- Πόντοι
- 18
Η αιτια για όλα Deep Purple - You Can't Do It Right
Just now, vaggelis1234 said:
Η αιτια για όλα Deep Purple - You Can't Do It Right
χωρίστηκε ο κόσμος μου σε αληταράδες και λάκηδες !!!
1) Ό,τι γράφει δε ξεγράφειΜπορεί να με κοροϊδέψεις, αλλά στο λέω για δικό σου καλό, αν ισχύει ακόμα αυτό, καλό θα ήταν να το αποβάλεις.
Έτσι ήμουν στο περίπου κι εγώ, και σήμερα διαπιστώνω ότι έχασα πολύ καλές μουσικές εξ' αιτίας αυτού του τρόπου σκέψης.
Να ξέρεις επίσης ότι με τους motorhead και τον Lemmy έχω κόλλημα, τους έχω δει live δύο τρεις φορές, και "αρρώστησα".
Ο Lemmy ήταν είναι και θα είναι (για μένα) η μεγαλύτερη rock μορφή ever, οπότε σε νιώθω.
Α, και κάτι άλλο.
Αυτό το "λάκηδες" καλό θα ήταν να το αλλάξεις (βάλε κάτι άλλο ρε παιδί μου) γιατί έχουμε έναν Λάκη εδώ στο noiz που μαμάει και δέρνει (και σαν τύπος, και σαν μουσικός). :classic_biggrin:
δεν αργησες πολυ.??βρε σεις αλοίμονο.
εδω τον Λέμυ τον γουστάρησα και εγώ κι ας τον έμαθα το 2004...
same here.Εγω να παω τη μαυρη αληθεια, εκει γυρω στο 83 μου εβαλε ενα φιλος στο πικαπ το Ace of Spades και απο την ωρα που μπηκε η φωνη μεσα σε 5 δευτερολπετα σηκωσα τη βελονα.
Μπορει καποιος να μου παρει ολα τα μυστικα του κρατους σε ενα λεπτο, αν με δεσει και μου βαλει motorhead.
O Hendrix δεν ήταν το πρώτο μου άκουσμα,μετά με κατέστρεψε ολοκληρωτικά!Hendrix δε βλέπω και παραξενεύομαι ...