hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε, αλλά σε εμένα, οι φωτογραφίες έχουν ευκρίνεια. Μου αρέσουν και τα φίλτρα. Καλή συνέχεια εύχομαι.

θα μπορουσε να ξαναμπει το φιλτρο που υπηρχε, ετσι ωστε να μπορω να δω οτιδηποτε πωλειται πχ στην Κερκυρα ;

Πως βλεπω τις νεες αγγελιες που μπηκαν(ανανεώθηκαν) σημερα(ολων των κατηγοριών)?
Δεν βγαζω ακρη

Αλεξ, στις αγγελίες, δεν έχουμε πλέον
α) Hotlist / αποθηκευμένα
β) χάθηκαν μυνήματα -

Αυτό το τελευταίο, δεν είναι μικρό κακό. Διότι αν και ανέκαθεν προτιμούσα να δίνω μέηλ για τις συναλλαγές μου, ώστε να κρατάω αρχείο επικοινωνίας, τον τελευταίο καιρό, είχατε αλλάξει το Νοιζ ώστε όλες οι επικοινωνίες να γίνονται μέσω του συστηματος μυνημάτων του Νοιζ.
Τώρα που χάθηκαν αυτά, δεν μπορώ να βρω λογου χάρη το τηλέφωνο του ανθρώπου με τον οποίο μιλούσα (ούτε και όλη τη συνομιλία μας δηλαδή), αναφορικά με μια επισκευή...
Τι κάνουμε?

Καλημέρα!

Δεν χρειάζεται κάποιος να πληρώσει για να κάνει bump-up. Η πλατφόρμα δίνει 30 δωρεάν bump-ups.

Αλεξ, στις αγγελίες, δεν έχουμε πλέον
α) Hotlist / αποθηκευμένα
β) χάθηκαν μυνήματα -

a. Τα hotlist θα επιστρέψουν σε λίγη ώρα (bug)
b. τα μηνύματα πρέπει να λειτουργούν κανονικά, αν θέλεις στείλε μου το email που χρησιμοποιείς στο noiz.gr να για τσεκάρουμε τι έχει γίνει.

Γενικώς η αναζήτηση εχει πάει περίπατο. Πχ ψάχνεις για κιθάρες CV και σου φέρνει πιάνα, πετάλια και μαθήματα

Επίσης, στην ταξινόμηση λείπει η τιμή (αύξουσα και φθίνουσα)

Επίσης, στην ταξινόμηση λείπει η τιμή (αύξουσα και φθίνουσα)
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς;

1765793657741.png

Δεν υπάρχουν ούτε φίλτρα, κατά την αναζήτηση. Να επιλέξω εύρος τιμών, περιοχή, μονο ζήτηση κλπ

Συγκεκριμένα, όταν πατάω το κουμπί αναζήτηση, χωρις να γραψω κατι. Εκεί μου δείχνει όλες τις αγγελίες, ξεκινώντας από τις νεότερες. Στο παρελθον, έβαζα φίλτρο ώστε πχ να δω τα πάντα που πωλούνται απο Κρήτη. Δεν υπαρχουν τα φίλτρα πλέον, εκεί.

Έχω στείλει μερικά σχόλια στο featurebase σχετικά με την αναζήτηση, τον χάρτη και τα κουμπιά, αν θες ρίξε μια ματιά.
τα έχω δει! θα απαντήσω.

Σχετικά με τα μηνύματα, δεν λείπουν, απλά δεν ήταν ξεκάθαρο στη λίστα ότι πρέπει να πατήσεις για να μπεις στη συνομιλία.

Αλλαγές:

Επίσης κάτι που ανέκαθεν μου την έσπαγε, ήταν αυτό το υποκοριστικό "Πεταλάκια" αντί για "Πετάλια/εφέ" ... Pedal/Effects...
Το "πεταλάκια" είναι ελάχιστα επαγγελματικό και άνισο, σα να λές "πεταλάκια κάσας", "κιθαρούλες" ή "μπασσάκια" και οπωσδήποτε κάτι που θα έλεγε κάποιος που δεν ασχολείται με τη μουσική. |Παίζεις με πεταλάκια" αντί για το "με τι πετάλια παίζεις".
Ελπίζω να αλλαχθεί!

Επίσης κάτι που ανέκαθεν μου την έσπαγε, ήταν αυτό το υποκοριστικό "Πεταλάκια" αντί για "Πετάλια/εφέ" ... Pedal/Effects...
Το "πεταλάκια" είναι ελάχιστα επαγγελματικό και άνισο, σα να λές "πεταλάκια κάσας", "κιθαρούλες" ή "μπασσάκια" και οπωσδήποτε κάτι που θα έλεγε κάποιος που δεν ασχολείται με τη μουσική. |Παίζεις με πεταλάκια" αντί για το "με τι πετάλια παίζεις".
Ελπίζω να αλλαχθεί!
ω ναι, θα συμφωνήσω.
άλλαξε ήδη!

To logo στους σελιδοδείκτες δεν φαίνεται καθόλου σε ανοιχτόχρωμο θέμα

noiz.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back