δυο πένες αλλιώτικες από τις άλλες...(?)

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
δεν θα έλεγα ότι είναι ανακάλυψη, αλλά έχει ενδιαφέρον.

Ψωνισα προχτες κάτι εργαλεία για να ανοίξω το λαπτοπ μου.

Μέσα στα διάφορα έχει και δυό....πένες.

Είναι σκληρές και έχουν βολικές για τα γούστα μου και ίδιες παντού μύτες (τέλος πάντων για τα παλιά γούστα μου γιατί τελευταία δεν χρησιμοποιώ).

Η μία μάλιστα έχει πολύ βολικό διαμορφωμένο σχήμα για να κάθεται ο αντίχειρας και να σε ασφαλίζει αν είσαι τυπικός pick dropper.

Όποιος θέλει δοκιμάζει ...με ένα σμπάρο να δει πόσα τριγώνια θα πιάσει.

Ακόμα και να μη θες να ανοίξεις λαπτοπ ή κινητό τα υπόλοιπα εργαλεία, κατσαβιδάκια κλπ ένα τάληρο το κάνουν

TLS.140920.jpg

ROFL!!! και σε αυτό λάθος ορθογραφία, είναι Mits ή Μιτς (και όχι βλάχικο Mitch)

δεν είναι κατάντια, είναι κατάκτηση: έχω γνωμάτευση του Μπαμπινιώτη ότι αποτελεί ακριβή μετάφραση του Mits

δεν είναι κατάντια, είναι κατάκτηση: έχω γνωμάτευση του Μπαμπινιώτη ότι αποτελεί ακριβή μετάφραση του Mits
Ειναι συγκεκομμενος τυπος του Μητσος

ρε μπας και είσαι το κουνιαδάκι μου?... πλάκα πλάκα τώρα, αλήθεια τον λένε Μιτς και παίζει μπάσο...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε μπας και είσαι το κουνιαδάκι μου?... πλάκα πλάκα τώρα, αλήθεια τον λένε Μιτς και παίζει μπάσο...?

... και ακούει και jazz fusion ....

Η πένα νο1 είναι ενδιαφέρουσα, περνάς τον αντίχειρα μέσα για να μη σου πέφτει.

Αλλά και η 2 φαίνεται καλή, είναι για γρήγορο παίξιμο? τι ήχο να βγάζει άραγε?

TLS.140920.jpg

η 1 δεν πέφτει με τίποτα. Είναι εξαιρετική για αυτοσχεδιαζόμενη τζαζ.

Η 2 έχει οξύ και διαπεραστικό ήχο από τη μία πλευρά και στρογγυλεμμένο μεταλλικό από την άλλη.

Σορρυ, μόλις τώρα είδα τα post αυτά... Ναι είμαι Mits και παίζω (γρατζουνάω) άταστο μπάσο και ακούω και βλέπω jazz fusion (και όχι μόνο). Αλλά στην Θεσ/νίκη.

Σορρυ, μόλις τώρα είδα τα post αυτά... Ναι είμαι Mits και παίζω (γρατζουνάω) άταστο μπάσο και ακούω και βλέπω jazz fusion (και όχι μόνο). Αλλά στην Θεσ/νίκη.

ενδιαφέρουσα σύμπτωση (πλην τόπου και φαντάζομαι και ηλικίας)... ούτε τo Mits ούτε το μπάσο και η jazz fusion είναι συνήθη στα καθ ημάς, πόσο μάλλον ο συνδυασμός... ?

ενδιαφέρουσα σύμπτωση (πλην τόπου και φαντάζομαι και ηλικίας)... ούτε τo Mits ούτε το μπάσο και η jazz fusion είναι συνήθη στα καθ ημάς, πόσο μάλλον ο συνδυασμός... ?
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ...

Καλές δε λέω (έχω και γω το σετάκι) αλλά πιο cool πένες από αυτές δε θα βρεις.....

IMG_20210314_160826.jpg

Καλές δε λέω (έχω και γω το σετάκι) αλλά πιο cool πένες από αυτές δε θα βρεις.....
Ο καπιταλισμός και οι τράπεζες είναι ο Αντίχριστος, συνεπώς αυτές οι πένες είναι οι καταλληλότερες για Death Metal.

Trending...

Νέα θέματα

Back