- Πόντοι
- 38
κανεις λαθος εδω φιλε μου και συγνωμη απλα πρεπει να το πω...η bcrich εχει αγορασει εδω και χρονια την floyd rose . εχει δωσει σε παρα πολλεσ εταιριες την πατεντα ωστε να φτιαχνει τα licenced. επισης η bcrich εχει πολλα εργοστασια στα οποια φτιαχνει την κιθαρες της.. ενα εκ των οποιων η ιδια η bcrich εχει παραδεχτει οτι φτανει με ακριβεια χιλιοστου και ποιοτητας τισ αμερικανικες bcrich. αυτο ειναι της κορεας. εχουν γινει αμετρητες κριτηκες για τις seirew που βγαζει η bcrich στο συγκεκριμενο εργοστασιο απο ανεξαρτητους οπωσ αμερικανικα περιοδικα αλλα και ευρωπαικα και εχουν καταληξει οτι πολλες απο τισ koreatikes bcrich ειναι και καλυτερες απο τις αντιστοιχες αμερικενικες.
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η μπι σι ριτς ( βαρεθηκα να αλλαζω ελληνικα-αγγλικα) στο εργοστασιο της κορεας κατασκεβαζει τα οριτζιναλ φλοιντ ροουζ τα οποια τοποθετει στις κιθαρες τις και μονο... δεν ειναι δυνατον η ιδια εταιρια που εχει την φλοιντ να κατασκεβαζει licenced και τα συγκεκριμενα φλοιντ οσο και να τα παλευεις δεν ξεκουρδιζουν με τιποτα... ειναι φτιαγμενα απο τα ιδια υλικα που φτιαχνουν οι γερμανοι κτλ.
η μπισι ριτς η ντελουξ μου εχει original floyd. την πηρα 750 ευρω και μπορω να πω οτι σε ποιοτητα μπρατσου κατασκευης αλλα και φλοιντ ροζ σκιζει την jackson μου την αμερικανικη με το original floyd.....
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η μπι σι ριτς ( βαρεθηκα να αλλαζω ελληνικα-αγγλικα) στο εργοστασιο της κορεας κατασκεβαζει τα οριτζιναλ φλοιντ ροουζ τα οποια τοποθετει στις κιθαρες τις και μονο... δεν ειναι δυνατον η ιδια εταιρια που εχει την φλοιντ να κατασκεβαζει licenced και τα συγκεκριμενα φλοιντ οσο και να τα παλευεις δεν ξεκουρδιζουν με τιποτα... ειναι φτιαγμενα απο τα ιδια υλικα που φτιαχνουν οι γερμανοι κτλ.
η μπισι ριτς η ντελουξ μου εχει original floyd. την πηρα 750 ευρω και μπορω να πω οτι σε ποιοτητα μπρατσου κατασκευης αλλα και φλοιντ ροζ σκιζει την jackson μου την αμερικανικη με το original floyd.....