Γιατί ρε Jeff ? Γιατί?

πάντως μεταξύ μας.....

ούτε το παίξιμο του Τζεφ με τρέλλανε
Εντάξει 80 ετών είναι give him some slack 

Tov Les Paul που είχα δει σε αυτή την ηλικία ούτε τη πένα δεν μπορούσε να κρατήσει και στα νιάτα του τεχνικά ήταν 3 κλασεις ανώτερος του Τζεφ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει 80 ετών είναι give him some slack 

Tov Les Paul που είχα δει σε αυτή την ηλικία ούτε τη πένα δεν μπορούσε να κρατήσει και στα νιάτα του τεχνικά ήταν 3 κλασεις ανώτερος του Τζεφ

καλά και ο Mike Stern την πένα την έχει κολλημένη στο χέρι του

Το παίξιμο της νεαράς πάντως το προτιμώ απο κείνο του Κολαγιούτα στο ίδιο κομμάτι.

Ορίστε, τόπα. ?

Το παραθέτω για σύγκριση  ;)
Το έχω δει αμέτρητες φορές και θεωρώ τούτη την εκτέλεση ως τη δεύτερη κορυφαία μετά απο κείνη του Κόμπαμ. Επειδή αναφέρθηκες σε τεχνικές, Μπέρκλη και τα συναφή έκανα το σχόλιο. Πιστεύω ο Βίνι το παρακάνει εδώ, γίνεται κουραστικός. Όχι πως θα μπορούσα ποτέ να αμφισβητήσω την αξία του, ποιός είμαι να πω κάτι τέτοιο; Ως ακροατής και μουσικόφιλος μιλάω, αλλίμονο.

Πιστεύω ο Βίνι το παρακάνει εδώ, γίνεται κουραστικός.

Παίζει όντως πολλά άλλα ο φουστηΣ ΓΚΡΟΥΒΑΡΕΙ τόσο θανατηφόρα που του το συγχωρείς. (θα μου πεις βέβαια "πότε ΔΕΝ έχει γκρουβαρει θανατηφόρα ο Vinnie στη ζωή του?" και θα έχεις δίκιο)

Η άλλη ομως απλά...παίζει πάρα πολλά... και δεν γκρουβαρει ντιπ για ντιπ.

Επειδή αναφέρθηκες σε τεχνικές, Μπέρκλη και τα συναφή

Εντάξει και τεχνικά η κοπέλα είναι αρχάρια μπροστά στον Vinnie  (όπως και το 90% των ντράμερ εκεί έξω διατι να το κρυψωμεν άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Vinnie  είναι εξωγήινος  :)  )

Εγώ ψηφίζω τον ντράμερ του Barry White και τον Al Jackson jr των MG’s που grooveάρουν χωρίς να παίζουν αυτό που λέμε their socks. 

και τον Al Jackson jr των MG’s

Εντάξει τώρα εσύ το ανέβασες σε επίπεδο θεοτήτων. 

Έχει ευτυχώς καλούς μαθητές που συνεχίζουν στα βήματα του.

Δες ετουτοναεδω που χρησιμοποιεί το σετ του (με το οποίο ηχογράφησε την ιστορία της soul music)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back