Ενα μέτριο ερωτηματολόγιο

Που περίπου συχνάζεις?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    14

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
Είναι έτσι ανακατεμένο για να φανεί πχ αυτός που αγόρασε gibson αγόρασε και mac? και είναι ο ίδιος που πλήρωσε και το autoCAD όπως υποψιάζομε? (λέω πχ), γενικά πολύ ενδιαφέρον, αν θέλετε αυτοπροσδιοριστείτε και με αυτό τον τρόπο. Αν έκανα την ψηφοφορία ανώνυμη δεν θα εμφανίζονταν μοτίβα, ωστόσο οι περιοχές περιγράφονται είναι τόσο μεγάλες και φλου που πιστεύω δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων

Ενδιαφέρον αλλά είναι τόσο υποκειμενικά χρωματισμένες οι ερωτήσεις με τις απόψεις σου που δεν κατάφερα να απαντήσω ειλικρινά σχεδόν σε καμία. π.χ. ήθελα να επιλέξω και τα 4 παρακάτω αλλά:

• παίζω (;) linux - (Ναι, εκει δουλεύω επαγγελματικά)
  • υπομένω windows - (Αντιθέτως τα εκτιμώ καθημερινά)
  • αγοράζω ακριβό λογισμικό για χόμπι και για δουλειά - (Ναι)
  • χρησιμοποιώ μονό free open source γενικά - (Ναι αλλά Οχι μόνο)
Τι συμπέρασμα να βγει; Αν θέλεις σοβαρό αποτέλεσμα πρέπει να ζητάς δεδομένα και εκ του αποτελέσματος να βγάλεις συμπεράσματα που μπορείς αν θελεις να χρωματίσεις κατω απο το ιδεολογικό σου πρίσμα.

είναι μέτριο... οι χαρακτηρισμοί είναι χιουμοριστικοί δεν θέλω να μειώσω κανένα προϊόν ή περιοχη
(όταν έγραφα το ερωτηματολόγιο ήταν όλα χωρισμένα σε κουτάκια, όταν δημοσιεύτηκε κολλήσανε μεταξύ τους και δεν έβαλα τελείες... είναι το πρώτο ερωτηματολόγιο που κάνω με το νέο φόρουμ...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποιο ερωτηματολόγιο?

Μερικές τυχαίες ερωτήσεις στην σειρά δεν είναι ερωτηματολόγιο, η κατασκευή του οποίου είναι επιστήμη (έρευνα αγοράς την λένε).

τι μου θύμισες τωρα με αυτό το κουλο ερωτηματολόγιο. ΦΑΣΙΟΝ θυμάσαι εκείνο που ειχαμε με την κιθάρα με την τρύπα; ο,τι και να διάλεγες έβγαινε η τρύπα :).

ειμαι απο το κινητό και δε ξέρω πως να το βρω στο database.

ΦΑΣΙΟΝ θυμάσαι εκείνο που ειχαμε με την κιθάρα με την τρύπα; ο,τι και να διάλεγες έβγαινε η τρύπα :).

Ναι ναι, και βέβαια το θυμάμαι.

Εκείνο μάλιστα, ήταν σωστό ερωτηματολόγιο ...

Τι γέλιο είχα ρίξει εκείνο το βράδυ ....

>είμαι κάπου κέντρο (εκεί μέσα), νότια και ανατολικά προάστια (πυρήνας) και μέχρι σχεδόν τέρμα Βουλιαγμένης<

Τωρα τι σχέση έχει το κέντρο (το οποίο είναι ουσιαστικά η ΑΘΗΝΑ δηλαδή ο Δήμος Αθηναίων ) με τους 30 κάπου ? αλλους δήμους που περιγράφεις μόνο εσύ ξέρεις ?

τωρα εγω που εχω gibson αλλα ειναι junior και την πηρα 500 ευρω καινουρια τι απανταω στο πρωτο?

