Technics 1200 mk2

Nα προσθέσω... Συγγώμη αν ακούστηκε κάπως απότομο το προηγούμενο μήνυμα.
Μην τρελαίνεσαι,καταλαβαίνω τι λές.
Τώρα που το σκέφτομαι όντως ένας κιθαρίστας δύσκολα θα ξεφτιλιστεί σε κάποιον άλλον με ηλίθιες ερωτήσεις και υπαινιγμούς για να περάσει απλά την ώρα του.
Αρκετοί απο αυτούς ψάχνουν μέχρι και τον τρυποκάρυδο που καθόταν στο δέντρο,πρίν φτιαχτεί η κιθάρα.
Αλλά εγώ δεν βλέπω φοιτητές εδώ, βλέπω αργόσχολους άφραγκους μεσήλικες που κάποιος πρέπει να τους πάρει τα κινητά.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Μου μοιάζει αδιανόητο να βγάζεις άκρη με αγοραστές από Κολομβία και το Μεξικό σε δευτερόλεπτα και μέσα στη πόρτα σου να ζεις αυτό το δράμα.
Ξεμείνανε και ψωνίζουν από εδώ?
Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα σημάδι ανάπτυξης για την χώρα,είμαι περίεργος να δώ πώς θα προφέρουν τα ονόματα στο CNN όταν θα μας βγάζουν από κανένα αυτοσχέδιο υποβρύχιο 3 θέσεων σε κανένα ποτάμι.

Ξεμείνανε και ψωνίζουν από εδώ?
Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα σημάδι ανάπτυξης για την χώρα,είμαι περίεργος να δώ πώς θα προφέρουν τα ονόματα στο CNN όταν θα μας βγάζουν από κανένα αυτοσχέδιο υποβρύχιο 3 θέσεων σε κανένα ποτάμι.
Προηγουμένως έλαβα email μιας και η μεταφορική δεν είχε την Κολομβία στο σύστημα για άμεσο υπολογισμό κόστους και είχα κάνει αίτηση την Παρασκευη. Μην ζαλιστείτε. Οκ είναι πιο ακριβά και από US που έχει tarrifs αλλά ο τύπος δίνει με Paypal goods & sercive 1100 + shipping + fee 4% paypal έμβασμα + εκτελωνισμό (η εταιρεία είναι άριστη δεν θα τον γδάρει με τεράστιο δασμό, έχω ξαναστείλει Μεξικό και ΗΠΑ πρόσφατα). Αντίο Ελλάδα. Ξυπνάω κάθε μέρα ανοίγοντας το facebook και έχω 3 μηνύματα από τελειωμένους με ότι δικαιολογία παίζει, πάλι το ίδιο και σήμερα. Θα φτιάξω βιντεάκι με σβησμένα ονόματα να δείτε την ξεφτίλα, να δείτε ποιοι είμαστε τελικά.

ωδωη.png

Πήγα στο χρωματοπωλείο πήρα κύλινδρο με φυσαλίδες. Mωρέ θα τραγουδάει το mk2 κολομβιανή salsa στο Μεδεγίν. Στην Ελλάδα αρκεστείτε σε deck απ' το 79 με 200 service και ποδαράκι χειροποίητο από φελιζόλ που το original του είχε φύγει το 1984 σε πάρτυ στην Ασπροβάλτα.

Ε δε νομιζω οτι περιμενει και ολη η Ελλαδα το MK2 σου :ROFLMAO:. Βρωμαγε ο τοπος τω καιρω εκεινω που ειχα επαφη με τις παλαιολιθικες τεχνολογιες :ROFLMAO: ολο και καποιο θα βρεθει για οποιον ακομα ενδιαφερεται

Ε δε νομιζω οτι περιμενει και ολη η Ελλαδα το MK2 σου :ROFLMAO:. Βρωμαγε ο τοπος τω καιρω εκεινω που ειχα επαφη με τις παλαιολιθικες τεχνολογιες :ROFLMAO: ολο και καποιο θα βρεθει για οποιον ακομα ενδιαφερεται
Σίγουρα δεν το περιμένει. Αλλά ρίχνοντας μια ματιά οι τιμές είναι πολύ πιο πάνω από αυτή που είχα σε μηχανήματα με πολύ βαριά χρήση. Βλέπω mk2 φίλων που τα έχουν λιώσει και σε τέτοιο χάλι δεν είναι. Δεν ξέρω καν πόσα χέρια έχουν περάσει ενώ εμένα είναι 1ο χέρι. Για πότε λέτε εσείς; Θυμάμαι στις αγγελίες της σελίδας εδώ να τα πωλούν και με 200 ευρώ ακόμη (σκέτα, χωρίς καπάκια, βελόνες) λίγο πριν γινει πάλι μόδα το βινύλιο δηλαδή εποχές 2013-2014. Το ίδιο ισχύει και για βινύλια και για ακίνητα και για τα πάντα. Παίζανε βινύλια στα 300 και 400 ευρώ που όλοι γελούσαν τότε, τι τιμές είναι αυτές και σήμερα 10 χρόνια μετά πωλούνται για 2000-2500 ευρώ. Ο γνήσιος Ταμτάκος όχι το 13 και το 2007 πάλι που έφευγαν στα 180 ευρώ τα ίδια βινύλια, τα ίδια έλεγε του έφταιγε το snear στο outro και τα χλεύαζε και πάλι.

Μιλαω για 90ies εποχες.

Παντως σε καταλαβαινω. Κατι τετοιοι τυποι με εχουν κανει να μην ασχολουμαι με τις αγγελιες, και να προτιμω να χαριζω και να παραταω σε αποθηκες οτι δε χρησιμοποιω.

Μιλαω για 90ies εποχες.

Παντως σε καταλαβαινω. Κατι τετοιοι τυποι με εχουν κανει να μην ασχολουμαι με τις αγγελιες, και να προτιμω να χαριζω και να παραταω σε αποθηκες οτι δε χρησιμοποιω.
Τότε δεν είχα γεννηθεί καλά καλά. 🧐
Eίμαστε στο 2026. MPC 60 ή Emu1200 με τα κουτιά τους και όλα, ενώ σε οποιαδήποτε κατάσταση πωλούνται για 2-2.5 και 5-6 χιλιάρικα αντίστοιχα, και δεις να σου έχω emu1200 4k στην Ελλάδα, στο κέντρο της Αθήνας και όχι στην Αστυπάλαια, να αποφύγω τα προβλήματα του εξωτερικού (υπάρχει περιορισμός - δεν μπορείς να πουλάς για ακραία ποσά έτσι απλά πια σαν ιδιώτης) αν το θες και το ψάχνεις χρόνια, ήρθες,το πήρες και μου φίλησες και τα πόδια. Αλλιώς αγαπημένε μου φίλε πλήρωσε 6000 ευρώ σε αμφιλεγόμενη κατάσταση μηχάνημα, 300 ευρώ στην καλύτερη μεταφορικά και περίμενε απ' το γετα πώς θα τους πετύχεις να δεις τι ωραίοτατο καπέλο θα σου έρθει. Με κίνδυνο να σπάσει στο δρόμο από Ιαπωνία κλπ.

Σόρρυ, α ναι είμαστε στην Ελλάδα. Ο μπούλης πάλι θα βρει κάτι αν όχι στο ίδιο μηχάνημα, ακόμη και στο άτομο (ναι, ναι στο άτομο) για καπελώσει την κατάσταση και να σε θίξει, να σε ενοχλήσει μονο για να σε προσβάλλει και τον παίξει ιστορίας κλπ. Ας πάνε οι δισκοσταματάκηδες της δεκάρας στο ebay να πάρουν 1ο χέρι mk2 με κουτιά και τα συναφή, να έχει και πρίζα σε σχήμα πιρουνιού να ψάχνει για αντάπτορες με όλο το μούφα feeling που έχει (είχα ιαπωνικούς μίκτες με ιαπωνικά τροφοδοτικά και έχω δει την γλύκα), από την οποία γλύκα ευτυχώς έχω θρηνήσει για καλή μου τύχη μόνο τροφοδοτικά και όχι κάποιο μηχάνημα. Εύχομαι να μην έρθετε σε θέση να πουλήσετε ακίνητο/κατάστημα ή οτιδήποτε σε Έλληνα. Εκεί χοντραίνει ακόμη πιο άσχημα το πράγμα.

500 χιλιαδες επρεπε να πωλουνται. 5 χιλιαρικα για το πικαπ, και 495 χιλιαδες προστιμο για οποιον ασχολειται ακομα με βινυλια.

Για τα βινύλια οι 9/10 δεν έχουν καν πικαπ ή έχουν από τα public με 60 ευρώ για ντεκόρ. Είναι χιπστερ χόμπυ εδώ και πολύ καιρό, ενώ η αναβίωση εκεί στο 2016 είχε ξεκινήσει με άλλη προοπτική, πιο συγκρατημένος ο αριθμός των κυκλοφοριών. Τώρα βγάινουν και τρας άλμπουμ που ούτε σε cd δεν θα κυκλοφορούσαν προηγουμένως. Βro όταν μένεις στο συμβατικό διαμέρισμα των 60-70-90 τετραγωνικών στην Αθήνα, με πικαπ του παπού σου και βελόνα απ' αυτή που κεντάμε ρούχα, το mp3 320 καν στα logitech μου βαράνε 10 φορές καλύτερα.

Το βινύλιο απαιτεί άλλη προσέγγιση, όχι απλά βάζω το δίσκο ξύνεται και βγαίνει ήχος με την απλώστρα με τα ρούχα δίπλα και το πιάτο με τη μπριζόλα παρα πέρα. Θες χώρο, ενισχυτές, βελόνες, προενισχυτές, ηχεία, πού και πώς θα τοποθετηθούν όλα αυτά για να έχει κάποιο νόημα. Γι αυτό βλέπεις λιγδιασμένα άθλια πράγματα όπως είπε και ο mg, ''σε άριστη κατάσταση''. Εντάξει στην Ελλάδα δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα πια να ασχοληθείς και να το παίζεις ιστορίας. Τραβάτε στη λαϊκή να πουλήσετε καμιά πατάτα ή φτιαχτείτε να βρείτε καμιά γυναίκα της προκοπής, θέλετε και βινύλια και πικαπ αλητήριοι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back