H απάντηση της Fender στις Suhr?

Έχουμε την εντύπωση ότι θα παίξουμε διαφορετικά πράγματα ή ότι θα ακουστεί κάτι διαφορετικό, πόσο μάλλον ότι με την πανάκριβη θα μεταμορφωθούμε σε αυτούς που θαυμάζουμε;
Αξίζει πιστεύω να αναφέρουμε και το ότι,όλη η βρετανική επίθεση στον χώρο του Ρόκ εντ ρόλ έγινε με κάτι κακοκίθαρα,αντιγραφές Fender,που μοιάζουν με μυγοσκοτώστρες,τις Vox.

Αξίζει πιστεύω να αναφέρουμε και το ότι,όλη η βρετανική επίθεση στον χώρο του Ρόκ εντ ρόλ έγινε με κάτι κακοκίθαρα,αντιγραφές Fender,που μοιάζουν με μυγοσκοτώστρες,τις Vox.
Με Rickenbackers, Fenders και Gibsons έγινε. ΟΚ, υπήρχε η occasional Vox ή Burns αλλά πόσοι British Invaders έπαιζαν με αυτές :)

Σχεδόν ολοι ξεκίνησαν με Vox, Hofner, Framus, Burns κλπ καθως δεν υπήρχε και τίποτα άλλο λόγω εμπάργκο. Και σχεδόν όλοι με την πρώτη δυνατή ευκαιρία τις άφησαν αρων αρων για Rickenbackers Fenders και Gibsons 😂

Σχεδόν ολοι ξεκίνησαν με Vox, Hofner, Framus, Burns κλπ καθως δεν υπήρχε και τίποτα άλλο λόγω εμπάργκο. Και σχεδόν όλοι με την πρώτη δυνατή ευκαιρία τις άφησαν αρων αρων για Rickenbackers Fenders και Gibsons 😂
Ναι αλλά αυτό ήταν πριν την περίοδο του British Invasion. Στα late '50s δηλαδή. Κι εγώ ξεκίνησα με μια Samick το 1986 αλλά δεν θα την ανέφερα ως το όργανο που διαμόρφωσε τη μουσική μου καριέρα 😂 😂 😂

Nαι ακριβως αυτο - όλοι τους τις αναφέραν ως "α η πρώτη μου ήταν μια τάδε" αλλά όταν φτάσαν να ηχογραφήσουν τα κλασσικά album είχαν αλλαξοπιστήσει ήδη, γιατί άραγε :LOL:

Πέρσι κόντεψα να πάρω μια Watkins, δεν ήταν καθόλου άσχημη...ήταν mid '60s βεβαια.

Στα 50s vox κιθάρες?
Με Rickenbackers, Fenders και Gibsons έγινε. ΟΚ, υπήρχε η occasional Vox ή Burns αλλά πόσοι British Invaders έπαιζαν με αυτές :)
Shadows - Apache με burns
Beatles,The Hollies,The Rolling Stones,The kings και ένα σορό άλλοι εχουν παιξει και γράψει με Vox κιθάρες.
Στο satisfaction ακούτε και μια άλλη αηδία,το vox fuzz.
Απο το garage μέχρι το New wave,το Punk,το POP,indie και Rock εχουν χρησιμοποιηθεί και όργανα της πλάκας εώς μέτρια και έχουν γραφτεί κομματάρες,γιατί πολύ απλά ολοι γνωρίζουν το αυτονόητο,το οποίο ανέφερα και σε άλλο μου post χωρίς μεγάλη ομολογώ επιτυχία,οτί ο ήχος σου είναι ο ενισχυτής σου,που είναι πιό σημαντικός από την κιθάρα σου και όταν μιλάμε για British Invasion,μιλάμε για ενισχυτή και φυσικά τον AC30.

Απαντήσεις

Trending...

Back