«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Καλησπέρα σε όλους σας!
Είχα γράψει πέρυσι στο θέμα της περσινής Eurovision για το κομμάτι της Κλαυδιας στον τελικό, δεν ξέρω αν θα με θυμάστε.

Λοιπόν, άκουσα ολα τα φετινά τραγούδια, θα ήθελα να σας πω τη γνώμη μου για τα 14 που θα διαγωνιστούν αύριο (έτσι κι αλλιώς για τα άλλα 14 που κόπηκαν δεν έχει νόημα να πω κατι).

Θα μιλήσω αρχικά για τα 4 τραγούδια από τα 14 που μου άρεσαν.
Η σειρά που θ' αναφέρω αμέσως τώρα για τα 4 αυτα τραγούδια δεν είναι τυχαία σειρά, αλλά σειρά προτεραιότητας από το ποιο μου αρέσει πιο πολύ μέχρι πιο λιγο. Κοινώς , σημαίνει ότι το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ μέχρι και το τέταρτο που μου άρεσε μεν, λιγότερο από τα προηγούμενα 3.

Το πρωτο κομμάτι που ειχε να μου πει κάτι, περισσότερο απ' όλα είναι το Άλμα της Rossana Mailan. Μου αρέσει η φωνη της κοπελας, και είναι γενικα από τα πιο αισιόδοξα (αν όχι το πιο αισιόδοξο απ' ολα) και κυρίως έχει ένα ρυθμό και μια μουσική (σε σχέση με κάποια άλλα πιο πολυδιαφημισμενα που δεν καταλαβαίνω να έχουν ούτε μουσικη, ούτε συνοχη). Πρώτα ο Θεός, καλα να ' μάστε λέω να το ψηφισω αύριο, θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Δεν με νοιάζει καθόλου αν δεν είναι Ελληνίδα η τραγουδιστρια, η αν μοιάζει με ισπανικό (εδώ έχουν κατέβει του κόσμου οι Αμερικανιες φέτος, αυτό θα μας πειραξει);

Το δεύτερο κομμάτι που ειχε να μου πει κάτι μετά το Άλμα, ήταν το κομμάτι της Μαρίκας (Daughters of the sun). Καταρχάς η τραγουδιστρια μου έδειχνε μια μεγαλύτερη σοβαρότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες και το κομμάτι είναι αξιοπρεπεστατο για το είδος του. Βρήκα επίσης πανέξυπνο το γεγονός το ότι μπορεί να μιλάει με αγγλικό στίχο μεν, μέσα όμως από αυτόν αλλά και τη μουσική του κομματιού περνάει ένα ελληνικό μήνυμα. Πανέξυπνο λοιπόν αυτό, γιατί αν τα λεγε στα ελληνικά ποιος θα το καταλαβαίνε, ενώ τώρα είναι μια χαρά. Φυσικά και λέω να το ψηφισω κι αυτό αύριο.

Εδώ να πω ότι στα 28 κομμάτια που άκουσα, διαπίστωσα ότι υπήρχαν π.χ. 2-3 κομμάτια ενός είδους στα οποία το ένα κομμάτι μου ακουγοταν στ' αυτιά μου ως αυθεντικό του είδους και τα υπόλοιπα ως "μαιμου". Παραδείγματα:
Έντεχνο (αρχαιοελληνικο στυλ):
- Daughters of the sun - Μαρίκα (μου ακούγεται ως αυθεντικο)
- Tianora - Ανατέλλω (μου ακούγεται ως μαιμου, δεν μου άρεσε όπως καταλαβαινετε).

Ροκιες :
- Back in the game - Garvin (αυθεντική ροκια με δυναμικη)
- Mad about it - Delta (μαιμου ροκια)
- Bulletproof - Κoza Mostra (δεν είναι μαιμου μεν, ωστόσο την θεωρώ ανευρη ροκια, κάτι έλειπε. Παρά το γεγονός ότι μόλις είδα στη σκηνή κιθάρες, μαζί με μπουζουκι (η ότι παρεμφερές εγχορδο ήταν αυτό δεν θυμαμαι) και βιολι και περίμενα μια δυνατή κατάσταση, αυτη δεν ήρθε ποτέ για μενα).

Πάμε παρακατω:

Το τρίτο κομμάτι που μου είπε κάτι και κου άρεσε κατά σειρά μετά τα δύο προηγούμενα (Άλμα και Daughters of the sun) ήταν της Αλεξάνδρας Σιετη (The other side). Ήταν μια ψιλοrock μπαλαντα (δεν το θεωρώ ροκια σαν τις προηγούμενες ροκιες αλλά μπαλαντα) που ειχε όμως μια δυναμική και ήταν καλή φωνή η τραγουδιστρια. Γενικα ειχε ενδιαφέρον το κομμάτι και ειχε και μια μουσική (κάποια όπως είπαμε πριν δεν ειχαν). Κάποιος εδώ βέβαια πιο πάνω έγραψε ότι θυμίζει κάποιο άλλο κομμάτι, και όντως το refrain του έστω και στιγμιαία μου θύμισε κι εμένα το άλλο κομμάτι που έβαλε ο φίλος εδώ. Τώρα αν θα το ψηφισω αύριο, μπορεί και ναι, μπορεί και οχι.

Το τέταρτο κομμάτι που μου είπε κάτι και μου άρεσε (και δεν του το ειχα), είναι το κομμάτι του γιου του Παριου, Dark side of the moon - Good job Nicky. Αν και βέβαια εντελώς αμερικανια (καθολου του στυλ μου), είναι καλός τελικά αυτός (οχι βέβαια όπως ο πατέρας του κατ' εμε) και εντάξει λες ότι από αυτά που έχουν παίξει και πολυακουστει στα μέσα αρκετά αυτές τις μερες, είναι το πιο αξιοπρεπές. Τώρα οσον αφορά αυτά που ακούστηκαν για τη φωνή του χθες: Το κομμάτι προφανώς και είναι δύσκολο, δεν μπορεί να το πει ο καθένας. Μέχρι τη νότα Eb5 έστω και με ψεύτικη φωνή πάταγε καλά. Σε λίγες φράσεις (μια συγκεκριμένη βασικά που επαλαμβανοτανε) που έφτανε στην ψηλότερη του νότα Ε5, αρχίσε να τσιριζει (έχει κι ένα F#5 αλλά είναι πολύ περαστικό και ειναι πάνω στην Ε5). Πιστεύω πως αν το κομμάτι ήταν μισό με ένα τόνο κάτω, όλα θα είχαν πάει μια χαρά (κραταω ωστοσο μια επιφυλαξη μηπως με το κατεβασμα ημιτονιου - τονου εχανε τη δυναμικη του το κομματι), ειλικρινά οι νότες αυτές ήταν για γυναικείο τόνο (και soprano μαλιστα), οπότε πως να βγει άντρας εκεί πάνω και μάλιστα live. Το οτι γίνεται στο studio δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και live η αν γίνεται, είναι πολύ ρίσκο, είναι λίγο υπερφυσικό όλο αυτό όπως και να το κάνουμε. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι έφταιγε ο ήχος χθες και θέλω να το ξανακούσω αύριο να δω πως θα πάει. Αν αύριο πάει καλά, θα το θεωρήσω μια κακή στιγμή το χθεσινό, αν πάλι έχουμε τα ίδια, τότε καλύτερα για μένα να μην πάει καν στην eurovision φέτος. Και το λέω για καλό αυτό, διότι αν απλά δεν πάει eurovision, τότε θα ξεχαστεί σύντομα αυτό, αν όμως πάει eurovsion και ακουστει έτσι όπως χθες και λόγω αυτού έρθει μια κακή θέση, μπορεί να κοστίσει μεχρι και την καριέρα του. Και είμαι κρίμα, γιατί θεωρώ ότι το παλικάρι αξίζει τον κόπο, είναι κρίμα να το χάσει καθαρα από μ@@@κια.

