Αν το κάνεις για μένα, ελπίζω να καταλάβεις πως κάνεις λάθος.Και σας ευχαριστω για την παρεα αυτα τα χρονια. Οπως και οσους θεωρουν οτι δεν ειμαι ελέφαντας.
Cu
Επίσης το ότι δεν απαγορεύεται σε browser να έχουν ad block δεν σημαίνει πως αυτόματα επιτρέπεται η χρήση τους σε ιδιωτικά site. Αυτό είναι στην κρίση του κάθε webmaster και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα αν το επιθυμεί να μπλοκάρει τα ad block. Ποιος ήταν πρώτος το αυγό ή η κότα; Η συζήτηση αυτή έγινε πριν κάποια χρόνια.Απολύτως δεκτό ότι μπορείς να κάνεις κάτι αν είναι νόμιμο. Δεν έχω να πω τίποτα.
Κανείς δεν έκλαψε btw.
Επίσης το ότι δεν απαγορεύεται σε browser να έχουν ad block δεν σημαίνει πως αυτόματα επιτρέπεται η χρήση τους σε ιδιωτικά site. Αυτό είναι στην κρίση του κάθε webmaster και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα αν το επιθυμεί να μπλοκάρει τα ad block. Ποιος ήταν πρώτος το αυγό ή η κότα; Η συζήτηση αυτή έγινε πριν κάποια χρόνια.
Ναι, αυτό που δεν απαγορεύεται συγκεκριμένα είναι να κάνει ότι θέλει ο χρήστης με http requests που του έρχονται.Επίσης το ότι δεν απαγορεύεται σε browser να έχουν ad block δεν σημαίνει πως αυτόματα επιτρέπεται η χρήση τους σε ιδιωτικά site.
Αυτό είναι αλήθεια. Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι έχω πάρει την ΙΔΙΑ απάντηση από διάφορα άτομα άσχετα μεταξύ τους όταν τους ρώτησα για το community.
Το community θέλει ξεκάθαρα reboot. Οι αγγελίες δουλεύουν πολύ, έχουν το 95% της κίνησης ολόκληρου του noiz.gr domain.
Εγώ θέλω τον κβαντικό να μας λύσει το πρόβλημα.
θα πάρει καιρό.βλέπω ότι δεν τρέχει όπως θα έπρεπε με νέο αίμα
απαιραίτητη, γιατί;η συμμετοχή του ιδιοκτήτη είναι για μένα απαραίτητη στην καθημερινότητα
Είπαμε, η κουβέντα αυτή έχει γίνει κάποια χρόνια πριν και μιζεριάσαμε όλοι.Θα μπορούσα να βάλω anti-ad-block, και μετά ο χρήστης να βάλει anti-anti-ad-block. (μιζέριασα ήδη).
Όποιο site μου βγάζει μπάνερ να απενεργοποιήσω ad-block έχει φύγει από τα bookmarks την επόμενη στιγμή.
Κάντε το και εδώ.
Για πόσο διάστημα θέλετε? μια βδομάδα, δυο? δοκιμή. Ιδού η Ρόδος.
Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός μου τη δίνει.
Κάθεστε και νομίζετε ότι σας κάνει ζημιά και σας στερεί έσοδα αυτός που στηρίζει το φόρουμ σας.
Δικαίωμά σας.
Ας μην αναφερθώ στις δημοφιλείς συμμετοχές και στις διακρίσεις και στους ακόλουθους και στις μέρες που "κερδίσατε".
Κάθεστε και νομίζετε ότι σας κάνει ζημιά και σας στερεί έσοδα αυτός που στηρίζει το φόρουμ σας.
Δημιουργεί οικειοτητα. Μετριαζει την αποσταση που δημιουργει το ιδιοκτησιακο καθεστώς.θα πάρει καιρό.
απαιραίτητη, γιατί;
Πολύ εύστοχο.Δημιουργεί οικειοτητα. Μετριαζει την αποσταση που δημιουργει το ιδιοκτησιακο καθεστώς.
Ειναι σαν να μπαινεις σε καφενείο και κανει καφε ο υπάλληλος
Στράτο θα έλεγα ότι το θέμα είναι σοβαρό, τόσο ώστε ακόμα κι η παραμικρή νότα χιούμορ να χτυπάει παράφωνα
Δεν αδικω το νεο καθεστως περισσότερο απο οτι το παλιο.Επιμένεις να αδικείς τον ιδιοκτήτη (όχι εμένα) που σου μιλάει με καθε ευγένεια και δεν σου έχει πει κακή κουβέντα.
Απλα προσβληθηκα, εμφανιστηκα ως κοινος κλεφτης επειδή το ομολόγησα, ως ξερολας, ως ασχετος flooder, ως εμμονικος σε λαθος θεσεις, ως εκμεταλλευτης του βηματος που μου προσφέρεται, ως καταχραστης της φιλοξενιας και γενικα ως καποιο προβλημα του φορουμ.
Την εχω κάνει τη συζήτηση αυτή επι χρόνια και ειμαι καθετος.Ένα σωρό sites στα ίντερνετς πια έχουν γεμίσει pop ups, και redirect pages.
Εδώ μια χαρά μου φαίνεται.
Αν έμπαινε συνδρομή, εγώ δεν θα συμμετείχα, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να πληρώσω για κάτι τέτοιο.
Έχω άλλες ανάγκες να προηγούνται.
Φόρουμ είναι. Ο κάθε επισκέπτης ή μέλος διαβάζει - γράφει αυτά που τον ενδιαφέρουν και αυτά που νομίζει ασχέτως εάν είναι σωστά ή όχι.Μεχρι στιγμης βλεπω κι ολας το υπολοιπο φορουμ να σφυρίζει αδιάφορα.
Αρα ειτε συμφωνούν ειτε αδιαφορουν. Σε οποιαδηποτε περιπτωση ειναι ευχαριστημενοι με ολο αυτο το σκηνικο.