Zημιαά + Κώστας Καφάσης!

Αυτά είναι...

Respect στο λαϊκό βάρδο!

Πάω να πάρω κανα ουζάκι από το κυλικείο...

Κεφαλο-καμπινα μαρσαλια :o  :o Σολα με τρελομα και μεταλο-ριφ? :o :o

Παει, χαλασε ο κοσμος!!!

Περα απο την πλακα, πολυ ενδιαφερον κομματι, ευγε!

Αυτά είναι! Γουστάρω, αν και η "τουρκίλα" στα πλήκτρα με σκότωσε! Αλλά μάλλον είναι επίτηδες, ε;  ;D

Τι κιθάρα είναι αυτή που παίζει το μελαχροινό με τους σπλιτ μαγνήτες ρε συ;

Και το μπάσο έχει λίπστικ; Γουστάρω ανωμαλία!

Ειναι παλιο βεβαια και δεν νομιζω να βρειτε πουθενα το cd πια,αλλα συντομα θα το ανεβασουμε και για ελευθερο download στο myspace μας ;)

Αυτά είναι! Γουστάρω, αν και η "τουρκίλα" στα πλήκτρα με σκότωσε! Αλλά μάλλον είναι επίτηδες, ε;  Grin
φυσικα,εχω σαμπλαρει τον ηχο των βιολιων απο δισκο του Tatlises!! :)

Τι κιθάρα είναι αυτή που παίζει το μελαχροινό με τους σπλιτ μαγνήτες ρε συ;
δεν την εχω πια δυστυχως..

http://freespace.virgin.net/john.blackman4/signature.htm

Και το μπάσο έχει λίπστικ; Γουστάρω ανωμαλία!
στο video μονο,στο κομματι παιζει ενα stingray ;)

Πςςς είναι και σωστοί οι σπλιτ, πιό κοντά στην γέφυρα οι μπάσες, έτσι πρέπει!

Τελικά οι μόνες φέντερ που μαρέσουνε είναι οι ανώμαλες!

-1 κάρμα επειδή την έδωσες, και άλλο -1 επειδή παίζει το στινκγκεϊ και όχι οι λίπστικ!

Κάλα Παρούλη, καλά...

Μπράβο!! Ωραία δουλειά, και πολύ του γούστου μου το hedjaz πέρασμα προς το τέλος του solo!

Hats Off to Κώστας Καφάσης... 8) 8)

Mαμάτο! Αυτό πότε βγήκε; Mήπως ήταν κάτι χρόνια πριν που υπήρχε ένα κύμα παντρειάς του λαϊκού με το ελληνικό ροκ, σαν τα κατορθώματα του Μανίκα με τον Μαργαρίτη; Η όλη αντιμετώπιση (ήχος πλήκτρων, η φωνάρα της... μορφής κλπ) κάτι τέτοιο με κάνει να σκέφτομαι...  :-\

Α!! Και κρίμα που είχατε δυο κομμάταρους στο γκρουπ και τους αφήσατε να φύγουν!!!! Τώρα μείνατε 4 μαντραχαλέοι...  :'( ;D

...τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει!!!!!

Mαμάτο! Αυτό πότε βγήκε; Mήπως ήταν κάτι χρόνια πριν που υπήρχε ένα κύμα παντρειάς του λαϊκού με το ελληνικό ροκ, σαν τα κατορθώματα του Μανίκα με τον Μαργαρίτη; Η όλη αντιμετώπιση (ήχος πλήκτρων, η φωνάρα της... μορφής κλπ) κάτι τέτοιο με κάνει να σκέφτομαι...
βγηκε το 2003 αλλα ειχε ηχογραφηθει απο το 1999 ;) σε παραγωγη δικη μου και του εξαιρετικου Αρη Χρηστου (περισσοτερο γνωστου για τις φοβερες παραγωγες των Closer αλλα και πολλων αλλων) αλλα ηδη απο το 1995 "παντρευαμε" τα λαϊκα (τα οποια προφανως και λατρευουμε ;)) με εναν πιο ηλεκτρικο ηχο .

ΤΩΡΑ πια βεβαια εχουμε σταματησει να το κανουμε αυτο γιατι εχουμε παει σε εντελως διαφορετικο ηχο και αποψη ;),μας αρεσει να αλλαζουμε βλεπεις ;)

α,για οποιον θελει το κομματι ειναι ετοιμο για download (μαζι με αλλο ενα απο τον πρωτο μας δισκο) στο myspace μας. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακόμα δεν το άκουσα γιατί είμαι γραφείο, αλλά μόνο και μόνο που βάλατε τον Καφάση πρώτη μούρη αξίζετε Grammy!

Εμένα μια φορά δε μ'άρεσε... Η όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο.  :-\ Το βίντεο όμως είναι cult.

Εμένα πάντως έπεσε το μάτι μου στα marshall stacks που ο superfunk αφορίζει κατά καιρούς! Τι παίζει sf? Μήπως είσαι κι εσύ κρυφοmarshallaκιας?  ;D

Που είναι οι mesa boogie και οι Koch?  ;D

Το βίντεο από σκηνοθετικής άποψης δεν είναι και αμάν cultιά, αλλά η όλη φάση και ιδιαίτερα η φωνή του καφάση είναι απολαυστική!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back