Ε, βέβαια... αλλά τα θέλουν, και μάλιστα τα θέλουν τσάμπα, αν γίνεται.Τιποτα, αν αφαιρεσεις τα επιτηδευμενα user interface και τα φτιαγμενα για να εντυπωσιαζουν preset, η συντριπτικη πλειοψηφια των ακριβων plug ins ειναι πουκαμισα αδειανα.
Είναι 12 η ώρα, Τετάρτη, και κάθομαι και χαζεύω στο Νοιζ.Τιποτα, αν αφαιρεσεις τα επιτηδευμενα user interface και τα φτιαγμενα για να εντυπωσιαζουν preset, η συντριπτικη πλειοψηφια των ακριβων plug ins ειναι πουκαμισα αδειανα.
του λέω είμαι έτοιμος , δώστε μου το οκ και σας στέλνω iban να μου βάλετε 100,00 € (εκατό ευρώ έτσι) να το ξεκινήσω και να μεταβώ στο κτηματολογικό γραφέιο.
Μην ανησυχείς.....ξέρω πως και τι.Από δικηγορία είσαι άσσος, αλλά από επιχειρηματικότητα έχεις να φας κι άλλα ψωμιά.
Τους είπες ωρέ ότι για κάθε ώρα αργοπορίας προστίθεται 15% στο ποσό που θα πρέπει να πάρεις?
Τι είναι ο χρόνος σου, τζάμπα?
Αν είναι μεγάλη εταιρεία θα το πιάσει το υπονοούμενο.
Προσπαθώ, αλλά αποτυγχάνω να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά που έγραψες με το νήμα. Και εγώ σήμερα προσπαθώ να βρω ένα δικηγόρο ενός ΜΕΓΑΛΟΥ γραφείου, για να... πληρώσω κάτι λεφτά που οφείλω και μέχρι τώρα (12:20) δεν απαντά κανείς. Οπότε;Χορτάσαμε από φούμαρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.....
Δωστα σε εμένα. ?Προσπαθώ, αλλά αποτυγχάνω να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά που έγραψες με το νήμα. Και εγώ σήμερα προσπαθώ να βρω ένα δικηγόρο ενός ΜΕΓΑΛΟΥ γραφείου, για να... πληρώσω κάτι λεφτά που οφείλω και μέχρι τώρα (12:20) δεν απαντά κανείς. Οπότε;
Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση αγαπητέ trolley. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο επιχειρηματικός κίνδυνος να μετακυλίεται (επιλεκτικά) στον καταναλωτή. Υπάρχουν δικαιολογίες και δικαιολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να "φουσκώσουν" και να "πουλήσουν" ένα ελάττωμα ως προτέρημα, μα φτάνουμε ήδη στα όρια της λογικής.Παρ' ότι αρχικά το είχα μισήσει, η αλήθεια είναι πως μόνο το συνδρομητικό μοντέλο καθιστά βιώσιμη μία επιχείρηση που παράγει λογισμικό. Αλλιώς, έχουμε διαφημίσεις (τις οποίες μισώ ακόμη περισσότερο).
Το ζήτημα δεν είναι αν είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά το ότι ο κάθε-ένας (κυριολεκτικά) θεωρεί ότι είναι ικανός να συμμετέχει σε αυτήν. Ακόμη και άνθρωποι που (εκ' πεποιθήσεως) δεν πλήρωσαν ποτέ για λογισμικό.Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση αγαπητέ trolley.
Α γειά σου!Δηλαδή φίλε trolley πραγματι πολλοι τα θελουν τα plug in ( και τσαμπα αν γινεται) , εχεις απολυτο δικιο σαφως, αλλα κανεις, πραγματικα κανείς απο τους home users, δεν τα χρειαζεται.
Ο μον ντιε.Προς διασκέδασή σου, έχω όντως πληρώσει σε βενζινάδικο (του οποίου δεν ήμουν τακτικός πελάτης) για τον αέρα που έβαλσ στα λάστιχα. Το είχα θεωρήσει απόλυτα φυσιολογικό.
Από θέμα ασκητικής, συμφωνώ. Από θέμα πρακτικό, διαφωνώ. Γιατί βλέπω ότι όλο και περισσότερο απλοποιούνται τα πλαγκιν, και όλο και περισσότερα στοχευμένα πρισετ τα συνοδεύουν. Αυτά τα θέλει ο επαγγελματίας, που ξέρει ανα πάσα στιγμή τι ήχο θέλει, με όποιο εργαλείο κι αν δουλεύει, κι αμέσως φτάνει στο αποτέλεσμα που επιδιώκει; Ή ο ερασιτέχνης σαν κι εμένα που πατάει το πρισετ και λέει ω ρε μάνα μου ηχάρα, αφού παλεύει 300 ώρες γυρίζοντας ποτενσιόμετρα λες και παίζει νταμπλντράγκον, πλημμυρισμένος και πελαγωμένος;Δηλαδή φίλε trolley πραγματι πολλοι τα θελουν τα plug in ( και τσαμπα αν γινεται) , εχεις απολυτο δικιο σαφως, αλλα κανεις, πραγματικα κανείς απο τους home users, δεν τα χρειαζεται.
Εννοείται, συμφωνώ απόλυτα.Δηλαδή φίλε trolley πραγματι πολλοι τα θελουν τα plug in ( και τσαμπα αν γινεται) , εχεις απολυτο δικιο σαφως, αλλα κανεις, πραγματικα κανείς απο τους home users, δεν τα χρειαζεται.
Εννοείται λαίμαι.Α γειά σου!
Αλή μου, δεν σε ρωτάει κανείς τίποτε. Την πραμάτεια τους διαλαλούν οι άνθρωποι - κάπως πρέπει να ζήσουν. Αν τα χρειάζεσαι (όπως, αν θέλεις να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο), βρες το τίμημα και πλήρωσέ τους. Αν δεν τα χρειάζεσαι, τότε τι ασχολείσαι; (όχι εσύ προσωπικά, ο καθένας μας).Με ρωτάνε ταυτόχρονα 10 εταιρίες
Όχι βέβαια. Αλλά αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά τη σχέση του με την εφορία. Εμένα μου αρκεί το "ευχαριστώ" που είπε.Απόδειξη έκοψε παροχής υπηρεσιών;
Βρε τα ξέρω όλα αυτά, κι ούτε καίγομαι. Συζήτηση κάνουμε, για το ΤΙ πρέπει να κάνει ο καθένας γιατί "κάπως πρέπει να ζήσει". Ούτε νιώθω ριγμένος, ούτε τίποτα. Μπορεί η συζήτηση να είναι "ζωηρή" αλλά δεν τρέχει και τίποτα για εμένα. Είπαμε, και με στοκ πλαγκιν, το ίδιο μου κάνει, για τα κυβικά μου.Αλή μου, δεν σε ρωτάει κανείς τίποτε. Την πραμάτεια τους διαλαλούν οι άνθρωποι - κάπως πρέπει να ζήσουν. Αν τα χρειάζεσαι (όπως, αν θέλεις να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο), βρες το τίμημα και πλήρωσέ τους. Αν δεν τα χρειάζεσαι, τότε τι ασχολείσαι; (όχι εσύ προσωπικά, ο καθένας μας).
για την Κυματα θα διαφωνήσω.Τώρα στα μουσικά...με τρώει να γραφτώ συνδρομητής στην Eastwest στο Composer Cloud με 20 ευρώ το μήνα
https://www.soundsonline.com
Τα εργαλεία που έχει είναι καταπληκτικά...αυτό που με τρομάζει είναι ο όγκος τους!