- Πόντοι
- 1,848
Ούτε εγω, αλλά έχουν πέσει στα χέρια μου κάποια από φίλους στο παρελθόν. Έχω παίξει με κάποια εννοώ, δεν τα είχα δανειστεί. Η αίσθηση που μου άφησαν ήταν μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα κατασκευής, αυτό έλειπε, αλλά κι απ΄την άλλη δεν είναι κάτι που δεν βρίσκεις σε άλλα synths και με τιμές στο 1/5. Ειπαμε, υπάρχουν synths 'built like a tank' που διαθέτουν Fatar πληκτρολόγια με aftertouch στην κατηγορία κάτω του €1Κ, και όλα αυτά φτιαγμένα από μικρές -ala Moog- εταιρείες ή ακόμα μικρότερες. Αν πετύχεις ποτέ το Hydrasynth Explorer τσέκαρε την ποιότητα κατασκευής του. Έχουν παράσει δεκάδες synths κάθε τύπου απ'τα χέρια μου, και αυτό το μικρό τερας έχει τα πιο ποιοτικά pots που έχω ποτέ συναντήσει. Μιλάμε για...bulletproof pots, δένεις πάνω τους αμάξι και το τραβάς χωρίς να σπάσουν.? Απίστευτη ποιότητα κατασκευής (πέρα από την κορυφαία sound engine) που αν μη τι άλλο σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα, πολλές εταιρείες και αυτά που μας πουλάνε.moog δεν είχα ποτέ για να ξέρω ο ίδιος
Να θυμίσω ότι το Hydrasynth Explorer κοστίζει πλέον €659 (από €545 που κόστιζε πέρσι) και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα synths των τελευταίων δεκαετιών και ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμης. Μια και αγοράζεις synths (κιθαρίστα σε θυμόμουν...?) τσέκαρε το οπωσδήποτε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator: