- Πόντοι
- 1,058
Καλησπέρα φίλοι. Απόπειρα σύνθεσης 2ου κομματιού από την αρχή. Πέρα από τα φωνητικά που δυστυχώς δεν υπάρχει άνθρωπος να τα πει, όλα τα άλλα μέρη είναι έτοιμα. Θα ήθελα ΑΠΟΨΗΣ παρακαλώ.
Τι να πω , τιτάνας , όταν γίνεις διάσημος να μας μιλάς ?
μου άρεσε πολύ , έχω ενστάσεις αλλά άλλη στιγμή
μου έβγαλε κάτι σε planet of zeus , δλδ αν το άκουγα έτσι χωρίς να ξέρω θα έλεγα είναι κάποιες ιδέες της μπάντας ???
Α, και ωραίος ήχος, να τα λέμε και αυτά έτσι?
Εγώ για AC/DC vibes πήγαινα, μάλλον κάτι στράβωσε στην πορεία, ακούω stoner και αλλάζω πεζοδρόμιο
Αν πηγαίνεις για ύφος AC/DC, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι απλοποιήσεις τα τύμπανα. Σχεδόν κανένα κομμάτι τους δεν ξεφεύγει πολύ από το βασικό ροκ beat.
* μπορείς άνετα να του βάλεις λίγο περισσότερο πάθος
Δυστυχώς όταν πατιέται το κόκκινο κουμπάκι εστιάζω στο να παίξω "σωστά" και όλα τα άλλα φεύγουν από το παράθυρο. Κακό, αλλά έτσι είναι προς το παρόν. Προσπαθώ να το ξεπεράσω όμως.
Έχω να πω τα παρακάτω:
1) Στο σημείο στο 1:52-2:07 κατά τη γνώμη μου θα άξιζε να δοκιμάσεις ενα half-time feel στα τύμπανα.
2) Μετά το solo ίσως θα ήταν ώραιο να παίξεις αλλη μια φορά το ρεφραιν του κομματιού (που αν έχω καταλάβει σωστά είναι και αυτό που παίζει πίσω από το solo). Οπότε εκεί θα έχεις και τη δυνατότητα να κρατήσεις την τελευταία νότα του solo με ένα ωραίο vibrato. Η αλήθεια είναι οτί με ξενίζει έτσι οπως περνάει κατευθείαν στο κλείσιμο.
divebombΜου γράψατε πολλά άτομα ότι το solo κλείνει απότομα, τι να κάνω φίλοι, τελειώνει το μέτρο και δεν είχα ιδέες για να βάλω μια έξτρα μπάρα
divebomb