news Polyphia: album "Be Not Afraid" τον Οκτώβριο, νέο single "Power In The Blood"

Noiz News

Administrator
Πόντοι
8
Οι Polyphia ανακοίνωσαν επίσημα την επιστροφή τους στη δισκογραφία με νέο άλμπουμ, το πρώτο μετά το "Remember That You Will Die" του 2022. Μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και το single "Power In The Blood", δεύτερο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο μετά το προηγούμενο "Can You Feel It?".

Στοιχεία κυκλοφορίας
  • Τίτλος άλμπουμ: "Be Not Afraid"
  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου
  • Δισκογραφική: Rise Records
  • Νέο single: "Power In The Blood"
  • Προηγούμενο single από τον ίδιο δίσκο: "Can You Feel It?"
  • Προηγούμενο άλμπουμ: "Remember That You Will Die" (2022)

Η συζήτηση
Το instrumental progressive σχήμα του Tim Henson και του Scott LePage επιστρέφει έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής σε επίπεδο full-length, διάστημα στο οποίο βασίστηκε κυρίως σε περιοδείες και singles για να κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό. Δύο κομμάτια πριν την κυκλοφορία δεν αρκούν ακόμα για να βγει συμπέρασμα για την κατεύθυνση του δίσκου, πέρα από το ότι η μπάντα συνεχίζει τη λογική του σταδιακού reveal μέσω singles αντί για έκπληξη ολόκληρου άλμπουμ.

Πηγές: Rocking.gr

Πω ρε σεις, νιωθω πολυ γέρος για τετοια.... πολυ ξενος ηχος για τα αυτια μου. Απλα το λεω. Κρίμα γιατι βλεπω πολλη τεχνικη που πηγαινει χαμενη imho.

Πω ρε σεις, νιωθω πολυ γέρος για τετοια.... πολυ ξενος ηχος για τα αυτια μου. Απλα το λεω. Κρίμα γιατι βλεπω πολλη τεχνικη που πηγαινει χαμενη imho.
Από τραπ και άλλες νεανικές μπούρδες το προτιμώ. Όχι ότι μπορώ να ακούσω πάνω από είκοσι δευτερόλεπτα, αλλά τουλάχιστον έχει μουσικά όργανα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι προς τι όλη η μαρκετίστικη καμπάνια πριν κάνα χρόνο ότι και καλά ουάου οι Πολύφιες παράτησαν αν και νέοι τα πΣηφια και το γύρισαν σε λάμπα και να το Marshall stack εδώ και μα μου σου του. Αφού ο ήχος είναι ολόιδιος.
Υγ: στο συγκεκριμένο κομμάτι έβαλαν ΠΟΛΥ μπάσο στη μίξη. Ανυπόφορα πολύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back