την δουλειά μου την έκανα.
Αλλά αν νομίζεις - ξέρεις ότι υπάρχει κάτι απλούστερο πολύ θα ήθελα να το μάθω. Και πιστεύω (είμαι σίγουρος) ότι πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει και η microsoft έκοψε την δυνατότητα πιθανότατα την έκρυψε γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει θέματα ασφάλειας. Αλλά από την άλλη επισήμως διαφημίζει τρόπο που ΔΕΝ λειτουργεί.
Όσο για το sample rate, με ρώτησες και χτες και σου απάντησα. Πιστεύεις ότι υπάρχει εκεί κάποιο θέμα?
Εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα τουλάχιστον από όσα γνωρίζω. Αν υπάρχει κάτι άλλο μου λες.
ναι για το sample rate πιστεύω οτι υπήρχε θέμα και πιστεύω πως ανέφερες στα post τα πρώτα πως είχες 2ms reported latency με 64 samples αμα δεις την σειρά. Άρα αυτή τη ρύθμιση είχες.
Όπως σου επισήμανε και ο yameth αυτό "περι πόστ τεχνικής απορίας και που δεν λες τα βήματα που κάνεις μετά τις απαντήσεις που παίρνεις. Στην τελική μου ακαδημαϊκή ερώτηση αφού βρήκες τον ένοχο που εγώ διαφωνώ φιλικά βέβαια, παρέα κάνουμε, δεν συναγωνιζόμαστε σε κάτι, μου αναφέρεις ρυθμίσεις που δεν συνάδουν με το αρχικό 64 sample rate και τα 2ms. Δημιουργείται λοιπόν κατά τη γνώμη μου σε αυτόν που αφιερώνει χρόνο να βοηθήσει αλλά και όσον αφορά εμένα που μου αρέσει το θέμα των τεχνικών θεμάτων μια.............. σύγχυση?
Σε αυτό δεν φταίει βέβαια ο OP.
Και ένας ΟP και οι συμμετέχοντες θα μπουν σε μια διαδικασία η οποία μπορεί να τα έχει όλα και παρερμηνείες και διαφωνίες και εντυπώσεις.
Ότι έχεις να μάθεις πιστεύω προσωπικά στο ανέλυσε ο LK με όσο καλύτερο τρόπο μπορεί να γίνει.
Η microsoft δεν έκρυψε κάποια δυνατότητα όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ..
Πολλά γράφονται σε forum αλλά και σε επίσημα sites πολλές φορές τα οποία ερμηνεύονται με πολλούς τρόπους και αντίστοιχα απευθύνονται και σε προχωρημένους χρήστες που διαφωνούν και με τις επίσημες διαπιστώσεις η θέσεις και τελικά να έχουν δίκιο.
Για εμένα λοιπόν δεν βλέπω να έχει διαφημίσει έναν τρόπο που δεν λειτουργεί.
Μπορεί να είναι κακογραμμένος, δεν ξέρω τώρα σε ποια διαφήμιση αναφέρεσαι.
Απλά διαφωνώ με κάποιες συγκεκριμένες διαπιστώσεις σου καμιά φορά.
Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό.
Είναι μέσα στο πλαίσιο της συμμετοχής σε ένα φόρουμ.
Απλά.
(εγώ εξ άλλου ξέρω τα πάντα για δίκτυα και συσκευές επικοινωνίας κάθε μορφής. Ποτέ δεν ήθελα να τα μάθω, ποτέ δεν ήθελα να εντρυφήσω τόσο στην πληροφορική και να γίνω αυτό το πραγματικά τέρας γνώσεων που είμαι. Με ανάγκασαν γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου κάποια πράγματα και πρέπει να τα ξέρω γιατί άμα καταστραφεί μια περιοχή ασχολούμαι με την αποκατάστασή της σε διάφορα θέματα και πρέπει να γνωρίζω για να συνεννοούμαι με αρμοδίους, με τεχνικούς και να διοχετεύσουμε κονδύλια να φτιάξουμε ΚΑΙ επικοινωνιακές υποδομές για να συνεχίσει η ζωή. Εκατομμύρια ευρώ που δεν παίζεις με αυτά γιατί θα στην φορέσουν άμα γίνουν λάθη/ασυνεννοησίες ή δεν δουλέψουν. Θα μπλέξω. Γι αυτό αν μη τι άλλο τα δικτυακά μου στο σπίτι λειτουργούν άψογα γιατί ΚΣΕΡΩ χαχαχαχαχαχαχαχαχα)