Τι μουσική ακούτε τώρα;

Αν και ο περισσότερος κόσμος έμαθε τον Kavinsky μέσα απο το Nightcall που υπήρχε στην ταινία Drive,υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι,που έχει παιχτεί περισσότερο απο όλες τις παραγωγές του σε dancefloor και φυσικά το αγαπημένο σε όλους τους djs του είδους και σε εμένα προσωπικά.
Παραγωγή 2005,ξεκίνησε να βάζει τον όρο synthwave στα clubs,αλλά λόγο περιορισμένων επιλογών έπρεπε να συγχωνευθεί μέσα σε άλλα είδη,εώς ότου περάσουν μερικά ακόμη χρόνια και βγούν και άλλες παραγωγές ωστέ να μπορεί κάποιος να κάνει ένα πρόγραμμα αποκλειστικά με retro αναφορές,σε αυτές τις ταχύτητες.
Το οτι εμφανίστηκε η σκηνή του λεγόμενου synthwave,ωφείλεται αρκετά σε αυτό το κομμάτι.
Ευχαριστούμε.
R.I.P Mr Kavinsky.

Είχα διαβάσει απ'τους λόγους που το σαξόφωνο εκτόπισε το κλαρίνο στις jazz big bands επειδή ακουγόταν και πιο δυνατά. Δεν ξέρω, στις ηχογραφήσεις μου ακούγεται πιο δυνατά το κλαρίνο, ίσως που έχει πιο συγκεντρωμένο ήχο, σε σχέση με το σαξόφωνο που είναι πιο wide?

Είχα διαβάσει απ'τους λόγους που το σαξόφωνο εκτόπισε το κλαρίνο στις jazz big bands επειδή ακουγόταν και πιο δυνατά. Δεν ξέρω, στις ηχογραφήσεις μου ακούγεται πιο δυνατά το κλαρίνο, ίσως που έχει πιο συγκεντρωμένο ήχο, σε σχέση με το σαξόφωνο που είναι πιο wide?
...Ο Γιάννης Ρίτσος, αναφερόμενος στο Τάσο Χαλκιά, είχε γράψει: «Στο κλαρίνο του Χαλκιά βογγάει, τινάζεται, χαμογελάει, χορεύει η Ελλάδα...»Σημασια δεν εχει το οργανο αλλα η ψυχη και η καρδια οταν μπορεσεις να την βγαλεις στα δαχτυλα σου.ο κοσμος εντυπωσιάζεται με δυσκολα γρηγορα παιξιματα σαν τις μαιμουδες τις αρκουδες και τους κλοουν στα τσιρκο σε δυσκολα νουμερα.η μουσικη ειναι συναίσθημα οχι απλα μια τεχνη,αλλα ειναι και η μεγαλυτερη τεχνη απο ολες της υπολοιπες που υπαρχουν.δινει στον καθεεναν μας μια μοναδικη εικονα και συναισθηματα που σε εμενα και σε εσενα μπορει να ειναι ετη φωτος μακρυά.καμοια αλλη τεχνη δεν μπορει να το κανει αυτο τοσο καλα οσο η μουσικη.οσο περνουν τα χρονια και μεγαλώνεις και την εμπειρια με την μουσικη αυτο το καταλαβαινεις καλυτερα αποβαλωντας σιγα σιγα τα ανουσια παιξιματα εντυπουσιασμου και εμπορικοτητας κρατωντας μονο την ουσια,αυτο δηλαδη που μενει για παντα και οσες φορες να το ακουσεις θα δακρυσεις θα ανατριχιασεις θα επιστρεψουν αναμνησεις εικονες πρόσωπα καταστασεις.....ειναι η αποψη μου και μονο,ο καθενας μας νιωθει και σκεφτεται διαφορετικα για αυτο ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ.φιλικα !!!!

Την προσοχή σας παρακαλώ... Θέλει 2-3 ακροάσεις για να σου μιλήσει.

Το εύρημα είναι μια προσφορά του Άγιου

Insomnium - The Gale

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back