Αυτά τα 4 κομμάτια μου άρεσαν από τα 14. Όπως καταλαβαινετε τα υπόλοιπα κομμάτια μην περιμενετε να τα υποστήριξω, απλά θα γράψω το γιατί. Αλλά επειδή η ώρα είναι περασμένη και αρχίζουν να κατεβαίνουν οι διακόπτες, θα γράψω αύριο τα υπόλοιπα, συγνώμη απλά η κούραση της ημέρας αρχίζει και βγαίνει...

Σας καληνυχτω λοιπον, να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, τα λέμε αύριο!!!

Σοβαρα τωρα υπαρχει συμμετοχη με τιτλο dark side of the moon;
Και όχι μόνο αυτό,αλλά το τραγουδάει και κάτοικος του πλυθησμού που έχει μεταφερθεί εκεί.
Γροιλανδίες κ αηδίες.

Παραδοσιακά όργανα check,Lp κιθάρα check,μπασάρα check,αγγλόφωνο check,Rob Zombie στα τύμπανα...check.

Ξεκιναει το κομματι, μπαινουν ωραια τα οργανα, μπαινει γαματα ο ρυθμος, εχω εκπλαγει ευχαριστα, λεω "λες να ακουσουμε κατι καλο επιτελους;", και καπακι μπαινει αυτη η φωνη επιπεδου come to me για να τη βρεις και ριχνει το τραγουδι στα ταρταρα, κριμα, δυστυχως με αυτην τη φωνη ειναι για πεταμα.

Δεν ξέρω…αλλά εκεινοντο «φέρτο μου φέρτο μου φέρτο» …φέρνει πολυ σε εκείνο το crazy frog που ειχε κυκλοφορήσει πριν καμια 20ετια…

Εδώ στο 35

Ξεκιναει το κομματι, μπαινουν ωραια τα οργανα, μπαινει γαματα ο ρυθμος, εχω εκπλαγει ευχαριστα, λεω "λες να ακουσουμε κατι καλο επιτελους;", και καπακι μπαινει αυτη η φωνη επιπεδου come to me για να τη βρεις και ριχνει το τραγουδι στα ταρταρα, κριμα, δυστυχως με αυτην τη φωνη ειναι για πεταμα.
Ολο προβλήματα βρίσκετε,θα πάω στην κονσόλα να δώ στο κανάλι της φωνής τι μπορεί να γίνει.
Melodyne check,auto pitch check,auto correct check,δυναμικό eq check,κομπρέσορας check,βάθος check,ύψος check,πλάτος check.
Το ίδιο βγαίνει.
Ωπα,έφτιαξε...mute check.

Δεν ξέρω…αλλά εκεινοντο «φέρτο μου φέρτο μου φέρτο» …φέρνει πολυ σε εκείνο το crazy frog που ειχε κυκλοφορήσει πριν καμια 20ετια…
Πέρυσι μπήκαμε αλλά Robert Miles - Clildren(μιά χαρά),πρόπερσι πασάραμε το reggaeton για...ρούμπα,έχουμε αρχίσει να μένουμε από ιδέες.
Αυτό είχε μείνει από τέλη 90s με αρχές 2000,όλα τα άλλα ήταν πιασμένα και από άλλες χώρες.
Τί να κάνουμε?Να γράψουμε δικό μας?
Εδώ δέν μπορούμε να αντιγράψουμε,θα κοιτάξουμε να πρωτοπορίσουμε?

Εκεί που είχα αποφασίσει,με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις ο manosx.
Nα στείλουμε τους Mostra μόνο...γίνεται?

Κώστα,πές του άλλου από πάνω οτί και απο παρουσιαστές στα ίδια επίπεδα είμαστε.

Της STEFI που άκουσα θα μπορούσε με άλλη ενορχήστρωση. Λίγο πιο trance κατάσταση, να έλειπε ο ρυθμός της ρούμπας που ακούγεται τόσο πενιχρά και με δευτεροκλασάτη ποιότητα/επεξεργασία κρουστών. Η κοπέλα έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φωνή. Είναι πάρα πολύ καλή.

Τώρα, θα ήθελα να επισημάνω ότι όλες οι παραγωγές είναι πολύ καλές, ο ήχος σε όλες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και για άλλη μια φορά εξαιρετική ηχοληψία από την μαρτυρικήν :D ΕΡΤ. Είναι πολύ πιθανό το βράδυ να παρακολουθήσω και τον ελληνικό τελικό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και οι συμμετοχή που στηρίζω είναι της Evangelia, με δεύτερο αναπληρωματικό μου τον Good Job Nicky αν και βλέπω πολλές τις πιθανότητες να προκριθεί τελικά o ΑΚΥΛΑΣ

Καλησπέρα και πάλι!
Έγραψα όσα έγραψα χθες και ήρθε η ώρα γαι τη συνέχεια!
Όπως είχα αναφέρει μου άρεσαν το Άλμα της Rossana Mailan, το Daughters of the sun της Μαρίκας, το The other side της Αλεξάνδρας Σιετη και το Dark side of the moon του Good job Nicky. Αν κι εφοσον γενικα πάρω την αποφαση να ψηφισω καποια κομμάτια, τότε το Άλμα της Rossana και τη Μαρίκα λέω να τα ψηφισω σιγουρα, τα άλλα δύο (Αλεξάνδρα Σιετη και Good job Nicky) θα δω αν θα τα ψηφισω.

Και πάμε στα υπόλοιπα που όπως καταλάβατε δεν μου πολυαρεσουν σαν κομματια:

- Χανομαι της Marseux : Δεν το λές γενικοτερα κακό με την έννοια δηλαδή ότι δεν με ενοχλεί το κομμάτι χωρις ωστοσο να μου λεει και πολλα πραγματα. Ωστοσο με χαλάει πάρα πολύ όλη αυτή η υπερβολή στην ερμηνεία. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι το κομμάτι λεγεται "Χανομαι" αλλά η τραγουδιστρια το λέει μ' ένα στυλ "σαν να έχει υπερβολικό άγχος και να χάνει τη γη κάτω απ'τα πόδια της", πράγμα που κορυφώνεται στην τελευταία αγχωτικό ανάσα με την οποία κλείνει το κομμάτι. Ολο αυτο μου φαίνεται επιτηδευμένο και δασκαλεμενο και αυτό είναι που με χαλάει. Ίσως τελικά μου αρέσουν τα πιο φυσικά και αυθόρμητα πράγματα.

