Πρόβλημα από σετ απ ακουστικής;

miii

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Πήρα την ακουστική μου απο σετ απ και ειχε κάτι ασπρο σάν κόλα κάτω απ τη ταστιέρα :-\ εκεί πού συνδέεται με το σώμα???ειναι φυσιολογικό?η κιθάρα έχει βελτιωθεί πάρα πολυ παικτικα αλλα έχω αυτη την απορεία

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ.τον μαστορα?
Μη κατσαδιάζω χωρις λόγο...μπορει να είναι κτ φυσιολογικο γι αυτο ρωτάω εδώ..

καποιες φώτο...

DSC00439.jpg

μηπως οταν πηγε να την σεταρει του εμεινε το μπρατσο στα χερια  ;D . μπορει να ειδε κανενα κενο, να αρχισε να ξεκολαει η ταστιερα σου και να την κολλησε προχειρα, ποιος ξερει, αλλιως δεν δικαιολογειται κολλα εκει. καλο ειναι να ρωτησεις τον ιδιο. γιατι και κολλα να εβαζε δεν θα την σκουπιζε?

Η καλύτερη άποψη, επί του θέματος, έχει ήδη διατυπωθεί. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που έκανε το setup.

Δε χρειάζεται να φωνάξεις, να μαλώσεις κλπ. Μια απλή ερώτηση θα του κάνεις και μπορεί και να σου λύσει και κάποια απορία που μπορεί να προκύψει.

Προσωπική μου εικασία είναι πως πιθανότατα υπήρχε κάποιο κενό στις κολλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο ήθελε να καλύψει. Ότι όμως και να ειπωθεί από εδώ, δεν παύει αν είναι εικασία.

spunky είπε:
Η καλύτερη άποψη, επί του θέματος, έχει ήδη διατυπωθεί. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που έκανε το setup.

Δε χρειάζεται να φωνάξεις, να μαλώσεις κλπ. Μια απλή ερώτηση θα του κάνεις και μπορεί και να σου λύσει και κάποια απορία που μπορεί να προκύψει.
+

Trending...

Νέα θέματα

Back