Koίτα το cpu usage όταν αρχίζει τα τσικι-τσικι. (Αυτό απ ότι έχω παρατηρήσει δεν γίνεται export στην ηχογράφηση, αλλά μόνο στο playback όταν είσαι μέσα στο προγραμμα)
Το συμπερασμά μου είναι (κοινώς δεν είμαι σίγουρος 100% για αυτό που σου λέω) είναι πως μου το κάνει όταν έχω τιγκάρει στα plugins το εκάστοτε project. Ξεκινάει να μου το κάνει πχ, όταν υπάρχουν παραπάνω από 4-5 guitar rig. Η προσωρινή λύση (ίσως και μόνιμη αν γίνεται το ίδιο πράγμα και με 2πύρηνο cpu) είναι να κάνεις freeze το ένα audiο πχ και να κάνεις ηχογράφηση στο άλλο κανάλι και αντίστροφα. Το ίδιο γίνεται και με τα midi κανάλια, όπου το freeze βρίσκεται δίπλα από το καθε vst στο vst instruments. Φυσικά όταν είναι σε freeze τα κανάλια(ειτε midi είτε audio), δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.
Γενικά είναι λίγο σπαστικό γιατί είναι χρονοβόρο, από την άλλη όμως, αν δεν υπήρχε αυτό το μαγικό κουμπάκι, οι μονοπύρηνοι, δεν θα μπορούσαν να τραβήξουν βαριά projects.
Γιατί να έχει vista? Και με xp γίνεται αυτό. (δεν έχω ιδέα βέβαια τι γίνεται με τα βιστα)