To πρωτο riff που ακουσα και με "κατεστρεψε"

όταν ακόμα ήμουν μικρός και έπαιζα ...πλήκτρα...

άκουσα αυτά δεν θυμάμαι ποιό πρώτα, σίγουρα σχεδόν την ίδια εποχή ίσως μέσα στον ίδιο μήνα του 1965.

Ο αδερφός μου είχε μια κιθάρα και μου έδειξε πως παίζονται (κάποιος του είχε δείξει προφανώς...)

Δεν ξέρω ακριβώς αν με κατέστρεψαν, όμως με έκαναν να καταλάβω ότι η κιθάρα δεν είναι για να παίζεις 6 χορδές ανοιχτές όλη μέρα.

και βεβαια τι ριφαρες μας εδωσαν οι Tool...εδω απο τις αρχες του 2000..

Θα πάω και'γω χεράκι χεράκι με τον @fusiongtr ακριβώς σε ότι είπε (με τη διαφορά οτι το τραγούδι μου το έβαλε ο μεγαλύτερος αδελφός του φίλου).

Βέβαια αυτό που με κατέστρεψε ολοκληρωτικά, για να μη πω κατεδάφισε, Πέμπτη δημοτικού γαρ, ήταν αυτο:

Μαζί με τις σειρήνες πέφτανες βόμβες (απ'τις καλές) σ' όλο μου το ανυποψίαστο κορμάκι.

Εγω λιγο πριν τα 30 αποφασισα οτι ηθελα να μαθω ηλεκτρικη. Πηρα μια φτηνη, αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω. Ο λογος που το ειχα αποφασισει λεγοταν Gary Moore και David Gilmour. Ακουγα το parisiane walkways και το shine on you crazy diamond και με ονειρευομουν να τα παιζω.

Βεβαια, την πρωτη ζημια με ριφακι την επαθα στα 11-12 μου οταν πρωτοακουσα αυτο

Κι εγώ Police θα έβαζα, αλλά το Outlandos D' Amour που ήταν το πρώτο rock άλμπουμ που αγόρασα δεν μπορείς να πεις ότι είχε πολλά κιθαριστικά ριφ (τα άλλα πρώτα άλμπουμ που αγόρασα έβερ,  ήταν των Joan Jett, Queen και R.B.'s Rainbow)
Άρα... και για να μείνω πιστός στην εκφώνηση του thread:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
3 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Επίσης:

τι Rock God ηταν {ειναι} αυτος ο Rodqers.\

Aπο εκεινες τις λιγες περιπτωσεις, που καποιος γεννιεται για να γινει frontman.

καλοκαιράκι 1975, εκδρομή για μπανάκι στον Σχοινιά... γαλαρία στο πούλμαν και στο κασετοφωνάκι μου (Unisef made in Singapore ξέρει ο Λάκης) παίζουν Elvis και διάφορα ελληνικά 60's... φέρνει η φίλη κασέτα με classic rock hits... πρώτο κομμάτι το κάτωθι... εκείνη την στιγμή έγινα άντρας και όχι κατόπι που της έδωσα το πρώτο μου φιλί για να μου χαρίσει την κασέτα...✍️?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
19 hours ago, sharpshooter said:

Με τι άρχισα δε θυμάμαι καν, μάλλον maiden 7-8 ετών.

Junkie έγινα πολύ μετά όταν άκουσα αυτό!!!

κατέστρεψε λέει το νήμα, όχι ΕΚΑΨΕ!!! το συγκεκριμένο αλλά και γενικά όλοι οι πρώτοι δίσκοι των VH ήταν πολύ επικίνδυνοι για νέους κιθαρίστες.... μέχρι που ήρθε το no parole from rock'n'roll των alcatrazz και μας αποτελείωσε ?

8 hours ago, fandomius said:

Kάπως έτσι ξεκίνησε το 'κακό' στην τρυφερη ηλικία των 10-11 περίπου το '84:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back