- Φερτο (Ακυλας) : Εδω είναι που λένε, ψάχνω να βρω που υπάρχει μουσική. Και πάλι δεν υπάρχει κάτι να μ' ενοχλεί στο όλο κομμάτι και στην όλη φάση, όμως ψάχνω να βρω τη μουσική, νιώθω λες και κάτι δεν πάει καλά, δεν είναι αυτή η μουσική που έχουμε μάθει και ξέρουμε. Τα περισσότερα κομμάτια οπως τα ξερουμε,έχουν μια μουσική στην εισαγωγή, στο couple, στο refren κ.λ.π., κάποιες φράσεις έστω, αλλαγές συγχορδιων εδώ που είναι όλα αυτα; Εδώ όλο σχεδόν το κομμάτι είναι ένα ακκορντο, (Re# minore νομιζω) που είναι η αλληλουχία συγχορδιων; Δεν είμαι ο τύπος που υποστηρίζει ότι η μουσική πρέπει να είναι πολύπλοκη για να είναι καλή, πιστέψτε με, εννοώ ότι έχουν γραφτεί υπέροχα πράγματα ακόμα και με τρία ακκορντα και με πολύ απλές μελωδίες (π.χ. πολλά παλιά λαϊκά και ρεμπετικα που είναι εξαιρετικά γιατί κάτι έχουν να πουν), εδώ ομως έχουμε πάει στην υπερβολή. Το να πάρω ένα τύμπανο να το βαράω και να φωνάζω "φερτο, φέρτε, φερτο" είναι σοβαρή μουσικη; Η μικρή γεφυρα που τραγουδάει για τη μητέρα του, δεν φτάνει για μενα να το σώσει. Επίσης (αν κι εδω κοροϊδεύει τον υπερκατανωλισμο και καταλαβαίνω οτι δεν εννοει αυτα που λεει στο κομματι αλλα κανει οντως σατυρα), με χαλάει γενικά που τα τελευταια 5-6 χρονια βγαίνουν κομμάτια (trap π.χ.) που όλοι θέλουνε λεφτά, κότερα, σπίτια, εξοχικά, ταξιδιασαν αυτοσκοπό και τα απαιτούν με τον τρόπο τους από πάνω. Και βλέπω ότι όλα αυτά και η super ζωή έχει γίνει αυτοσκοπός όχι μόνο στα κομμάτια, αλλά και σε πολλούς ανθρώπους γύρω μου στην κοινωνία στη πραγματικότητα. Κάποιοι κυνηγάνε το χρήμα τόσο πολύ, λες και το έχουν στερηθεί παλιά και τους έχει μείνει απωθημένο. Τι να πω.... Γενικα το θεωρώ κάπως τραγούδι-show καθαρά και το θεωρώ υπερτιμημένο με τόση προβολή από τα μέσα, υπάρχουν πολυ καλύτερα τραγούδια που είναι όντως ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι αυτά που ανέφερα ότι μου αρέσουν προηγουμένως!

Η συνέχεια σε λίγο, σ' επόμενο post. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ!

Last edited:
Εγώ απορώ πως μπορεί κανείς να κάνει ανάλυση σε αυτή τη βλακεία του ΒΛΑΚΥΛΑ... Φυσικά και τα εννοεί αυτά που τραγουδάει κυριολεκτικά, αν είναι δυνατόν να μιλάμε για αλληγορική κριτική στον υπερκαταναλωτισμό... Αφού είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος δεν το βλέπετε;

Εγώ απορώ πως μπορεί κανείς να κάνει ανάλυση σε αυτή τη βλακεία του ΒΛΑΚΥΛΑ... Φυσικά και τα εννοεί αυτά που τραγουδάει κυριολεκτικά, αν είναι δυνατόν να μιλάμε για αλληγορική κριτική στον υπερκαταναλωτισμό... Αφού είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος δεν το βλέπετε;
Εγώ είμαι επιστήμονας - Eurovisionologist. Είμαι υποχρεωμένος να αναλύσω τα πάντα. Είναι στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για την κατανόηση της πραγματικότητας. Η αντικειμενική αλήθεια δεν μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μου προτιμήσεις και την δική μου αισθητική. Και καραγκίοζης να μου φαίνεται εγώ οφείλω για το καλό της επιστημονικής κοινότητας, της γνώσης και της επιστήμης να τον αναλύσω. :ROFLMAO: Περνάει και η ώρα ευχάριστα έτσι. Από το να είμαι έξω κυριακάτικα και να τρώω όλη την αφρικανική σκόνη στη μούρη και να μου μπουκώνει τη μύτη. :ROFLMAO::ROFLMAO:

@cos_dr σε χαιρετώ!
@Άγιος τι να σου πω, μπορεί και όντως να τα εννοεί, δεν ξέρω, σάμπως βγάζω ακρη γενικοτερα;

