν υπερβολικός.
Στρατε....

Εγω ειπα δεν θελω διαφημισεις.

Ο Γιαννης ειπε....και τι δεν ειπε...

Δεν ειμαστε και οι δυο υπερβολικοί.

Ουτε και οι δυο σε αναλογα ακρα.

Η δικη μου δημοσια αρνηση στη διαφήμιση απαντηθηκε οχι με αντιλογο επι της ουσιας αλλα σε εντελώς προσωπικο επιπεδο

Αν δεν αποδοκιμαστει τουλαχιστον σημαινει οτι ο κοσμος συμφωνεί εδω οτι γραφω μπαρουφες οτι το παιζω αρθρογραφος

Η σιωπή δε σημαίνει αποδοχή.

Απλά δεν έχει ενδιαφέρον, για τους περισσότερους, ώστε να λάβουν θέση.

Στρατε....

Εγω ειπα δεν θελω διαφημισεις.

Ο Γιαννης ειπε....και τι δεν ειπε...

Δεν ειμαστε και οι δυο υπερβολικοί.

Ουτε και οι δυο σε αναλογα ακρα.

Η δικη μου δημοσια αρνηση στη διαφήμιση απαντηθηκε οχι με αντιλογο επι της ουσιας αλλα σε εντελώς προσωπικο επιπεδο

Διαφωνώ.

Επίσης να ρωτήσω κάτι ...

Γιατί το ποστ του Γιάννη θεωρείς ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα, και όχι σε όλους που έχουν την ίδια άποψη/λογική για τις διαφημίσεις, και χρησιμοποιούν ad block?

Μόνο εγώ είμαι ο μ@λ@κας της υπόθεσης.

Να δεις που στο τέλος θα βρεθώ μπινελικούμενος και από τους δύο.

Ω ρε φουστη μου.

Τσαμπουκας με πρώην αντμιν και σόλοιστς....να μην είμαστε στο 2010...να μπω σαν μοντ και να πάρω κεφάλια...

Ω ρε φουστη μου.

Τσαμπουκας με πρώην αντμιν και σόλοιστς....να μην είμαστε στο 2010...να μπω σαν μοντ και να πάρω κεφάλια...

Ακόμα σε περιμένω να μπεις με την χατζάρα να πετσοκόψεις τα ποστ. :classic_tongue:

Η σιωπή δε σημαίνει αποδοχή.

Ουτε εμενα με ενδιαφερει να προσφερω σε ενα χωρο που με προσβαλλουν φανερα και οι αλλοι κανουν πως δεν το ειδαν ή αδιαφορουν.

Αυριο μπορεί να προσβάλλουν εκεινους. Ετσι δεν είναι?

Μηπως σημαινει οτι και αυτο που νομιζω οτι προσφερω τους είναι αδιαφορο?

Στον ίδιο παρονομαστή δεν καταλήγουμε?

οι αλλοι κανουν πως δεν το ειδαν ή αδιαφορουν.

Dim, υπάρχει ένα ρητό που λέει "όταν μαλώνουν τα βουβάλια, τα βατράχια κρύβονται".

Ακόμα σε περιμένω να μπεις με την χατζάρα να πετσοκόψεις τα ποστ. :classic_tongue:
Τωρα;

....που με κάνανε στρατάρχη και τελείωσε ο πόλεμος;

Η Σακελλαροπούλου του νοιζ είμαι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Διαφωνώ.

Επίσης να ρωτήσω κάτι ...

Γιατί το ποστ του Γιάννη θεωρείς ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα, και όχι σε όλους που έχουν την ίδια άποψη/λογική για τις διαφημίσεις, και χρησιμοποιούν ad block?
Γιατι ειναι β προσωπο και με κουοταρει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back