Φίλως, η Σαλονίκη ασούμε ήνε επαρχΕΙα?

Ναι ναι, και βέβαια το θυμάμαι.

Εκείνο μάλιστα, ήταν σωστό ερωτηματολόγιο ...

Τι γέλιο είχα ρίξει εκείνο το βράδυ ....
μπορείς να το εντοπίσεις?

μπορείς να το εντοπίσεις?

Νομίζω ότι ήταν στο παλιό noiz, στην παιδική χαρά που πια δεν υπάρχει.

>είμαι κάπου κέντρο (εκεί μέσα), νότια και ανατολικά προάστια (πυρήνας) και μέχρι σχεδόν τέρμα Βουλιαγμένης<

Τωρα τι σχέση έχει το κέντρο (το οποίο είναι ουσιαστικά η ΑΘΗΝΑ δηλαδή ο Δήμος Αθηναίων ) με τους 30 κάπου ? αλλους δήμους που περιγράφεις μόνο εσύ ξέρεις ?
Κέντρο Αθήνας
πως φαντάζεσαι ότι είναι:

pos nomizeis oti einai.jpg

πως πραγματικά είναι:

pos pragmatika einai.JPG

εδώ με χάρτη αυτό που προσπαθώ να περιγράψω στο ερωτηματολόγιο, όπου κόκκινο ίδια φάση όλο προς όλες τις κατευθύνσεις, πράσινο για όποιον είναι έξω για ακίνητο, μπλε επαρχία

burn.png

πως φαντάζεσαι ότι είναι:

Πολύ φαντασία έχεις ?

όπου κόκκινο ίδια φάση όλο προς όλες τις κατευθύνσεις

Θρακομακεδόνες ίδια φάση με Γλυφάδα... Άνω Λιόσια ίδια φάση με Κολωνάκι, Παλαιό Φάληρο ίδια φάση με Ζεφύρι... Πλάκα ίδια φάση με Νίκαια.

Οκ...ότι πεις

Έγω που έχω Gibson,  έχω ακριβές κιθάρες (1500+), που δεν πληρώνω 1500+ για να πάρω, τι να ψηφίσω;
Εγώ που συχνάζω στο Malmo, γιατί δεν μου δίνεις την επιλογή να το βάλω;
Να μην πω και τι παίζω.
ΓΤΠ το ερωτηματολόγιο.

Δλδ εγώ στα Φιλαδέλφεια θεωρούμαι κέντρο ;;; Και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που ανήκω  λέγονται βόρειου τομέα ξέρω γω ;; 

Φίλως, η Σαλονίκη ασούμε ήνε επαρχΕΙα?

το έχω πει σε κοπέλα Θεσσαλονικιά . Πιστεύω φαντάζεσαι τι αντίδραση είχε 

Πολύ φαντασία έχεις ?

Θρακομακεδόνες ίδια φάση με Γλυφάδα... Άνω Λιόσια ίδια φάση με Κολωνάκι, Παλαιό Φάληρο ίδια φάση με Ζεφύρι... Πλάκα ίδια φάση με Νίκαια.

Οκ...ότι πεις
άμα δεις έχει μια πράσινη τελεία από τη μια μεριά του Λυκαβηττού, βέβαια θα μπορούσα να βάλω πολλές τέτοιες τελείες γύρω από το κέντρο αλλά θέλει ψάξιμο

άμα δεις έχει μια πράσινη τελεία από τη μια μεριά του Λυκαβηττού, βέβαια θα μπορούσα να βάλω πολλές τέτοιες τελείες γύρω από το κέντρο αλλά θέλει ψάξιμο

Είπαμε: ότι πεις.

Εγώ πάντως έχω και ένα διαμέρισμα στο Charlottenburg στο Βερολίνο , ταξινόμησε με και εμένα κάπου...κΣερω εγώ... κάπου ΚΑΜΑΤΕΡΌ μερΓια ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back