Κάπου εδώ να κάνω μια παρενθεση; Όσον αφορα το κομμάτι του Good job Nicky, ίσως τελικά να μην μου πολυαρεσει τόσο το κομματι, αλλά να μου αρεσε το γεγονός ότι έχει καλή φωνή το παλικάρι (άσχετα με το τι έγινε προχθες). Σίγουρα το θεωρώ αξιοπρεπές κομμάτι, που όμως με χαλάει αρκετά έως πολύ το ότι είναι καθαρή Αμερικανια. Γενικα άκουσα πολλά κομμάτια που ήταν Αμερικανιες σε βαθμο που αναρωτιέμαι αν τα παιδιά που τα λένε η τα γράφουν έχουν ζήσει καθόλου στην Ελλάδα η αν έστω έχουν ακούσει καθόλου Ελληνική μουσική (με χαλαει επισης το γεγονος οτι τα ονοματα των περισσοτερων καλλιτεχνων ειναι καθαρα ξενα - ξενοφερτα). Έτσι μου φαίνεται και το κομμάτι του γιου του Παριου, αξιοπρεπές ωστοσο δε. Βασικά δεν ξέρω αμφιταλαντευομαι. Τη μια λέω δεν μ' αρέσει το κομμάτι και μου άρεσε ότι έχει καλή φωνή και είναι γενικα συμπαθής, την άλλη λέω τελικα (;) αξιοπρεπές το κομμάτι. Που θα καταλήξω δεν ξέρω.

Πάμε παρακατω στους επομενους :

Ευαγγελία και Παρεα: Άλλο ένα τραγούδι - show κατ' εμέ. Όπως επίσης και με 500 (τρόπος του λέγειν το νουμερο) μουσικους και στιχουργόυς. Πολλές αλλαγές ρυθμών με κάποια σημεία να σου μένουν μεν (ποτήρια στον αερα, a little faster), ωστόσο ενα γενικοτερα μπερδεμα μαλλον επικρατεί με την εννοια οτι αν επαιζα στο αρμονιο (drum machine) το τραγουδι απο την αρχη μεχρι το τελος, δεν θα μπορούσα να θυμαμαι σε ολόκληρο το τραγουδι τη σειρα αλλαγης των ρυθμών και ισως και όχι και όλα τα μέρη πέρα από τα βασικα , ειμαι σιγουρος οτι θα εκανα λαθος καπου και θα μπερδευομουνα, κάπου κάτι θα έχανα με τοσες αλλαγες. Τι στο καλό από τους 5-7 (πόσοι είναι) μουσικους και στιχουργόυς, έγραψε 1 κομμάτι ο καθένας και τα ενωσανε προσεχοντας απλα να ειναι στον ιδιο τονο και κάπως στο ιδιο κεντρικο θεμα; Από φωνή η κοπελιά στο live είχε τρεμαμένη σε αρκετά σημεία τραγουδιου, χωριά ότι το μισό τραγούδι ήταν ομιλία τύπου rap. Η φωνη της ψιλοετρεμε στην εισαγωγή και στο τελευταίο αν θυμάμαι καλά "Έλα τώρα σπαστα". Γενικοτερα σαν φωνη δεν μου λέει τίποτα, δεν έχει καθόλου όγκο, ακουγεται κάπως απαλή σε τρελό βαθμό και αδύναμη (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω περαιτερω, έχω μπερδευτει), ποιο κομματι να υποστηρίξει δηλαδη; Όλο το τραγουδιστικο μέρος πέραν του μιλήτου είναι σε μεσαίες και εύκολες νότες πλην του τελευταίου a little faster και longer που ανεβαίνει για 1-2 δευτερολεπτα. Επισης μετά την εισαγωγή υπάρχει ένα μέρος με λίγο "σπανιολικο" ρυθμό που μιλάει εκεί πάνω, αν θέλουμε κάτι σπανιολικο έχουμε ως αυθεντικό το Άλμα της Rosanna, εδώ μου φαίνεται τελείως μαιμου (θα μπορουσε να ειναι περίπτωση αυθεντικού - μαιμου που λέγαμε αν το "Παρεα" ηταν όλο σπανιολικο και οχι μονο ένα μικρό μέρος του οπως ειναι τωρα). Γενικα οπως ειπα και πριν μου φαίνεται καθαρά show η φάση (όπως ακριβώς του Ακυλα) με πολύ λιγη φωνη της κοπελιας, ένα στυλ γενικοτερα diva (που δεν μου κανει καθολου) και μπορεί μεν οι αλλαγές των ρυθμών και των θεματων να πατανε πανω στο κεντρικό μουσικό θέμα του τραγουδιού (τη μελωδια "του ποτήρια στον αερα καλώς τον στην παρεα") όμως οδεύει να γίνει αχταρμάς, αν δεν έχει γίνει ήδη... Αν και καλύτερο από το περσινό "βάλε και αλλο", και πάλι δεν σώζεται η φάση και γενικά η φωνη της κοπελιας δεν σκαει με τίποτα (εκεί ήθελα να καταλήξω τελικα) ίσως γι'αυτο και το τραγούδι να είναι το μισό μιλητο-rap γιατί θα βγάλει όλο το τραγούδι μονο τραγουδώντας;

