Τι μουσική ακούτε τώρα;

Και για να γελάσει λίγο (ή να κλάψει..) το πικραμένο μας χειλάκι.., η μουσική του σήμερα..:

εάν μιλήσουμε για τα Ελληνικά δρώμενα, Σνικ κ.τ.λ., πάσο!

Για κάθε έναν Σνικ, υπάρχει και ένα τέτοιο ....

1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

Για κάθε έναν Σνικ, υπάρχει και ένα τέτοιο ....

Έλα ρε, έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό στο σπίτι απ'τον δευτερότοκο μου...

Έλα ρε, έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό στο σπίτι απ'τον δευτερότοκο μου...

Είδες που σου το είπα?

Υπάρχει κι άλλη όψη στο νόμισμα της "δημοφιλίας".

Ναι εντάξει γνωστό το άσμα που διασκευάζει εδώ ο Δαυίδ.., αν και εάν μιλάμε για αισθησιακά άσματα προτιμώ αυτό το δικό του.... 

Καλά τώρα με την Dusty ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη...

Κατά την γνώμη μου το πιο ερωτικό τραγούδι όλων των εποχών είναι αυτό (διάβασε στίχους αν δεν τους ξέρεις).

Καλός ο Tom δεν λέω, αν και δεν τρελαίνομαι..., αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την φωνή του συνοδεία σε πολύ προσωπικές στιγμές μου με το έτερο μου ήμισυ....?

Ενώ ας πούμε με κάτι τέτοιο ανεβαίνει το ηθικό...

Άααα έτσι πες, παρεξήγησα.  Πλάκα πλάκα μουσικάρες γραφτήκαν τότε..  Εντάξει αυτό που ανέβασα διασκευή είναι από τους Ποιούς, αλλά και πάλι το είπαν πολύ ωραία οι Twisted Sister
Ποια διασκευή; Των Twisted Sister είναι το κομμάτι.

η μουσική του σήμερα
Σήμερα φτάνει μόνο η εικόνα-image-lifestyle για να πουληθεί η μουσική από τις εταιρείες.

Οι μεταλ μπάντες του 80 είχαν τραγική-προκλητική εμφάνιση, με τραγουδάρες από πίσω όμως!

no1 σήμερα?

Η "ποιότητα" δεν ακούγεται ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δουλεύω σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής που κάθε Κυριακή έχει rnb party με 100-150 κρατήσεις. Σνικ, μαντκλιπ και ξερό ψωμί λέμε!!!

Γενικά πολύ δήθεν κατάσταση με μηδέν ουσία και  αισχρή μουσική, κοριτσάκια ντυμένα σα βίζιτες, κάγκουρες και καλά "λεφτάδες", σαμπάνιες κλπ καουμποιλίκια.

Όταν ανοίγω κουβέντα σχετικά με την ποιότητα του όλου concept, music included χαρακτηρίζομαι επαναστάτης, old school και άλλα ωραία?

Θα έλεγα πως τα σκυλάδικα που κάποτε μισούσα είναι πολύ πάνω ποιοτικά από όλο αυτό!

Τα πα και ξαλάφρωσα, μιας και δε με καταλαβαίνει κανείς?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back