τα μπρατσα που ειναι κατασκευασμενα απο δυο κομματια ξυλου (δηλ με ξεχωριστη ταστιερα η οποια ειναι κολλημενη στο υπολοιπο μπρατσο' date='οπως δηλ. ολα τα rosewood μανικια αλλα με την τεχνικη του round lam που χρησιμοποιουσε η Fender απο το 1963 εως το 1980 ,κανε ενα google για να δεις τι εννοω) ειναι πολυ πιο ακαμπτα & γερα & χρειαζονται πολυ σπανια ρυθμιση,επισης για καποιους που ακουνε :lol: τα ξυλα εχουν περισσοτερο sustain & attack :wink:
η πιστη γιαπωνεζικη thinline μου εχει τετοιο (round lam maple) μπρατσο και εχω να την ρυθμισω απο το 1986!!
τουφεκι το μπρατσο![/quote']
superfunk αααααααα!!!! όλα και όλα ...... τα ξύλα σαφώς ακούγονται.... :lol: :lol: εχουν και αυτά φωνούλα...... αλλιώς στο custom shop της Fender θα πήγαινε Βελανιδιά και πουρνάρι (λέμε τώρα :lol: ) και όχι selected alder or swamp ash .........
εννοείται ότι αστειέυομαι σε γενικές γραμμές αλλά τι να κάνω αφού άμα μια κιθάρα παίζει "ξερά" δεν φταίνε πάντα οι μαγνήτες και ο καβαλάρης και τα κλειδιά και οι χορδές και το ύψος των μαγνητών και το κύκλωμα και και και ...... και τέλος πάντων κάποιες "ξύλινες" συχνότητες θα περνάνε μέσω του ηλεκτρισμού στον ενισχυτη (δεν ξέρω μέχρι να δω το αντίθετο θα αμφιβάλω)
απ οτι θυμαμαι' date=' εχεις πορωση με το 2-tone sunburst.εχω να σου πω οτι την κιθαρα μου την θεωρω κουκλα. σιγουρα ομως ειναι χιλιοφορεμενο χρωμα σε κιθαρα.αν λοιπον θελεις να ικανοποιησεις την τρελλα σου με το 2tone καλως, αλλιωε και γω τωρα που τις ξαναβλεπω C.A.R. θα επαιρνα.(εχοντας την 2-tone ομως) :wink:[/quote']
Τώρα...με φώτισες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως μέχρι στιγμής το CAR προηγείται σταθερά και βλέπω να ...κάνει κυβέρνηση. Μόνο μισή ψήφο (του mechmg93) πήρε το sunburst!
Το πρωί θα ακολουθήσει η παραγγελία!
Ήδη έχω βάλει στο μάτι και το σχετικό decal στο ebay![]()
απ οτι θυμαμαι' date=' εχεις πορωση με το 2-tone sunburst.εχω να σου πω οτι την κιθαρα μου την θεωρω κουκλα. σιγουρα ομως ειναι χιλιοφορεμενο χρωμα σε κιθαρα.αν λοιπον θελεις να ικανοποιησεις την τρελλα σου με το 2tone καλως, αλλιωε και γω τωρα που τις ξαναβλεπω C.A.R. θα επαιρνα.(εχοντας την 2-tone ομως) :wink:[/quote']
Τώρα...με φώτισες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως μέχρι στιγμής το CAR προηγείται σταθερά και βλέπω να ...κάνει κυβέρνηση. Μόνο μισή ψήφο (του mechmg93) πήρε το sunburst!
Το πρωί θα ακολουθήσει η παραγγελία!
Ήδη έχω βάλει στο μάτι και το σχετικό decal στο ebay![]()
Για να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο:
Εγώ θα έπαιρνα το Sunburst χωρίς συζήτηση!
Η κιθάρα μου έχει χρώμα που ξεχωρίζει απ' του γείτονα (και όχι μόνο-ήταν ενας απ' τους λόγους που την προτίμησα) και επίσης έχει τόσο χρώμα πάνω της που δεν καταλαβαίνεις αν από κάτω έχει ξύλο...
Ε, λοιπόν, την έχω βαρεθεί!
Το κλασσικό δεν αποκαλείται τυχαία κλασσικό! Μπορεί να είναι πολυφορεμένο, αλλά είναι διαχρονικό.
Επίσης μ' αρέσει πολύ περισσότερο ένα πολυκαιρισμένο και ξεφτισμένο sunburst, παρά οποιδήποτε άλλο χρώμα...
Αν έπαιρνα C.A.R., θα αγόραζα και ένα μαύρο pickguard, που νομίζω ότι θα ταίριαζε...
Αυτά...¶ντε με το καλό! :wink:
¶σε άσε... :roll:Οι μέρες θα σου φαίνεται ότι κρατάνε παραπάνω απ' ότι συνήθως...![]()
Δεν ξέρω αν την παράγγειλες αλλά κ εγώ ψηφίζω C.A.R.H δευτερη μου κιθάρα πριν 10 χρόνια είχε τέτοιο χρώμα και ακόμα τη θυμάμαι...τι μ...κια έκανα κ την έδωσα...
Πάντως για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου πιστεύω ότι τέτοιες κιθάρες (απομιμίσεις σε χαμηλή τιμή όπως η rockinger) είναι κατάλληλες για άτομα που ξέρουν και έχουν εργαλεία όπως ο superfunk και ανα πάσα στιγμή μπορεί να τους κάνει τροποποιήσεις αν κάτι δεν του αρέσει.
Δεν ξέρω αν με πιάνετε...για παράδειγμα παίρνεις μια μηχανή απομίμιση η οποία είναι γενικά μέτρια...αν είσαι μηχανικός πειράζεις μερικά πραγματάκια κ την κάνεις να κοντράρει άνετα την original.αν όμως δεν είσαι αναγκάζεσαι να την πηγαίνεις συνέχεια στον μάστορα να σου φτιάξει αυτό και το άλλο και το παράλλο.Στο τέλος έχεις δώσει τόσα λεφτά που θα έπαιρνες την original :wink: