- Πόντοι
- 1
θα είχε αναγνώριση το ταλέντο του σε κέντρα εδώ στην Ελλάδα?
Πως τον φαντάζεστε?
Πως τον φαντάζεστε?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαχαχα..οντως απο τα πιο κουφα post... :lol: :lol:Αμάν ρε... πλάκα έκανα. Ήταν που ήταν κουφό το ποστ του φίλου (ο Malmsteen μπουζουξής) και σας κάνει εντύπωση που δεν απαντάω σοβαρά...
Καλά τότε... ο Malmsteen σαν μπουζουξής θα ήταν πρώτος !!! τώρα θα μου την πέσετε ότι τον βρίζω... )![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο που δεν εχουν ' date=' ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)
οσο για το μπουζουκι, ειχαμε το χιωτη. :wink:[/quote']
σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την αξια του χιωτη...
εχει παραγινει ομως αυτο με τα μπουζουκια.
το μπουζουκι δεν εχει καμια επαφη με την κιθαρα.εχεις μονο μια τεχνικη να αναπτυξεις(πενα) και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευκολο να αρχισεις να "τρεχεις".
αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι.
& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια,στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι
& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote']αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol:
Ενώ έπαιζες μπουζούκι? :lol:& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote']αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol:
& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote']αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι
η πρωτη προταση που εγραψα ηταν αυτη
απλα το μπουζουκι ΔΕΝ ειναι τοσο δυσκολο οσο "ακουγεται".σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την αξια του χιωτη...
ολοι οσοι παιζουν κιθαρα και την εχουν δει "ελληναρες" κανουν τις ηλιθιες συγκρισεις τυπου "ο χιωτης αν ηταν κιθαριστας θα επαιζε πιο γρηγορα" ή "αν επαιζε κιθαρα θα επαιζε με το ενα χερι, θα εκανε κουτσο, θα επλενε τα πιατα και παλι θα επαιζε πιο γρηγορα απο τον mcLaughlin"...
εκει το παω.
και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα.
οποιος πεταει τετοιες ατακες μαλλον δεν εχει πιασει ποτε του μπουζουκι και μαλλον δεν εχει ιδεα ουτε απο κιθαρα.εκει ηθελα να καταληξω... :roll:
καλα τωρα μας σκοτωσες !8O :lol:και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα.
-Ζήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκοοο!!!οτι πεις εσυ αφεντικο...!! :lol: