Γιορτινό σόλο πάνω γκρουβάτο vamp

Αλέξανδρος Ζήκας

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Πόντοι
898
Πλησιάζουν οι γιορτές, και βρήκα αυτό το backingtrack-ι που μου άρεσαν ειδικά τα groovy ντραμς και μπάσο του, αλλά και τα keys του που γεμίζουν τον ήχο, χωρίς να τον παραγεμίζουν, και έτσι χωράει και μία κιθάρα. 😁

Συνήθως παίζω με εφφέ, delay, detune κτλ. Αλλά εδώ είπα να το δοκιμάσω καρφί, εκτός του τέλους που έχει harmonizer.

Ειναι απο τα στυλ που μου αρεσει να ακουω αλλα δεν μπορω να παιξω οταν jazzizei αρκετα
ωραιο εκφραστικο και ωραιο phrasing.

Ευχαριστώ! Πάντως μη νομίζεις, μόνο 8 νότες έπαιξα, τις 7 της μιξολύδιας και μερικές φορές passing note την b3. Θα μπορούσε να πάει πολύ πιο jazzy. 😅

Είναι μαξιλαράκια ηχομόνωσης.

(καλά ντε, για μην χτυπάει το παράθυρο τον τοίχο το καλοκαίρ')
Βλέπω μένεις Θεσσαλονίκη. Διαμέρισμα; Είχες ποτέ θέμα με γειτονιά για κιθάρα και φασαρία; Το λέει όλο το ίντερνετ και αρχίζω να πείθομαι ότι πρέπει να παίζω πιο σιγά ενώ ποτέ κανείς δε μου έχει διαμαρτυρηθεί, ίσα ίσα έχω γείτονα που λέει σήκωσε ένταση να ακούμε 😅

Βλέπω μένεις Θεσσαλονίκη. Διαμέρισμα; Είχες ποτέ θέμα με γειτονιά για κιθάρα και φασαρία; Το λέει όλο το ίντερνετ και αρχίζω να πείθομαι ότι πρέπει να παίζω πιο σιγά ενώ ποτέ κανείς δε μου έχει διαμαρτυρηθεί, ίσα ίσα έχω γείτονα που λέει σήκωσε ένταση να ακούμε 😅
Το μυστικό είναι στις 2 τρύπες :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back