Σταματάω κάπου εδώ για μα δω όντως τον τελικο της eurovision μιας και ήρθε η ώρα. Θα γράψω μετά ή αυριο τη συνέχεια και θα πω αν τελικά ψήφισα ή όχι και πόσα τραγούδια.
Να είστε καλά, ευχαριστώ, τα λέμε μετά!!!

Last edited:
τι είναι αυτοί ρε παιιδια οι κριτές. Τι σχέση έχουν αυτοί με τη χώρα μας για να κρίνουν ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν. Ο Αντρέι Ζαπτσα; Τι είναι τούτος :ROFLMAO: ; Τι διεθνής επιτροπή; Η Ηλιάκη; Έτσι γινόταν και πέρσι, έχω αρχίσει και ξεχνάω, να το ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Οι παρουσιαστές έχουν καλό vibe και καλό timing στα σκετς τους. Δουλεύει καλά και η σκηνοθεσία. Ο ήχος πλέον έχει καλιμπραριστεί καλύτερα.
Σας ενημερώνω δε ότι ακούω υπέροχατον φετινό Μεγάλο Ελληνικό Τελικό της Eurovision με PreSonus Studio Monitors.
Τη σίγουρη και ισορροπημένη επιλογή! ( Να και το stealth marketing :ROFLMAO:)

Η Μπεττυ καλά κρατιέται! Σαν εμένα. Έχουμε καλά γονίδια! :ROFLMAO:
Τον Good Job Nicky τον εκδικήθηκαν οι ηχολήπτες. Ηθελες να βγεις μπροστά ε, δε σου άρεσε? Κάτσε να κόψουμε τα μπάσα και να τον :Dβγάλουμε μπροστά να ακουστούν οι ψεύτικες σαν να ουρλιάζουν πεινασμένοι λυκοι.

Οι ΚΟΖΑ MOSTRA τα πήγαν πολύ καλά. Εύγε. Εμένα μου άρεσε.

Η Μπεττυ καλά κρατιέται! Σαν εμένα. Έχουμε καλά γονίδια! :ROFLMAO:
Τον Good Job Nicky τον εκδικήθηκαν οι ηχολήπτες. Ηθελες να βγεις μπροστά ε, δε σου άρεσε? Κάτσε να κόψουμε τα μπάσα και να τον :Dβγάλουμε μπροστά να ακουστούν οι ψεύτικες σαν να ουρλιάζουν πεινασμένοι λυκοι.
Πολύ κακή εμφάνιση του Good Job Nicky, δεν μπορεί να αναπαράγει το αποτέλεσμα του στούντιο ούτε λίγο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back