- Πόντοι
- 4,208
Μπαααα... τώρα σου ήρθε και εσένα να τους πουλήσεις- όπως εντελώς τυχαίως ο φάνκιος θυμήθηκε να ακούσει Σαββόπουλο;Είχα βγάλει για πώληση 2 δίσκους του Νιόνιου (Ρεζέρβα, Περιβόλι του ...) και δεν τους πήρε κανένας. Πάλι μέσα μπήκα. Κουβά!
Είχα (παρατατικός) προ 1,5 μηνός και προ 2 7άδων.Μπαααα... τώρα σου ήρθε και εσένα να τους πουλήσεις- όπως εντελώς τυχαίως ο φάνκιος θυμήθηκε να ακούσει Σαββόπουλο;
Θα ηχήσουν οι... καμπάνες λαίμαι! ?
Α, έτσι μπράβο να τα αποσαφηνίζουμε αφτά. Προ ενάμιση μηνός, γιατί έτσι γίνονται οι παρανοήσεις- όχι είχα βγάλει χτες (πχ) ?Είχα (παρατατικός) προ 1,5 μηνός και προ 2 7άδων.
Εγώ ΕΙΧΑ (παρατατικός) ορκιστεί ότι αν βγει κανείς και προσβάλλει το Σαββόπουλο τότε θα ΕΙΧΑ (παρατατικός) την επιθυμία να του λαμήσω το κέρατο ακόμη και αν δεν ΕΙΧΑ (παρατατικός) θτύθη.Α, έτσι μπράβο να τα αποσαφηνίζουμε αφτά. Προ ενάμιση μηνός, γιατί έτσι γίνονται οι παρανοήσεις- όχι είχα βγάλει χτες (πχ) ?
Μήπως να στείλω λίστα (πωλούμενων LP) στην Ακρίτα; ?Α, έτσι μπράβο να τα αποσαφηνίζουμε αφτά. Προ ενάμιση μηνός, γιατί έτσι γίνονται οι παρανοήσεις- όχι είχα βγάλει χτες (πχ) ?
Ε τότε να ευχηθώ καλές μελλοντικές πωλήσεις.
Είναι σε φάση που ακόμα κ αν είχε κρατήσει τα αυθεντικά υπογεγραμμένα ελπι, θα τα επέστρεφε λαιμαιΜήπως να στείλω λίστα (πωλούμενων LP) στην Ακρίτα; ?
Την γνωριζει ενας Τατσοπουλος κ το λυσανε το θεμα νομιζω (κι ομως ναι). Οποτε μη του λες τιποτα
Ειναι κ οι δυο τοσο ρελεβαντ που ο περσοτερος κοσμος τους ξερει μονο επειδη γκαριζουνε απ'το μπαλκονι τους καθε φορα που περναει καποιος κ τους ενοχλει. Ισως ετσι ειναι η σωστη ελιτ που λεει κ ο LKEDIT. #2 ...εγκΟΥγλαρα και την ΑΚΡΙΤΑ...και αφτΙ λεει ειναι συγγραΦεφσ
παντως για να πουμε και καμμια σοβαρη κουβεντα αν την ΕΙΧΑ (παρατατικος) δει στην Τι Βι θα ειχα πει (παρατατικος) "ωρε τι κΣυνΙ ινε αΦτι, δεν παει καλα, εχι καπιΓΙΟ ΣΕΞΟΥΛΙΚΟ προβλιμα για να κανει ετσι" αλλα δεν την ΕΧΩ δει (ενεστωτας) και δεν την κΣερο οποτε μια χαρα αντρας ινε.Ειναι κ οι δυο τοσο ρελεβαντ που ο περσοτερος κοσμος τους ξερει μονο επειδη γκαριζουνε απ'το μπαλκονι τους καθε φορα που περναει καποιος κ τους ενοχλει. Ισως ετσι ειναι η σωστη ελιτ που λεει κ ο LK
Φίλος, εγώ ήμουν ενός ετών και είχα περάσει από αυτό το παγκάκι να καπνίσω ένα ΚΑΡΕΛΙΑ. Η εφημερίδα που λες ήτανε δικιά μου.ιπαμε ιμε ΠΑΝΕΚΣΥΠΝΟΣ αλλα οχι και τοσο ωστε να διαβαζω απο 2 ημερΩνε βρεφΩσ
Καλά τα είπε. Να του δώσουμε μια συναυλία-απευθείας αναθεση???
Δε ξέρω αν τα μπερδεύω. Μπορεί να μην τραγουδά αλλά με το όργανο τα λέει ωραία πάντωςΓια τον Τατσοπουλο λες?
Τραγουδα κι ολας?
Δε ξέρω αν τα μπερδεύω. Μπορεί να μην τραγουδά αλλά με το όργανο τα λέει ωραία πάντως
https://youtu.be/TKNdXalu_hs