Δείξτε και δείτε Pedalboards (2025 -> 20ΧΧ)

Ελα ρε, εγώ σοβαρά ρώτησα όμως! Είναι κάποιος συνδυασμος από τα εφέ προφανώς...

Ελα ρε, εγώ σοβαρά ρώτησα όμως! Είναι κάποιος συνδυασμος από τα εφέ προφανώς...
ειναι ο clean ήχος του ενισχυτή σε συνδυασμό με το Jam Pedals Delay LLama mk.3 που χρησιμοποιώ στο τραγούδι "Τον ίδιο το Θεό" των Μπλε :)

Πολύς κόσμος είναι σε συνεχή φάση σχεδιασμού
(κάτοψη)

473425174_955051763354091_5419572450411153529_n.jpg

Μιας και δε μου αρεσε πολυ το Dirty Little Secter - Catalinbread το αντικατεστησα με το Crazy Tube Circuits Falcon.

UA MAX > UA STARLIGHT >Boomster > Charlie Brown > CTC Falcon > Formula 55 > Tone King Imperial > Ox Stomp .

UA Galaxy 74 > UA Golden Reverberator ειναι στο Imperial Fx Loop

1000008111.jpg

Μιας και δε μου αρεσε πολυ το Dirty Little Secter - Catalinbread το αντικατεστησα με το Crazy Tube Circuits Falcon.

UA MAX > UA STARLIGHT >Boomster > Charlie Brown > CTC Falcon > Formula 55 > Tone King Imperial > Ox Stomp .

UA Galaxy 74 > UA Golden Reverberator ειναι στο Imperial Fx Loop

Προβολή συνημμένου 52472
Γιώργο με το Tone King παίζεις παντού ή χρησιμοποιείς και ενισχυτή;

Το μόνο που χρειάζεται ένας κιθαρίστας είναι ένα καλώδιο και έναν EVH 5150 Iconic στον οποίο θα καρφώσει. Τίποτε άλλο
Bro μου χωρίς κιθάρα το καλώδιο θα κάνει μπζζζ μπζζζ μπζζζ μόνο 😅

Γιώργο με το Tone King παίζεις παντού ή χρησιμοποιείς και ενισχυτή;
Οχι δεν εχω ενισχυτη. Αν θα επαιρνα ενισχυτη θα ηταν ενας Marshall Studio JTM 20Watt αλλα στο σπιτι δε νομιζω να ειχα την ευκαιρια να τον ανοιξω εκει που θα ηθελα.

Την λυση την εχω βρει με το Imperial ειτε σε Monitors ειτε στο Laney LFR-112

Το κυρίως board. Πληθώρα ήχων και ηχοχρωμάτων και πηγή έμπνευσης. Πετάλια όπως το Mobius, Timeline, Immerse και ακόμα το Ricochet μπορούν να σε κάνουν να παίζεις με τις ώρες. Τα τρία drives επίσης τα σπάνε, το καθένα στο είδος του (overdrive, distortion, fuzz).

Το Tonex One είναι.. προσωρινά εδώ. Το σχέδιο είναι να αντικατασταθεί από το μεγάλο Tonex, το οποίο θα στείλει το One στο 2ο board, το οποίο θα στείλει το Moer Yellow Comp στο τρίτο. Θα ποστάρω τα άλλα δύο boards προσεχώς.

IMG_5050.jpeg

Το κυρίως board. Πληθώρα ήχων και ηχοχρωμάτων και πηγή έμπνευσης. Πετάλια όπως το Mobius, Timeline, Immerse και ακόμα το Ricochet μπορούν να σε κάνουν να παίζεις με τις ώρες. Τα τρία drives επίσης τα σπάνε, το καθένα στο είδος του (overdrive, distortion, fuzz).

Το Tonex One είναι.. προσωρινά εδώ. Το σχέδιο είναι να αντικατασταθεί από το μεγάλο Tonex, το οποίο θα στείλει το One στο 2ο board, το οποίο θα στείλει το Moer Yellow Comp στο τρίτο. Θα ποστάρω τα άλλα δύο boards προσεχώς.

