Αναζήτηση free synth vsti

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
 Ότι γράφω στον τίτλο παιδιά, αλλά και με πολλά presets....

Έχω αυτό  https://u-he.com/products/tyrelln6/  καλό, με πολλά presets αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει τους ήχους που έχω στο μυαλό μου... μιλάω για Disco ήχους των '70s μέχρι αρχές '80s.   

Υπόψιν ότι δεν το έχω καθόλου με προγραμματισμό, LFOs, waveforms και oscillators, γι'αυτό και θέλω πολλά presets για να διαλέξω.

Δες εαν σου κάνουν δουλειά οι ήχοι που έχει. Δείγμα μπορείς να ακούσεις στην τελευταία ωδή που συνέθεσα (βλέπε τελευταία βερσιόν)

Δες εαν σου κάνουν δουλειά οι ήχοι που έχει. Δείγμα μπορείς να ακούσεις στην τελευταία ωδή που συνέθεσα (βλέπε τελευταία βερσιόν)
 Βρε Γιώργο το dune 3 είναι επί πληρωμή, εκτός εάν μιλάς για το demo που δεν το θέλω γιατί κάποια στιγμή μετά από καιρό θα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο κομμάτι και δεν θα μπορώ γιατί θα μου λείπει το synth....

για disco είναι μάνα

πάντως εγώ χάνομαι με τα μοντέρνα synth.

Γι αυτό καλύπτομαι συνήθως με τα παραδοσιακά που φοράει ένα daw που συνήθως είναι πιό "λογικά" και πιό συμμαζεμένα.

Κομμάτι Disco γράφω, γι αυτό το θέλω....

για το καρναβάλι?

Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ με τα σύγχρονα σουπερ συνθ καταλήγω να περνάω την ώρα μου ακούγονται πρεσετ και να μη φτιάχνω τίποτα.

για το καρναβάλι?
Disco είπα, όχι latin....

Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ με τα σύγχρονα σουπερ συνθ καταλήγω να περνάω την ώρα μου ακούγονται πρεσετ και να μη φτιάχνω τίποτα.
Εγώ να δεις.... !   Υπάρχουν τόσα πολλά ποτενσιόμετρα και κουμπάκια που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, που χάνεσαι!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει τους ήχους που έχω στο μυαλό μου... μιλάω για Disco ήχους των '70s μέχρι αρχές '80s.   

Ποιούς ήχους έχεις στο μυαλό σου?

Βάλε μερικά παραδείγματα.

yameth είπε:
Ισως να έκανα ένα σχετικό άρθρο όταν τελειώσω με τις αγγελίες. 

Περιμένω ήδη να το διαβάσω.  :classic_smile:

Πες μας τι ψάχνεις. pads, bass, lead;

Αυτό εδω έχει τα βασικά της αφαιρετικής σύνθεσης σε ένα κλασικό interface και αν το έχεις σκοπό, είναι ένα καλό εργαλείο για να μάθεις προγραμματισμό.

Ισως να έκανα ένα σχετικό άρθρο όταν τελειώσω με τις αγγελίες. http://www.blaukraut.info/

charlatan2.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back