Καλό! Οτι παρεις 1€ ....
Και από cd... αυτά που έμειναν, είναι κααπου 9-10 χιλιάδες άλμπουμ...
Την είχα δει τότε υπαρξιακά, σε φάση, πότε θα προλάβω να τα ξανακούσω αυτά στη ζωή μου κι έτσι.
Cd δε λέει. Τ' αριστουργήματα πρέπει να τα έχεις βινύλιο.
Πέρναμε ΚΤΕΛ κια κατεβαιναμε Αθηνα για LP μονο ανηφορίζοντας την Χ.Τρικοϋπη και μετά Αθηνάς....ενα "βρώμικο" στην Ομόνια και πϊσω ....κϊτρινα πλακάκια φεϋγουν μπροστά μου... μετά γαλάζια.....
Πάνε αυτές οι vintage εποχές ....
Cd δε λέει. Τ' αριστουργήματα πρέπει να τα έχεις βινύλιο.
Η παραγωγή θυμίζει έντονα Φοίβο (Τασσόπουλο) πάντως..
Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη....Πω πω βρε Λουκά τι μου θύμισες .....
Σάββατο από το πρωί, Κοντογούρη, μετά μοναστηράκι στον Βασίλακα, μετά πίσω από την Νομική (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν), μεσημέρι διάλειμμα για μπύρες εξάρχεια, μετά Happening, Αρμάος, Ζοζέφ για κιθαροβιτρίνες, βράδυ σουβλάκια Ομόνοια, μετά κάτω στον ηλεκτρικό να ακούμε τους "γέρους" να τσακώνονται για το κυριακάτικο παιχνίδι, κι άλλες μπύρες και σαλέπι στην Αθηνάς .....
Και η κάψα να ακούσουμε τους δίσκους την επόμενη, όλη η Κυριακή ήταν ακρόαση.
Άστα να πάνε.
Το συγκεκριμένο σίγουρα.
Έχει ωραίο εξώφυλλο, και θέλω να το έχω σε μεγάλο μέγεθος, να το απολαμβάνω.
Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη....
εγώ γιατί δεν την ξέρω αυτήνα?
Γιατί δεν παίζει με telecaster, γι' αυτό.
γιατί έχει και κιθάρα στο βίδεο?