Προβολή συνημμένου 52481
Εσύ Παναγιώτη καρφώνεις σε ενισχυτή η μπα;

Δε θέλω να χαλάσω το vibe, αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω (πλέον) πεταλιέρα. Αισθάνομαι καλύτερα όταν δεν παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσα στην κιθαρα και τον ενισχυτή μου παρά μόνο ένα καλώδιο. Σαν να με "απομακρύνει" κάπως και να είναι λιγότερα άμεσο το παίξιμο μου

Εσύ Παναγιώτη καρφώνεις σε ενισχυτή η μπα;

Καλή ερώτηση. Με το cab simulation του Tonex απενεργοποιημένο, η πεταλιερα πηγαίνει κατευθείαν στο fx loop in του ενισχυτή μου (Vox Nightrain 15). Βασικά το Tonex παίζει τον ρόλο του preamp. Και έχω ήχο πραγματικού ηχείου κιθάρας στο σπίτι μου.

Οι δύο ήχοι του αυτή την στιγμή είναι ένα ΘΕΪΚΟ καθαρό Two Rock και ένα heavy overdrive από Mesa Boogie mark V.

Χρωστάω μία φώτο του "κακού" μου pedalboard, μιας και προηγουμένως ανέβασα το "καλό".

Ειδού:
Mooer Baby Tuner >> Dunlop Crybaby Mini Wah >> TC Electronic MojoMojo Overdrive >> Joyo Uzi Distortion >> TC Electronic Spark Mini Booster >> Mooer Ensemble King Chorus >> Mooer Ninety Orange Phaser >> Nux Analog Delay

1000031689.jpg

Screenshot_20251119-195513~3.jpg

Το κίτρινο BOSS SD-1 overdrive το πούλησα, τα άλλα τα έχω ακόμα.

- Dunlop Classic Cry Baby
- Radial Tonebone Hot British Tube Drive
- Vox AmPlug Joe Satriani mini amp

- BOSS PS-6 Harmonist
- Caline Ragnarok reverb & delay
- TC Electronic Forcefield compressor

Εδώ το "αφεντικό" (BOSS) σε ότι αφορά την πεταλιερα μου. Θα ποσταρω το δεύτερο pedalboard αργότερα.

Να πω ότι χρησιμοποιώ τα BOSS περισσότερο ως "άποψη" και "mojo", παρά για το ότι είναι τα καλύτερα πετάλια (που είναι καλά πετάλια ούτως ή άλλως).

Παρ'ολα αυτά ομολογώ ότι ζήλεψα από τα πόστα σας και τα εκπληκτικά πετάλια που έχετε, μπουτίκ και μη και θα ήθελα να ξαναστησω ένα τέτοιο πιο "μοντέρνο" pedalboard κάποια στιγμή στο μέλλον.

(Τα πέντε πάνω πετάλια είναι στην σειρά γιατί μπαίνουν FX loop και το SD-1 και WAh μπροστά από τον ενισχυτή)
IMG_20251122_225648822~2.jpg

Πλάκα πλάκα @John Goumis τις προάλλες σκεφτόμουν πως αν μου έλεγες πως θα είχες αποκλειστικά μόνο μιας εταιρείας πετάλια, με BOSS -και ίσως και με TC Electronics- ρεαλιστικά θα ήμουν κομπλέ και δε θα μου έλειπε τίποτα.

Εδώ το "αφεντικό" (BOSS) σε ότι αφορά την πεταλιερα μου. Θα ποσταρω το δεύτερο pedalboard αργότερα.

Να πω ότι χρησιμοποιώ τα BOSS περισσότερο ως "άποψη" και "mojo", παρά για το ότι είναι τα καλύτερα πετάλια (που είναι καλά πετάλια ούτως ή άλλως).

Παρ'ολα αυτά ομολογώ ότι ζήλεψα από τα πόστα σας και τα εκπληκτικά πετάλια που έχετε, μπουτίκ και μη και θα ήθελα να ξαναστησω ένα τέτοιο πιο "μοντέρνο" pedalboard κάποια στιγμή στο μέλλον.

(Τα πέντε πάνω πετάλια είναι στην σειρά γιατί μπαίνουν FX loop και το SD-1 και WAh μπροστά από τον ενισχυτή)
Προβολή συνημμένου 52512
Νομίζω πως υπάρχει ένα λάθος με το σημείο που έχεις τοποθετήσει το NS.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back