καλα εντελως ασχετα αυτα που λες...τι σχεση εχει το καρμα (που το οριζουν 3-4 ατομα) με την αξιολογηση ενος ποστ που μπορει να γινει και απο 70 μελη π.χ.Wow! είπε:Σωστά, αλλά παραβλέπεις ότι αυτό ήδη συμβαίνει. Όταν κάποιος γράφει μία απάντηση και πέντε του λένε με τον τρόπο τους ότι γράφει μαλακίες, τότε αυτό είναι που προκαλεί τον ορυμαγδό άχρηστων ποστ. Εσείς νομίζετε ότι ο αντίχειρας θα μειώσει αυτό το φαινόμενο; Αντίθετα, εγώ σας λέω ότι θα το εντείνει: εδώ ένα "κάρμα" μπήκε και τα μέλη το συζήταγαν δύο μήνες.Τα μέλη. Να υπάρχει ένας αντιχειρας προς τα πάνω και ένα προς τα κάτω, όπως τα comments στο youtube.Και ποιος θα κάνει την αξιολόγηση;
(Σημ: άρχισε το χάος)
Επίσης, γιατί μία απάντηση που έχει την έγκριση πολλών μελλών είναι σωστή;
να μου επιτρεψεις να εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στη γνωμη των πολλων !!!!!
αλλα παιδια αυτο δν προκειται να γινει, γιατι πολυ απλα αφαιρει εξουσιες απο τους μοντς...οπως και με το καρμα που θα μπορουσαν να το οριζουν τα ιδια τα μελη(εξαλλου σε αυτους δν απευθυνεται το καρμα??)...ειχε προταθει μαλιστα απο καποιον αλλα τπτ....
γενικα θελω να πω οτι το θεμα αξιολογηση ειναι πολυ ευαισθητο....και ειδικοτερα για το θεμα που προτεινεται εγω νομιζω οτι πρεπει να γινει ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ...
αμα δν το δοκιμασουμε στην πραξη ολα αυτα ειναι λογια του αερα ....
Τελευταία επεξεργασία από moderator: